Voys Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 73 kişi yaşıyoruz. 30ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 valla 20 ytl fln gelio tek yaşıorum ama genelde 5-6 kişi rahat oluyor evde hele bi de sınav zamanları bnm ev kamp o zamanlar bile en fazla 25 gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bİ yerde kaçak vardır. Görünürde olmayabilir kaçak, duvarn içine falan sızıyorsa daha tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evde gizlice birileri oto yıkama dükkanı işletiyo olabilir. bizim bi arkadaşın ev arkadaşı evde gizlice oto yıkamacılık yapıodu. oluyo böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bizede her ay ona yakın bir fatura geliyor. bende her gün duş alıyorum, su fiyatları gerçekten iyice pahalandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bi mantık yürütiyim dedim bilmiyorum olurmu şimdi ben eskiden termosifon kullanıyordum eski bi model onu bırakıp şok ısıtıcıya geçtim ama termosifonun vanalarını fln kapatmadım termosifondaki su kendini yeniliyormu yani ne biliyim faturayı o kabartabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu yazdığım arada kaynadı galiba, hala araba yıkamacısı deniliyor. Eskiden 38 YTL ödeyen kişinin artık 90 YTL ödemesi normal, zira zam geldi. fedaykin said: Suya %134 zam yapıldı istanbulda sorun orada :) Boşuna sorunu başka yerde aramayın efendim, bu zamdan önce 38,4 YTL su faturası öderken şimdi 90 YTL ödemen son derece normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Elektrik faturaları zamlı gelecek! EPDK, TEDAŞ'tan gelen talep doğrultusunda elektriğe yapılacak zammı hesapladı. Hesaba göre 1 Temmuz'dan itibaren elektriğe konutlarda ve sanayide yüzde 21.8-22.4 arasında zam geliyor.. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Elektrik Piyasası Düzenleme Dairesi Başkanlığı, TEDAŞ'a bağlı 20 dağıtım bölgesinden gelen talepler doğrultusunda elektriğe yapılacak zamma ilişkin hesaplarını dün akşam saatlerinde tamamladı. 1 Temmuz'dan itibaren elektriğe konutlarda ve sanayide yüzde 21.8 ile yüzde 22.4 arasında zam yapılacak. 20 dağıtım bölgesi, geçen hafta sonu faksla EPDK'ya gelir gereksinimleri ve kayıp-kaçak oranlarına göre ayrı ayrı tarifelerinde artış taleplerini iletti. EPDK, bu tabepleri göz önünde bulundurarak Türkiye genelinde uygulanacak ulusal tarife çalışmasını ve zam oranlarına ilişkin hesaplamasını dün akşam üzeri tamamladı. Daire ulusal tarife konusunda Perşembe günü kurula müzekkere (önerge) sunacak. SABAH'ın EPDK yetkililerinden edindiği bilgiye göre; konutlara ve sanayiye yüzde 21.8 ile yüzde 22.4 arasında zam yapılacak. Yetkililer zammın kurulun vereceği karar sonrasında netleşeceğini vurguladı. Yetkililer, elektriğe enflasyon güncellemesinin de etkisiyle yılbaşında konutlarda yüzde 19.5 sanayide yüzde 12 zam yapıldığını anımsatarak artan petrol ve doğalgaz fiyatları nedeniyle elektrik üretim maliyetlerinin önemli ölçüde yükseldiğine dikkat çekti. TEDAŞ'ın, elektrik borsası olarak bilinen Dengeleme ve Uzlaştırma Sistemi'nden (DUY) tüketiciye sattığından daha pahalıya elektrik aldığını vurgulayan yetkililer, zammın kaçınılmaz hale geldiğini belirti. Alınan bilgiye göre EPDK zam talebini perşembe günü yapacağı toplantıda karara bağlayacak. Alınan bilgiler ışığında elektriğe yüzde 21.8-22.4 arasında zam yapılırsa 5 yıldır fiyatı artmayan elektrik bu yılın ilk 7 ayı sonunda yüzde 45.6-46.3 arasında zam görmüş olacak. Yetkililer, TEDAŞ'ın nihai tüketiciye yapacağı zammın hükümet tarafından da değerlendirileceğini belirterek, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın yüksek oranlı zamların tek seferde yapılmasına sıcak bakmadığını da hatırlatıyor. Hatırlanacağı üzere Yüksek Planlama Kurulu kararı çerçevesinde enerji KİT'lerinde 1 Temmuz'dan itibaren otomatik fiyatlandırmaya geçilecek. Bu kapsamda, BOTAŞ da doğalgaza 1 Haziran'dan geçerli olmak üzere konutlarda yüzde 7.4 ve sanayide yüzde 8.3 zam yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hayırlı uğurlu olsun efendim, yakında elektrik faturaları ile ilgili de başlık açarsınız artık. Malum enflasyon %10'lar civarında seyrediyor ya, belki ampülü açık bırakmışsınızdır, ondan kabarıyordur fatura. Yerseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 146YTL geldi bu ay, zamla beraber hepten GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 4.500ytl lik su faturası gördüm, valla billa yer izmit itfaiyesi geçen yaz temmuz ayı faturası :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar