Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yario, böle kıpır kıpır oluosun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bak hem işe yarıyomuş hemde kullanan kız hala yaşıo.bende alıcam hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 boyu kısa kalmıs onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -alatariel- said: bak hem işe yarıyomuş hemde kullanan kız hala yaşıo.bende alıcam hıh. düzgün kullanmazsan depresyona girersin yanlız çok tanıdığımın başına geldi öyle şeyler. ayrıca türkiye'de satışı yasaklandı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o zaman gittigidiyorda kozmetik ürünlerine bi bak derim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 104 kilo olanlar müsil alsa da yaramıomuş,onlara nasıl yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fare zehiri içersen 10 kilo garantiymiş. sddf yan etkileri var diyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nasıl bi depresyonmuş ne alaka anlamadım ben :S yani kemer faydalı mı faydasız mı şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kemer degil depresyon yapan haplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ya kemer deyince aklıma yurttaki kız geldi.o zayıflama kemerimidir nedir onu takıodu bi yandan da çubuk kraker bisküvi filan yiyodu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 öyle tipler çok..benim lisemde de tavuklu sandviçin yanında diet kola içerek rejim yaptığını düşünnen bi kız vardı :D neyse ya ağzınızı tutucaksınız işte. bikaç da mekik çekin göbek möbek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Etkili çözüm mekiktir yani. Hiç bişe yapmayıp sırf sağlam mekik çekseniz de oluyo. Ama uzun vadeye dağılıyo biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sesu said: Fistan said: sesu said: 51 :) boy? 1.60 ülen patide de her kız 1.60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 alatarielin boy 175 diyoruz görmğyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Patideki her 1.60 kıza yakınlasma tutoriali. ;P dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kısa vadede verilen kilolar ışık hızıyla hem de 2 katı olarak geri alınıyo ben bunu bilir bunu söylerim.dengeli beslenme egzersiz başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 benim bi eniştem var o da 1.60. sizin işiniz de zor valla hamfendi forum falan. naapıosunuz okuyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hayır değil 1.60 hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Eledhwen said: kısa vadede verilen kilolar ışık hızıyla hem de 2 katı olarak geri alınıyo ben bunu bilir bunu söylerim.dengeli beslenme egzersiz başka çaresi yok. İstisna mıyım ben bu durumda. 1-2 ayda 12 kilo verdim ve ısık hızında bi cıkıs yok ama kaplumbağa hızında bi iniş var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o manada demedim o süre zarfında o kadar kilo vermen şaşılacak bi durum değil kendimden biliyorum. (diyetisyenlerin verdiği listelere bakacak olursak 3 ayda 25 kilo veren var) benim kastettiğim şok diyet dediğimiz şeylere yönelikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hmm demek ki sağlıklı yasıomusmda haberim yokmus. Bana çok şok gelmişti dünyadan haberim yokmus be. Hayallerimi yıktın . Ben yemek yemeğe gidiorm stress oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kısa zamanda kilo almak için napmalı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o cok saglıksız bisey ama soyle bisiler yaparsan 3 ayda 6-7 kilo alabilirsin. kilon 60 mesela.carp onu 2 ile.gram birimi ekle 120gram. günde 120gr prrotein alacaksın karbonhidrat vitaminlerin yanında vs. cok uzun sürmeyen seanslarla haftada 3 gün fitness calısacaksın.olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet o dolaylarda protein lazım günlük olarak ama 3-4 litre sütte mi ne o kadar protein var mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sesu said: öyle tipler çok..benim lisemde de tavuklu sandviçin yanında diet kola içerek rejim yaptığını düşünnen bi kız vardı :D neyse ya ağzınızı tutucaksınız işte. bikaç da mekik çekin göbek möbek kalmaz. >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar