kabuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 seviyorum işte. o kadar. yani sonucun ne olacağı pek bağlamıyor beni. aşığım deli gibi de diyemem arada geliyor. ama geldiğinde içimden koparak geliyor hissediyorum. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 i am lovin it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 i'm mclovin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kimi sevion ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben de seviyorum da sonucun ne olacağı bağlıyor beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 HELELOOOY OLEEEY. negzel. kimi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum. bende seviom lan aferin bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hayırlı olsun d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Niye seviyorsunuz ? Bari buna cevap verin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de ama bi işe yaramıyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 said: I'm the one who wants to be with you Deep inside I hope you feel it too Waited on a line of greens and blues Just to be the next to be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 The truth be told, the truth be told I'm worried about the future holds, the future holds I'm starting to worry about Ray The truth be told, the truth be told I'm worried about the future holds, the future holds I'm seriously worried about Ray They say the future's out to get you You know that I won't let you fall They say the future's out to get you You know that I won't let you fall The truth be told, the truth be told I'm treading on my tippy toes, my tippy toes I'm starting to worry about Ray The truth be told, the truth be told I'm treading on my tippy toes, my tippy toes I'm painfully so worried about Ray They say the future's out to get you You know that I won't let you fall They say the future's out to get you You know that I won't let you fall No! They say the future's out to get you You know that I won't let you fall They say the future's out to get you You know that I won't let you fall The future's out to get you, the future's out to get you, oh The future's out to get you, the future's out to get you, oh The truth be told, the truth be told I'm worried what the future holds, the future holds I'm so tired of being worried about Ray Click to listen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ardeth'i görünce son mesajda, kafama öyle işlemiş ki, acaba bunun bir biochemical process olduğunu filan yazdı mı diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok artık :/ yani biyokimyasal ve evrimsel açıklamasını (ya da en azından teorisini, açıklama çok iddialı) biliyorum ama bazı şeyler yaratılış "amacını" aşar dersem doğru bir tanım olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de seviyorum ama ne kendime ne de ona itiraf edemiyorum. olmuyor çünkü. neyse vageçtim sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kimseyi sevmiyorum lan! şu an farkettim. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben bi kere sevdim bitti. artık sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 4 S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 haha 4 S :D Sevmek güzel şey ama :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hangimiz sevmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kâh sevdik kâh "sevildik", ama hepimiz birer kelebek değilmiyiz. hadi şimdi ışıkları kapatın bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: 4 S tabi ya. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: ben de seviyorum ama ne kendime ne de ona itiraf edemiyorum. olmuyor çünkü. neyse vageçtim sevmiyorum öyle böyle gidip söylersin. bende senin gibidim bi kaç ay önce. söyledim rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sevmeden sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ai shiteru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar