n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Fps için şu eski mediaplayer trick inin çalıştığını okudum yapın bence veya burdan autorunner ı çekin ; http://aoc.curse.com/downloads/details/12855/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Nemrut deneyisen kac fps artiş sağlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Denemedim ancak curse gördükten sonra forumlarda ve diğer alakalı portallarda okudum 10-20 artış alan var 40-60 ta var hiç alamayanda var ek olarak bide 8800 serisi veya üstü veya altı :) kullanıyorsanız ve komik fps ler alıp bazı grafiksel hatalar yaşıyosanız misal ; dövme görmeme ,saç renklerinde gariplik,büyülerde efekt saçmalıkları veya aşırı bi sadelik ozaman rivaturner ı download ediceksiniz hayvani fps artışı oluyor ve bu sorunlardan kurtuluyormuşsunuz 64 bit vista için olanın linki var diğerlerinide guru3d den bulabilirsiniz ; .exe]http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/175.70-vista64-[Guru3D.com].exe umarım işinize yarar tekrar ediyorum yukardaki link vista 64 bit için .. ama her windowsa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 editleyemiyorum nedense yapaman diyor ondan tekrar msj atıyorum. rivaturner bir driver , offical nvidia driverı değil tabi. yüklerken program orjinali uninstall edip kendini kuruyor ancak sağlıklı bir güncelleme için manuel olarak uninstall edin deniliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 NVIDIA KULLANICILARI İÇİN POTANSİYEL 3 (YAZIYLA ÜÇ!) KATI FPS ARTIŞI!!! resmi forumlardan alınmıştır: said: 1: download/install newest driver from www.nvidia.com, reboot 2: download/install Rivatuner 2.09 from www.guru3d.com, reboot 3: reset the drivers in RivaTuner,On the main screen, look for "forceware detected" and a small button next to where it says "customize". The far right option when clicking it will offer to reset the drivers. Do so and reboot. If you do all of the above, you will see all the buuuutifully rendered graphics that you have missed out , and personally i upped my framrate from 11-15 in tortage to an asswoopin' 70fps !!!! ......so it's worth a try, amen! (I had to put some more graphics on so i landed on 35 fps, but hey now we are talking 1680x1050, 16xAAQ, high detail,3500 view dist,all shadows, all everything....is it beutiful? BOYACHAKKA!) ŞOK! ŞOK! ŞOK! NVIDIA'NIN KENDİ SİTESİNDE BULUNAMAYAN EN SON BETA SÜRÜCÜSÜ!!! abartmam yok, şöyle diyeyim: 10fps filan aldığım ayarlarda 35-40fps filan gördüm. eskiden view distance 100 filan oynarken şimdi herşey köklenmiş halde 2-3 katı daha iyi fps alıyorum. sıkıntınız varsa mutlaka deneyin. apıştım kaldım kelimenin tam anlamıyla. ayrıca büyü & su efekti görememe durumu yaşayan arkadaşlar varsa o sorunu da çözüyor, test edip onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Peki patch falan gelecek mi bu tür fps sorunları için? Bir açıklama var mı? (Yanlış yere mesaj atmışım klajsdlajsdlkasjd. böyle kendimi düzeltmeye çalışıyorum aslkdjasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 heuhe sadece rivaturnerı yuklesende aynı sey oluo onları yapmaya gerek yok :P YAZDIĞIM GIBI 2 Cİ POSTTA >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 riva ati support veriyorda bu mevzular geçerlimi bilmem bi dene cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ati =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 n3mrut said: heuhe sadece rivaturnerı yuklesende aynı sey oluo onları yapmaya gerek yok :P YAZDIĞIM GIBI 2 Cİ POSTTA >:D< hayır olmuyor, 2.09'u kaç haftadır kullanıyorum ve aoc'u yüklediğimden beri sürünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ati? :< ati... bende de low/high farketmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ATI için çalışmıyor bu yöntem. İşin garibi ATI'nin internet sitesinde de birsürü başlık var konuyla ilgili ama tek bir cevap gelmedi. Yeni bir sürücü ve yama dışında yapabileceğimiz birşey yok sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sam said: n3mrut said: heuhe sadece rivaturnerı yuklesende aynı sey oluo onları yapmaya gerek yok :P YAZDIĞIM GIBI 2 Cİ POSTTA >:D< hayır olmuyor, 2.09'u kaç haftadır kullanıyorum ve aoc'u yüklediğimden beri sürünüyordum. Düm aksam Sam'in dedigi sekilde yaptim hatta pekaziz sagolsun dün bir topicde link vermisti bu konu ile ilgi, gercekten ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:OscST6LsyLpD3M:http://hosted.thegroupofthey.com/failed,_please_die.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 simdi su rivaturner geyigini yaptım, oyuna giriyorum... yalnız driver'ı resetleyip restart attıktan sonra tekrar programı aciym mi arkada, bi faydası olur mu ? bi de su media player geyigini de yapiym mi bunun yanında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben anlatilan adimlari yaptim, rivaturneri yükledim ardindan Driveri yeniledim ve kapatip oyuna girdim 10dk oynamam yetti farki anliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Şu yöntemlerin yararlığı ve sağlamlığı iyice anlaşılsın sticky yapilsin bence çünkü burada bariz bir FPS artışından bahsediyoruz herkese faydası dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 haydaa sunu yeni ekran kartina dunyanın parasini baymadan cikarsaydinizya hayret bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya daha oyuna baslamadım buldum şu konuyu burda bi ton oynayan adam nasıl bulamamış bıde sıkıntısı var fps den hayret valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 n3mrut said: ya daha oyuna baslamadım buldum şu konuyu burda bi ton oynayan adam nasıl bulamamış bıde sıkıntısı var fps den hayret valla =) millet level kasmaktan ona bakıcak fddfdfdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende bi işe yaramadı. 8600m gt var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende de hiç bi fark olmadı. 9800gtx var. 30-40 fps de oynuyordum halen de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bendeki sorun ara ara belirli noktalarda fps düsüsleriydi, ama sistemin high'da stabil bir sekil calismasi icin iyi geldi diyebilirim. ivedi bir sekilde cözüm aranacak bir sorun degildi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben calistaramadim fps boosterini yaf :S. Windows bu '0xc0000135' numarali hatayi veriyo anlayamadim. Ama yeni driveri yukledim; 8800gt benim kart, farki test ediyorum. Simdi bu aocfpsbooster calismazsa ben media playeri kendim acabilirmiyim oyun acilmadan mi yoksa oyuna girdikten sonrami? Bil biren lutfen anlatabilirmi... Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar