Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Madcat said: 2-3 senelik mi? hmmm benim 8-0dan sonra oldu diye hatırlıodum ehehe neyse :) o dediğin msn zımbırtısında haklısın çok salakça. 3.5 sene önce yazmısım ilk 9-0 ı.2 gündür arastırıyordm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 malik said: uzunca guzel bı yazı okudum . sorun şu ki kibar değiliz. sana ters gelebilir,edebilir,eyleyebilir ama gördüğün gibi insanlar ayardan etkilenip kıl takılıyorsa,benim anlamadığım niye boşuna uğraşıyorsun.ayar veriyorsun ve düzelmiyorsa mesela.adamlar sana kıl güttüğüne görerek inat etmenin bi alemi yok yani. sonuçlara göre hareket edersin sen de. paticikte eskiden beri varsındır,çok iyi dost arkadaşlar edinmişsindir.ama buranın tadı mı kaçtı artık değişir o insanlara göre de ,karışık bir yer burası. her tad ve her karakter var artık. kişisel mevzun varsa ayrı bir de,onu bilemiyorum.ona hiç giremeyeceğim.ama bir saygısızlık olduysa da şaşırıcam bir şey değil, buraya yansıtmazsın , bir şey yansırsa da cevabını verirsin ban yersin geri gelirsin vs . garbage olayının getirisi yok .burası bir aile gibi,insanlarda geyik yapıyor bence ben garbage'a böyle bakıyorum.aile gibi derken samimiyet olarak değil,okuduğun okul ya da iş ortamı vs şeklinde algıla. her postun ayar için be abi.ya da ben hatırlamıyorum yani hani böyle elle tutulur şeyler. bir pati pet'te akvaryum bölümüne yazdığın yararlı bilgiler aklımda =) bonecrusher olayı içinse tamamen haklısın. çok üstüne gidiliyor. o bir karakter,bir insan.ve kişilere saygılı olmaya çalışıyor. ama bir tarafı kalkan kişiler var böyle lamer tipler,msn kitleleri de sürükleyen tipler bunlar. ben biraz otoriter rejim uygulanmasından yanayım . dediğim gibi kişisel bir meselen varsa da hiç girmiyorum. nezih ortamı bozacak en önemli unsur saygısızlıktır bence. kibar olmayan bir ortam,çoğu insan için sinir bozucudur. bence bu konuda bile çok katı durulmalı. bazı şeyler bu arada zamanla değişse bile paticikte bazı şeyler hiç bir zaman değişmez diye düşünüyorum. her görüşten ses duyarsınız mesela,insanlar fikirlerini özgürce alaya alınsa bile dile getirebilirler ve burayı bu güzel kılacaktır bu doğru. ama aşağılama,saygısızlık katı olunmadığı takdirde olur,ve bana göre de olacaktır gibi geliyor . pek katıldım hatta hepsıne katıldım Saygı lazım. Baktın karşında ki gerçekten mantıklı şeyler yazıyor, hemen savunmaya geçip ben haklı olmalıyım tarzı söylemler yapma, oku anla aklına yatarsa kabul et kendini geliştir, yok yatmazsa yatmadığı yerlerı belırt karşındakini aydınlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hepsi "A" öncelikle. @malik bonecrusher hakkında. Karakter evet farkındayız, çok üstüne gidiliyor evet ben de her fırsat bulduğumda gidiyorum hatta. Haklıyım, haksız konusuna girmeyecem hiç. Tek katılmadığım nokta şu, saygıyla yaklaştığı fln yok. Kendi çapında ironi yapıp laf soktuğunu fln sanıyor. Ha bone niye konu oldu, çok eski üye. Herkes tanıyor, bir anda attention whore olmaya yönelik hareketlere büründü gibi, kimse de anlamadı sanırım sebebini. Benim teorim, forumun bokunun çıktığı günden beri geçiştirmelik mesajlar atması. Attention whore luk gibi bir durumda olduğunu düşünmüyorum. Neyse konumuz Bone değil tabi. Fistana katılıyorum, abartmamak lazım forum burası. Yarın sokakta görsen tanımazsın bile adamı bu kadar drama yapmanın anlamı yok. Her konuda bir tartışma oluyor, tüm bölümleri kapatıp sadece Eğlence bölümü kalsın taraftarıyım hatta. Var mı kavga olmayan bölüm şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hepsine a diye cevap veririm herzaman ve söylediklerinede katılıyorum , forum da insanlar eğlensin ,farklı fikirler hakkında tartışsın , bilgi alıp versin ama gereksiz tartışmalara hiç gerek yok yani hakketen gerçekte yüzünü dahi görmediğin bir insandan , sırf senin yazdığın bişiyi komik veya haklı bulmadığı veya eleştirdiği için nasıl nefret ve kin duyarsın anlamıyorum. Tabi bilerek ve bundan zevk alarak insanlara laf sokma gayreti içinde olan insanlarda var. Bunlara sölicek pek bişi bulamıyorum zaten. neyse almanya - polonya maçıda başlıyo , iyi akşamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şıkların cevaplarına gerek yok.belli onlar. topicin 3 4 sayfaısnı okumadım ilk sayfayı okudm ve şunları söleyesim geldi şimdi. patiye çok yazmayan ama okuyan adamlardanım bayadır. eskiden yine arada derede yazardım. şimdi en fazla bi sorunum oldugunda yazıorum. nedenini soracak olursanız ki şu fistanın yazdıklarıdır. ne yalan söliyim fistanı o kadar çok sevmesemde şurdaki yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ewt okudum yazıyı ama..ondan sora dier msjları okucak halim kalmadı önemli olan ilk yazı ama dmi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fistan said: birde temizleme derken, 6-7 yıllık üyeler var.patiye bircok sey kazandırmıs, genel yoneticilerinde yakından tanıdıgı kişiler bunlar.bilgi ve birikiminden haberdarlar.ama bu kisiler bazen forum kuralları denen seylere aykırı davranabiliyorlar. ben olsam o kisileri kurallara uymadı diye asla buralardan sınırsız uzaklastırmaya calısmam.1 olur 2 olur kuser giderler. sonra academy de uslanmayan mememe tayfasıyla basbasa kalabilirler. valla fistan, tam tersine bahsettigin adamların yapmaması lazım ki bazıları bos yere abartıyor, bunun tek sebebi iyi niyeti suistimal etmektir, ben oyle goruyorum. bu suistimal devam ettigi zamanda yaptırım uygulanıyor ki buna ragmen sınırsız uzaklastırma kime yapıldıki uzun suredir? nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir yani şu sözden daha iyi açıklayabilicek bir soz yok sanırım yukarıdaki quoteu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Zegna said: valla fistan, tam tersine bahsettigin adamların yapmaması lazım ki bazıları bos yere abartıyor, bunun tek sebebi iyi niyeti suistimal etmektir, ben oyle goruyorum. bu suistimal devam ettigi zamanda yaptırım uygulanıyor ki buna ragmen sınırsız uzaklastırma kime yapıldıki uzun suredir? . şimdi bahsettiğim adamlar yapıyor bişiler evet. ama hiçbiri durduk yere sapıtmıyor. illaki saçma sapan bi olaya tepkinin karşılıgı oluyor bu. ya bi mod'un taraflı davranmasından dolayı ya da saçma sapan birinin çıkıp sırf sevmediği için konuyu saptırması ya da laf sokma girişimlerinden dolayı kavgalar yüzünden oluyor. iyi niyeti suistimal etmek demeyelim bence. yapma, yapma diyosunuz, ama karşıda düzelen bişey yoksa devam ediliyor abartılmaya. mesela bi olay oldugunda 3 gün 1 hafta ban yerine Emre'cim yapma bak, bosver, hallederiz vs. gibi suyuna gideceksin bu tip adamların. adam gibi adam hepsi. anlarlar elbet. kural mural diye çıkınca deliriveriyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 scsaeokib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 a,b,ya da c diye cevap vermeyi tercih etmiycem ama sanırım herkes kendi yazdığından sorumlu olabilseydi ve başklarının hayatlarına burunlarını uzatıp konuşmayı seçmeselerdi daha güzel olabilirdi ve kimse ah nerede o eski pati günleri demezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 "Hepiniz oç'siniz" diyerek birini/birilerini susturma yöntemini ilk burda duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Fistan said: mesela bi olay oldugunda 3 gün 1 hafta ban yerine Emre'cim yapma bak, bosver, hallederiz vs. gibi suyuna gideceksin bu tip adamların. adam gibi adam hepsi. anlarlar elbet. boyle olunca insanlarin yonetime olan guveni azaliyor sonra cesitli olaylar oluyor toplu banlar geliyor vs. herkese esit davranilmasi lazim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar