MuDo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yıl boyunca hazırlandık olabildiğince çok soru çözmeye çalıştık ancak merak ettiğim bir konu var. Matematik-1 bölümünden kaç net çıkarırım diye soruyorum herkese burada da sormak istedim.. *Sayılar *Taban aritmetiği ve asal sayılar *Obeb - Okek *Eşitsizlik ve Mutlak değer *Üslü ve köklü çokluklar *Çarpanlara ayırma *Oran orantı ve ortalamalar *Birinci ve ikinci derece denklemler *4 işlem, yaş, hareket, saat, havuz, iş, yüzde, faiz ve karışım problemleri *Kümeler *Fonksiyonlar Yukarda saydığım konuları idrak ettiğimi düşünüyorum çoğu soru türlerini gördüm ve yapıyorum. Sizce bu konulardan bilgisi olan biri matematik-1 bölümünde kaç net çıkarır? Aldığım cevap bu konulardan 15-17 arası çıkarırım siz de katılıyor musunuz buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 25 civarı tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 geometri? bence öss'de 30 yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 geometriden emin olmadığım için onları dahil etmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 söylediklerinde efsane isen 30 çıkarırsın tabi, ama ben 25i uygun gördüm :P ama sen kendim naapmısın oyle 17-18 ? ben simdi girsem herhalde bi 20 - 22 çıkarırım yani ki dediğin konuları çoktan unutmuşumdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 20 üstünden başlar.Gerisi durumuna göre gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 geometri kafadan -9 hiç yapamıyosan. Onları atarsan 20 falan yapabilirsin 1 de boş hakkı verdim sana. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 e bütün konuları yazmışsın zaten bi permütaston falan yok galiba o da çıkmayabilir zaten. edit:işlem mod da yok galiba ama işlem çıksa zaten yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O kadar abartılı bir bilgim yok her konu hakkında ancak yapılması gereken işlemler ne ise sorusuna göre inceleyebiliyorum bilgi dağarcığım ne orta derecede nede abartılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 e peki denemelerde falan kaç yapıyosun?onlar biraz fikir verir kaç yapacağın hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Dershane gitmediğim için denemelerede giremiyorum malesef.. Arkadaşlarıma hep söylüyorum benide çağırın denemeleriniz olduğunda kem küm ediyorlar yok hocalar almıyor dışardan kimseyi diyorlar.. durum böyle olunca bende aman dedim kendimi evde denerim bende test çözerek.. vcd seti var ondan çalıştım ben hep full evdeydim amacım "dershaneye gitmeyip kazanmak" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 işlem,mod, permütasyon-olasılık-kombinasyon yok sende. işlem ve mod en az 1'er soru geliyor diyebiliriz. ama permütasyon falan 2. bölümde de çıkabiliyor. problemleri öğrenmek yetmiyor öss çok özgün soruyor problemleri, 24-25 diyorum ben sana. şans da önemli ama mesela işlem ve mod'da 0 bilgi isteyen sorular da soruyorlar. edit: geometri 7 civarı falan diye hesaplıyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Problemlerden olabildiğince farklı sorular çözüp yapamadıklarımı üniversitede okuyan kuzenlerim var onlara çözdürüyorum güzelde anlatıyorlar.. Bakacağım ya inşallah elle tutulur netler çıkarırımda başarılı olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Eğer bulunduğun yerde Fatih dersanesi varsa haziran sınavları başladı şimdi.Onlara girebilirsin.Ben de gitmiyorum dersaneye ve matematik özürlüsü bir insan olarak 20 nin altına hiç düşmedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar