Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasemin Mori

Toledor

Öne çıkan mesajlar

Şu sıralarda Dream Tv de klibine rastlamaya başladım bu hoş bayanın. Sadece kendi güzelliği değil sesinin güzelliği, sözlerin ve müziğin ayrı sounduyla da büyülemeyi başardı beni. Şimdilik Single ı çıktı diye biliyorum, yakında albümü çıkacakmış
Albümünü böyle heyecanla beklediğim sayılı şarkıcılardan

Şuraya Klibide koyayım tam olsun

Yasemin Mori - Aslında bir konu var
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bu kizin sesi ne kadar guzel ya, bugun ilk dinleyisim degil gerci ama, enfes bi sesi var.
dreamde izledim videosunu,
video basarili
ses guzel
kiz tatli
ses guzel
klip guzel
sozler guzel
ses guzel
melodi guzel
guzel de guzel
"aslinda bir konu var" sarkisini myspaceinden dinleyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
portisheadi andirdi desem linc eder misiniz?

Hafiften andırma olabilir fakat linçlik bir durum yok.

Vingthor said:
ben açıcaktım bunu. zamansız ban yiyince kaldı.

1 hafta önce gördüm ve takıldım resmen. 2 saat loopta dinledim falan. çıksın albümü ruhumu vericem bu hatuna

aksanlı hatun resmen nası bi tatlılıksın ayrıca moricim

Derim ki şarkı güzel,sende beğenmişsin bence şarkıya bunu yapma.bu hızla dinlemeye devam edersen şarkıyı bir daha duymak bile istemeyecek hale gelirsin.Şarkıdan bıktırma kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

arkasında davul çalan 1 eleman solunda 1 elektrocu sağındada bi bassçı olsa 5 dk boyunca o şarkıyı söylese , arayada şöle enteresan atraksyonlar sıkıştırsalar daha mı başarılı olurdu klip ?

bence farklı ve hoş bi klip olmuş. tekdüzelikten kurtulur inşllh şu yönetmenler artık.

ha bu arada belki klibin anlamı yok diyenler yasemin mori'nin kardeşi falan mı sormuşlarda mı öğrenmişler ? belkide kendince bişey anlatmak istedi olamaz mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk dinlediğimde tekrar dinlemek istediğim sonra tekrar dinlemek istediğim şarkı aslında bir konu var.bence ses güzel,görüntü güzel,klip güzel nitekim klibin sonunda yanındakilerin yükselip yaseminin yerde kalması ayrı bir güzel.bide diğer şarkılarıda güzel;kuzgun,aptal..:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...