Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss matematik-1 soru dağılımı hakkında soru..

MuDo

Öne çıkan mesajlar

Yıl boyunca hazırlandık olabildiğince çok soru çözmeye çalıştık ancak merak ettiğim bir konu var. Matematik-1 bölümünden kaç net çıkarırım diye soruyorum herkese burada da sormak istedim..

*Sayılar
*Taban aritmetiği ve asal sayılar
*Obeb - Okek
*Eşitsizlik ve Mutlak değer
*Üslü ve köklü çokluklar
*Çarpanlara ayırma
*Oran orantı ve ortalamalar
*Birinci ve ikinci derece denklemler
*4 işlem, yaş, hareket, saat, havuz, iş, yüzde, faiz ve karışım problemleri
*Kümeler
*Fonksiyonlar

Yukarda saydığım konuları idrak ettiğimi düşünüyorum çoğu soru türlerini gördüm ve yapıyorum. Sizce bu konulardan bilgisi olan biri matematik-1 bölümünde kaç net çıkarır? Aldığım cevap bu konulardan 15-17 arası çıkarırım siz de katılıyor musunuz buna?
Sosyal ağlarda paylaş

Dershane gitmediğim için denemelerede giremiyorum malesef.. Arkadaşlarıma hep söylüyorum benide çağırın denemeleriniz olduğunda kem küm ediyorlar yok hocalar almıyor dışardan kimseyi diyorlar.. durum böyle olunca bende aman dedim kendimi evde denerim bende test çözerek.. vcd seti var ondan çalıştım ben hep full evdeydim amacım "dershaneye gitmeyip kazanmak" :)
Sosyal ağlarda paylaş

işlem,mod, permütasyon-olasılık-kombinasyon yok sende.

işlem ve mod en az 1'er soru geliyor diyebiliriz. ama permütasyon falan 2. bölümde de çıkabiliyor. problemleri öğrenmek yetmiyor öss çok özgün soruyor problemleri, 24-25 diyorum ben sana. şans da önemli ama mesela işlem ve mod'da 0 bilgi isteyen sorular da soruyorlar.

edit: geometri 7 civarı falan diye hesaplıyorum burda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...