adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Cuma günü taksime gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık bi 10/15 kişi olarak ama nereye gideceğimize karar veremedik ilk olarka küçük beyoğlunda demlenmeyi düşünüyoruz ama sonrası yok joker'e istemiyo çoğunluk,riddim giriş paralı hayatta para vermem,indigo pahalı,belki dirty olabilir ama orayada gitmedim daha nasıl bi yer bilmiyorum öneri bekliyorum trance çalan bi yer olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 10-15 kişi , cinsiyetler dengeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 pi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 pi yerine küçük beyoğluna gidicez zaten pi baydı artık zaten havalarda sıcak küçük beyoğlunun pi'den farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ne yapacağınızı, nasıl bir şeyler planladığınızı söylemeden mekan tavsiyesi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben izmirde pi hasretiyle yanıp tutuşayım. sen bana çıkıp pi baydı de. nispet resmen :P edit: asıl özlediğim yer thales. thales çok güzel olabilir karışık grupla. bilmiyosan yerini mac'in yanından girip sağa dönünce solda yukarıda kalıyo kafayı kaldırınca görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kucuk beyoglu pi'nin basini cektigi bikac kafenin zaten, cok hos bence de, pi'ye basar oturup muhabbet etme acisindan. dirty'e kiz erkek sayisi orantisizsa giremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kişi başına 1 kız mı düşmeli bi tahmini olarak 8 erkek 6 kız gibi falan gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 8 erkek 6 kız girmeyin bölünün 1 er 1 er o şekilde girin ayrıymış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben de gelicem cumaya dönmüş olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o kızlardan biri sensin zaten merak etme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 haydii.. bana sormadan iş mi çeviriyosun arkamdan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben de gelicem yanımda 2 kız getiririm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Dirty e en azından ikiye bölünüp girin 8 erkek 6 kızda bir bir girerseniz patlarsınız =) O nedenle 4 erkek 3 kız oranı iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oldies but goldies den hoşlanıyorsanız güzel de ortam var, monoya gidin. cuma da sakin olur biraz daha .. Geç hareketleiyor ama 1 den sonra gidersiniz, zaten demlencekmişsiniz biraz iyice için. mono da bira 8 ytl, güzel çalıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 biraya 8 ytl vermek ne mantıksız ben 8 ytlye sarhoş oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bencede öle de zaten oraya gidene kadar içiyorsun bi dünya, orda da bir bira alırsın olur biter.. o değilde diğer topicte sölediğin maç için toplanma fikri çok güzel, üsütne gidermisn bu planın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 küçük beyoğlu da kafe pi'nin zaten tamamen :) ben de gelirdim ama yokum, amsterdamdan el sallarım iyi eğlenceler sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dirty'ye de belli bi saatten sonra giriş paralı, erken gidersen ödemezsin ama o saatte mekan bomboş oluyo h.sonu olmasına rağmen. 8/6 iyidir 4/1 girmişliğim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dun kucuk beyoglundaydik, adam benim sveta diye yalvardigimi gorunce (oncesinde Pi'deydik 2 tane indirmistim orda :) ) yapicam sana bi tane tamam dedi ama bilmemnesi eksikmis yapamadi. konsepti ayri tutmak icin farkli kokteyller var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cumartesi gittim bende küçük beyoğluna. pi'nin sahibinin falan denince direk o güzelim shotlar var falan diye gittik fakat hiçbiri yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hepsi var yani bana var:D bana pi tarifesi açın diyorum açıyolar:D özel olarak her gittiğimde bi mahşer yaptırıyorum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 360 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 360 soygun + bodyg'ları amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar