Toledor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şu sıralarda Dream Tv de klibine rastlamaya başladım bu hoş bayanın. Sadece kendi güzelliği değil sesinin güzelliği, sözlerin ve müziğin ayrı sounduyla da büyülemeyi başardı beni. Şimdilik Single ı çıktı diye biliyorum, yakında albümü çıkacakmış Albümünü böyle heyecanla beklediğim sayılı şarkıcılardan Şuraya Klibide koyayım tam olsun Yasemin Mori - Aslında bir konu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 internet sitesi için buyrun. albümü de çıktı çıkacaktı haziran başında ama bilmiyorum ne oldu . güzel bir ses ,kaliteli bir yorum,güzel ve tasarımcı bir kız. e dinleniyor haliyle de. edit:albümünün adı hayvanlar olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu kizin sesi ne kadar guzel ya, bugun ilk dinleyisim degil gerci ama, enfes bi sesi var. dreamde izledim videosunu, video basarili ses guzel kiz tatli ses guzel klip guzel sozler guzel ses guzel melodi guzel guzel de guzel "aslinda bir konu var" sarkisini myspaceinden dinleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Başarılı,gelecek vaat ediyor. Aslında bir konu var isimli parçasının klibine bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 klip ve klibin çekildiği şarkı başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 çekiştirip duruyorlar kızı bozulacak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 portisheadi andirdi desem linc eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 şarkı güzel sözler fena değil sesi de çok yumuşak ve güzel bundan sonra dinlerim heralde, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Irgatez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 dreamtv nin hayatımıza kattığı güzellikler arasında.diğer şarkılarını merak etmekteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yasemin Mori MySpace Burada 2 farklı parçasını daha bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hoş gerçekten farklı biraz bu yüzden ilgi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 klipte 2. çıkan çocuk ayak fetişisti gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben açıcaktım bunu. zamansız ban yiyince kaldı. 1 hafta önce gördüm ve takıldım resmen. 2 saat loopta dinledim falan. çıksın albümü ruhumu vericem bu hatuna aksanlı hatun resmen nası bi tatlılıksın ayrıca moricim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dory said: portisheadi andirdi desem linc eder misiniz? Hafiften andırma olabilir fakat linçlik bir durum yok. Vingthor said: ben açıcaktım bunu. zamansız ban yiyince kaldı. 1 hafta önce gördüm ve takıldım resmen. 2 saat loopta dinledim falan. çıksın albümü ruhumu vericem bu hatuna aksanlı hatun resmen nası bi tatlılıksın ayrıca moricim Derim ki şarkı güzel,sende beğenmişsin bence şarkıya bunu yapma.bu hızla dinlemeye devam edersen şarkıyı bir daha duymak bile istemeyecek hale gelirsin.Şarkıdan bıktırma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 klibin nesini beğendiniz yemin ediyorum anlamadım ya. birileri dokunmaya başladı şarkının sonuna doğru ayaklarından tutup yukarı kaldırdılar. ee ne bu şimdi? şarkı güzel hoş kızın sesi tatlı da,klip başarılı falan deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 arkasında davul çalan 1 eleman solunda 1 elektrocu sağındada bi bassçı olsa 5 dk boyunca o şarkıyı söylese , arayada şöle enteresan atraksyonlar sıkıştırsalar daha mı başarılı olurdu klip ? bence farklı ve hoş bi klip olmuş. tekdüzelikten kurtulur inşllh şu yönetmenler artık. ha bu arada belki klibin anlamı yok diyenler yasemin mori'nin kardeşi falan mı sormuşlarda mı öğrenmişler ? belkide kendince bişey anlatmak istedi olamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Hiç bi anlam çıkaramazsanız sanat bu sen anlamazsın derler.Sonu yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 farklı bi yorumu var çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 güzel hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ilk dinlediğimde tekrar dinlemek istediğim sonra tekrar dinlemek istediğim şarkı aslında bir konu var.bence ses güzel,görüntü güzel,klip güzel nitekim klibin sonunda yanındakilerin yükselip yaseminin yerde kalması ayrı bir güzel.bide diğer şarkılarıda güzel;kuzgun,aptal..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kuzgun hoşuma gitti benim verdim +pep i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kelimeleri tekrar edip duruyor sinir etti. sesi güzelmiş ama. edit: Madcat said: klibin nesini beğendiniz yemin ediyorum anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sesi guzelmi? masstival de canlı izlemedin sanırım kadında ilk 5 dk da ses bitti studyodan izlenmesi şiddetle tavsiye edilir bu hatunun ama çok sempatik her ne kadar karamsar bir havasıda olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet acaip tatlı bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar