bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Alıcam sevgililerimi atıcam yatağa altımda boxerımla gece 12 de mum ışığında fonda hafif bir müzik eşliğindeçatır çatır hepsini ................ çözücem test kitaplarımı çok severim onlara hep sevgili gözüyle bakarımda[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: NuKe, 06 February 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Sevüşcem. lam hangi topicde senin mesajını görsem hep sevüş yazıyo (bkz:garbage-moral) :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 zuahuah paticiklands:) içince unutanlardan[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 açıkliim bari 14 şubata bende elle_iphe ile girecem :P ilginç olcak.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 benim progrsm en guzeliymis yav *!sevinir*[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kiz arkadasimdan yeni ayrildim boyum 1,87 kilo = 68 :) ilgilenen kizlar pm den ulaşabilirler. ehueh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 quamor lol :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Benim için gayet sıradan bir gün :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Quamor seni Zevzek forumlarına alalım be.. o fotoğrafla baya bi kızın canını yakarsın :P[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Estelim bir tanem, sen hakkatende saplar birliğine başkan olmak için adaylığını koyma yane. Önce bir kaç tur Sap SSS'ini oku sonra sap olmadığı gör sonra nerde hata yapıyorum de. said: Estel_Anorien, 06 February 2004 23:20 tarihinde demiş ki: valla 14 şubata kadar sevgili bulma ihtimalim marstan taş örnekleri getirme ihtimalimden daha az olduğu için ben de evde oturucam, monitöre bakıcam. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 fedocum kardeşim bulaşma bana yahu. o mesaja nerden bakarsan ona göre yorumlarsın.. Sonuçta SSS i sende okursan kız arkadaşı olmaz demiyo.. dolayısıyla o mesajda 14 şubata kadar kız arkadaşım olamayacağını belirtiyor...[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hadi lennnn, orda nasıl hayıflandığın belli... Biz kaçın kurrasıyız da bize neyi yutturmaya çalışıyorsun :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Niye birilerini kandırmaya çalışayım ki? Ah be fedocum.. illa üstüme gelmek istiyorsanız buyrun.. İki gündür zaten esteli forumdan kovalım kampanyası var sanki...[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ne alak yav bunun neresi esteli forumdan kovalım olayı amma alıngan olmuşsun koca oğlanım birtanem benim. Biz seni sefiyozda böle konuşuyoz ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yani bunları diyen sen değilde dallamanın teki olsaydı ben çoktan onu dümdüz etmiştim bilirsin :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Büyüğümsün hocam boynum kıldan ince.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: PhalanX, 07 February 2004 02:01 tarihinde demiş ki: quamor şansın yok hoca resmi gören korktu zaten lol ::) harbimi bak zaten moralim bozuk bide sen bozma :P[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 15 şubat melankolik bir gü olacağa benziyor[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 evet quamor değişik yaklaşmış :P bu *özel günler* olayını kavrayamamışımdır zaten. nesi farklıdır diğer günlerden ! zorla misyon yüklerler ! ne alakadır ! gibi sorular, dolanırdı hep aklımda yıllarca offlaya , pofflaya geçirdim açıkçası. sonunda hiç umurumda olmayacak herhangi bir günde napıyosam o dur.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 sen de mi boojack? ][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! [Bu mesaj elle_iphe tarafından 07 February 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ya ben napıym?! 14 subat sevgılımle ormantık takılcam bödöf 15 subat dedıınız saplar gnu benım doumgunum Bodof 23 subat kız arkımın doumgunu Bodof.. hepsını toptan sewgılıler gununde halletsek mı dıe dusunuorum[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Gavur icadı 14 şubat günah o gün 5 vakit namaz kılınması gerek...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 aslında 29 şubat doğumlu bir kız arkadaş bulmak gerekiyor hediyeden tasarruf.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla 14 şubat günü sezon açilişi yapiyorum ... şeytan üçgeninden çıkış ve verilen 3 aylik aranin son günü kendisi ... ne alaka derseniz tüm kız arkadaşlarimin (1 istisna hariç o temmuzdu ) doğum günü nasil oluyorsa 1 ocak 14 şubat arasina denk gelmeyi becerdi ( burçlara inanmam bide ) neyse .. şimdi ağız tadi ile sezon açilişi yapacaz ...daha temmuzda benim doğum günüm var , hediye aldırtmak lazım :P[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Estel uzun vadeli düşünüyon lol. Bi kızla çıkmadan : 14,02 nin ve doğum gününün geçmiş olmasına özen gösteririm. :D[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 07 February 2004 05:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar