Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat'ta paticik halkı ne yapıyor?

blademaster

Öne çıkan mesajlar

said:
NuKe, 06 February 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
Sevüşcem.

lam hangi topicde senin mesajını görsem hep sevüş yazıyo (bkz:garbage-moral) :D[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

Estelim bir tanem, sen hakkatende saplar birliğine başkan olmak için adaylığını koyma yane. Önce bir kaç tur Sap SSS'ini oku sonra sap olmadığı gör sonra nerde hata yapıyorum de.
said:
Estel_Anorien, 06 February 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
valla 14 şubata kadar sevgili bulma ihtimalim marstan taş örnekleri getirme ihtimalimden daha az olduğu için ben de evde oturucam, monitöre bakıcam.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi lennnn, orda nasıl hayıflandığın belli... Biz kaçın kurrasıyız da bize neyi yutturmaya çalışıyorsun :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alak yav bunun neresi esteli forumdan kovalım olayı amma alıngan olmuşsun koca oğlanım birtanem benim. Biz seni sefiyozda böle konuşuyoz ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bunları diyen sen değilde dallamanın teki olsaydı ben çoktan onu dümdüz etmiştim bilirsin :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

evet quamor değişik yaklaşmış :P

bu *özel günler* olayını kavrayamamışımdır zaten.
nesi farklıdır diğer günlerden ! zorla misyon yüklerler !
ne alakadır !
gibi sorular, dolanırdı hep aklımda

yıllarca offlaya , pofflaya geçirdim açıkçası.
sonunda hiç umurumda olmayacak
herhangi bir günde napıyosam o dur.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben napıym?!
14 subat sevgılımle ormantık takılcam bödöf
15 subat dedıınız saplar gnu benım doumgunum Bodof
23 subat kız arkımın doumgunu Bodof..

hepsını toptan sewgılıler gununde halletsek mı dıe dusunuorum[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Sosyal ağlarda paylaş

valla 14 şubat günü sezon açilişi yapiyorum ... şeytan üçgeninden çıkış ve verilen 3 aylik aranin son günü kendisi ... ne alaka derseniz tüm kız arkadaşlarimin (1 istisna hariç o temmuzdu ) doğum günü nasil oluyorsa 1 ocak 14 şubat arasina denk gelmeyi becerdi ( burçlara inanmam bide ) neyse .. şimdi ağız tadi ile sezon açilişi yapacaz ...daha temmuzda benim doğum günüm var , hediye aldırtmak lazım :P[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...