Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fps boost yolu

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Denemedim ancak curse gördükten sonra forumlarda ve diğer alakalı portallarda okudum 10-20 artış alan var 40-60 ta var hiç alamayanda var

ek olarak bide

8800 serisi veya üstü veya altı :) kullanıyorsanız ve komik fps ler alıp bazı grafiksel hatalar yaşıyosanız
misal ; dövme görmeme ,saç renklerinde gariplik,büyülerde efekt saçmalıkları veya aşırı bi sadelik

ozaman rivaturner ı download ediceksiniz
hayvani fps artışı oluyor ve bu sorunlardan kurtuluyormuşsunuz

64 bit vista için olanın linki var diğerlerinide guru3d den bulabilirsiniz ;

.exe]http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/175.70-vista64-[Guru3D.com].exe

umarım işinize yarar tekrar ediyorum yukardaki link vista 64 bit için .. ama her windowsa var.
Sosyal ağlarda paylaş

NVIDIA KULLANICILARI İÇİN POTANSİYEL 3 (YAZIYLA ÜÇ!) KATI FPS ARTIŞI!!!

resmi forumlardan alınmıştır:
said:

1: download/install newest driver from www.nvidia.com, reboot

2: download/install Rivatuner 2.09 from www.guru3d.com, reboot

3: reset the drivers in RivaTuner,On the main screen, look for "forceware detected" and a small button next to where it says "customize". The far right option when clicking it will offer to reset the drivers. Do so and reboot.

If you do all of the above, you will see all the buuuutifully rendered graphics that you have missed out , and personally i upped my framrate from 11-15 in tortage to an asswoopin' 70fps !!!! ......so it's worth a try, amen!

(I had to put some more graphics on so i landed on 35 fps, but hey now we are talking 1680x1050, 16xAAQ, high detail,3500 view dist,all shadows, all everything....is it beutiful? BOYACHAKKA!)

ŞOK! ŞOK! ŞOK! NVIDIA'NIN KENDİ SİTESİNDE BULUNAMAYAN EN SON BETA SÜRÜCÜSÜ!!!

abartmam yok, şöyle diyeyim: 10fps filan aldığım ayarlarda 35-40fps filan gördüm. eskiden view distance 100 filan oynarken şimdi herşey köklenmiş halde 2-3 katı daha iyi fps alıyorum. sıkıntınız varsa mutlaka deneyin. apıştım kaldım kelimenin tam anlamıyla.

ayrıca büyü & su efekti görememe durumu yaşayan arkadaşlar varsa o sorunu da çözüyor, test edip onayladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
n3mrut said:
heuhe sadece rivaturnerı yuklesende aynı sey oluo onları yapmaya gerek yok :P YAZDIĞIM GIBI 2 Cİ POSTTA >:D<

hayır olmuyor, 2.09'u kaç haftadır kullanıyorum ve aoc'u yüklediğimden beri sürünüyordum.

Düm aksam Sam'in dedigi sekilde yaptim hatta pekaziz sagolsun dün bir topicde link vermisti bu konu ile ilgi, gercekten ise yariyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben calistaramadim fps boosterini yaf :S. Windows bu '0xc0000135' numarali hatayi veriyo anlayamadim. Ama yeni driveri yukledim; 8800gt benim kart, farki test ediyorum. Simdi bu aocfpsbooster calismazsa ben media playeri kendim acabilirmiyim oyun acilmadan mi yoksa oyuna girdikten sonrami?
Bil biren lutfen anlatabilirmi... Tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...