Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Llama said: gündüz 10 11 i bul zeytinlide uyumak için.. en kötü 7de ayaktasın o cadırın içinde aga geçen sene uyudum valla hayvan gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Çok sıcak, çok kumlu ve tozlu ortalık. 7den sonra çadırlarda uyumak mümkün değil. Denize girmeyi seven insan için eğlenceli olur yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi valla helal diyim ben sana o halde uyuduysan deniz ide çok soguk yaa ulan var yaa neyse gidicezde ne olcak bakalım ben artık yine gölge gölge uyumak için gezicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Aga 5'de 6'da yatıp nasıl 7-8 uyanayım yahu, hemde alkollüyken :) İmkanı yok, ama bence sen de uyursun yani :P Neyse, orda buluşur çadırları yanyana kurarız, kahvaltılara şehre ineriz, geceleri takılırız muhabbet döner felan filan :P Güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Llama said: abi valla helal diyim ben sana o halde uyuduysan deniz ide çok soguk yaa ulan var yaa neyse gidicezde ne olcak bakalım ben artık yine gölge gölge uyumak için gezicem size bi bungalow yaptıralım paşam:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bungalow ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sığır etinden yapılan bi tür tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 mücverr gelmem bak feste haaa dalga geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 :))bak bak kamuya açık alanda tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 valla düşünceliyim esasında deniz soğuk hava sıcak uyku desen cadırda kene olayları sonra kıç arasındaki kum taneleri ve dört gün :D bahane ne kadar çok değilmi gitmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oHoo.. Bahane bulacaksak, yaşamaman için bile 100 neden sayılabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 baluu gidiyonmu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çok bit yeniği olan bi soru sordun ama, söyleyim bari. Tahminen evet, yani şimdilik öyle görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sen evet diyorsan benimde evettir :P neyse bakalım bizde cerebralis le gidiyoz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 cadır olayını hallettik orda olacak bayanlara slm ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bayanlar da çadır arıyodu zaten muhtemelen geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 öylede arıyorlarki cadır öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 zeytinli'de kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 CthuLhu said: zeytinli'de kızlar teklif ediyormuş. puhahaha:)) valla llama beyciim sanırım diosunuz ama ben gidiorm yani sizi bilemem.. (nası blöf ama):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 3 kere okudum hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 okuduğumuzu anlayalım alıştırması mı yapalım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 valla mücvercim sıkıysa bensiz git o zeytinliye biletler bende yani biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Llama said: neyse bakalım bizde cerebralis le gidiyoz sanırsam demişsin ya "sanırsan değil gidiyorum ben zaten sen gelmiyorsan gelme bilader" diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu kurdugum cümleyi unutmuşum msn destekli takviye ile anladım valla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 walla tebrik ediyorum cthulhu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar