Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat'ta paticik halkı ne yapıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alıcam sevgililerimi atıcam yatağa altımda boxerımla gece 12 de mum ışığında fonda hafif bir müzik eşliğindeçatır çatır hepsini ................ çözücem

test kitaplarımı çok severim onlara hep sevgili gözüyle bakarımda[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 06 February 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
Sevüşcem.

lam hangi topicde senin mesajını görsem hep sevüş yazıyo (bkz:garbage-moral) :D[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:

kiz arkadasimdan yeni ayrildim
boyum 1,87 kilo = 68 :) ilgilenen kizlar pm den ulaşabilirler.
ehueh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..

Mesaj tarihi:
Estelim bir tanem, sen hakkatende saplar birliğine başkan olmak için adaylığını koyma yane. Önce bir kaç tur Sap SSS'ini oku sonra sap olmadığı gör sonra nerde hata yapıyorum de.
said:
Estel_Anorien, 06 February 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
valla 14 şubata kadar sevgili bulma ihtimalim marstan taş örnekleri getirme ihtimalimden daha az olduğu için ben de evde oturucam, monitöre bakıcam.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
fedocum kardeşim bulaşma bana yahu. o mesaja nerden bakarsan ona göre yorumlarsın.. Sonuçta SSS i sende okursan kız arkadaşı olmaz demiyo.. dolayısıyla o mesajda 14 şubata kadar kız arkadaşım olamayacağını belirtiyor...[signature][hline]-End of Transmission-
Mesaj tarihi:
Hadi lennnn, orda nasıl hayıflandığın belli... Biz kaçın kurrasıyız da bize neyi yutturmaya çalışıyorsun :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Ne alak yav bunun neresi esteli forumdan kovalım olayı amma alıngan olmuşsun koca oğlanım birtanem benim. Biz seni sefiyozda böle konuşuyoz ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Yani bunları diyen sen değilde dallamanın teki olsaydı ben çoktan onu dümdüz etmiştim bilirsin :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
PhalanX, 07 February 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
quamor şansın yok hoca
resmi gören korktu zaten lol

::) harbimi bak zaten moralim bozuk bide sen bozma :P[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
evet quamor değişik yaklaşmış :P

bu *özel günler* olayını kavrayamamışımdır zaten.
nesi farklıdır diğer günlerden ! zorla misyon yüklerler !
ne alakadır !
gibi sorular, dolanırdı hep aklımda

yıllarca offlaya , pofflaya geçirdim açıkçası.
sonunda hiç umurumda olmayacak
herhangi bir günde napıyosam o dur.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
sen de mi boojack?
][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!

[Bu mesaj elle_iphe tarafından 07 February 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben napıym?!
14 subat sevgılımle ormantık takılcam bödöf
15 subat dedıınız saplar gnu benım doumgunum Bodof
23 subat kız arkımın doumgunu Bodof..

hepsını toptan sewgılıler gununde halletsek mı dıe dusunuorum[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Mesaj tarihi:
valla 14 şubat günü sezon açilişi yapiyorum ... şeytan üçgeninden çıkış ve verilen 3 aylik aranin son günü kendisi ... ne alaka derseniz tüm kız arkadaşlarimin (1 istisna hariç o temmuzdu ) doğum günü nasil oluyorsa 1 ocak 14 şubat arasina denk gelmeyi becerdi ( burçlara inanmam bide ) neyse .. şimdi ağız tadi ile sezon açilişi yapacaz ...daha temmuzda benim doğum günüm var , hediye aldırtmak lazım :P[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Mesaj tarihi:
Estel uzun vadeli düşünüyon lol.
Bi kızla çıkmadan : 14,02 nin ve doğum gününün geçmiş olmasına özen gösteririm. :D[signature][hline]Show No Mercy

[Bu mesaj armra tarafından 07 February 2004 05:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...