Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Winamp'daki library bile ezik geliyor bana. Amarok gibi, Songbird gibi library istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 amip ve genmsn pluginlerini denedim yemedi msn..sadece track ismi gosteriyor. alternative dene dedim amip configuratordan gene yemedi : bi agiz tadiyla show off yapamadim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 amipte ayarı yapamamışsın sen bence. bende takır takır calısıyo. ya da tag bilgilerin bozuk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ya ben bi türlü beceremedim bu genmsn hedesini koyuyorum pluginden yüklede diyorum ama msnde gözükmüyor niye beceremedimki aceb :D Edit: gen_msn7 veya gen_msn dosyları ile yapamadım ama gen_msn_adv ile başarılı bir sonuç aldım :D Özellikle gen_msn7 pluginini yapınca aimp 2 yi kitliyordu ama gen_msn_adv sorunsuz çalışıyor şimdilik. İsteyen olursa link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar