byzasz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tık açıldımı bilmiyorum ama güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 heh efsane oyundur o zamanında cok oynamıştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 11'i geçemedim inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dönüp dolaşıp tekrar karşıma gelio sonra saatlerimi alıyo bu oyun. ama bu sefer oynamicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yahu 6. bölümden geçemedim bi türlü kafayı yiycem.bakmaz olaydım linke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 süper bişeymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 12ye geldim kafa iptal oldu. Bi defada hayatta bitirilmez bu oyun. Bide hamleleri hesaplayıp oynamak lazımmış sayaç var tepede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 13te bıraktım bende. üşendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yüzümü yıkadım geldim bölüm 18. Yatıyorum yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 30da elim kaydı finişe giderken. Yarın bitircem azmettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 arka plan niye bu kadar gergin olmuş bu oyunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 6 da bıraktm. bağlıyo ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oynayıp çabalayıp iyice ilerleyip birden bi hata yapınca krize sokuyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 28de tıkandım yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 28in şifresini verirsen bi bakar yardımcı olurum :p 33teyim ben de tam mayın tarlası yapmışlar. Bu oyunu bitirip taşı delicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hayatımızı mahfettin oyun lanet olsun sana 20 küsürde kaldım bende başım ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bitirmesine bitirdim de bütün bölümleri ezberleyip bi defada geçmek lazım puan listesine falan girmek için. İşsizim ama benim bile limitlerim var. Ayrıca 50k yapan elemanı kınıyorum galiba perfect çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahaha galiba perfect :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 axedice said: 28in şifresini verirsen bi bakar yardımcı olurum :p 33teyim ben de tam mayın tarlası yapmışlar. Bu oyunu bitirip taşı delicem. 769721 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aşşağıdan gidip çaprazlı yere geçiceksin, ordan geri dönüp yine yukarı yoldan düşen tahtalara kadar çıkıcaksın. Tahtalarda yön değiştirince zaten bölen aygıtın direk üstüne düşüyorsun ordan sonrası kolay. Yalnız böyle anlatınca çok saçma oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 25 de bıraktım. şakaklarım zonklamaya başladı, saatlerdir kasıyorum. yeteeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bende 30 da bıraktım. yaklaşık 2 saat uğraştım bu bölüm için dayanamayıp youtubedan izledim. 31 e gelincede işin içinden çıkamadım. son bölümler için 10 saatimi ayıramazdım ama çok başarılı bir oyun. hevesini alanlar [http://portal.wecreatestuff.com/portal.php[/url] buna geçebilir. portal oyununun flash versiyonu buda aynı şekilde iyi vakit geçirtecektir. bu tarz başka oyun tavsiyesi olanlar linklerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oo bu portal oyunu da çok harika ya =) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Edit3 : 31. bölümü geçtim 32 fenaymış ama ya :/ Edit 4 : Bitti valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar