Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuma günü taksime gitmeyi düşünüyoruz yaklaşık bi 10/15 kişi olarak ama nereye gideceğimize karar veremedik
ilk olarka küçük beyoğlunda demlenmeyi düşünüyoruz ama sonrası yok joker'e istemiyo çoğunluk,riddim giriş paralı hayatta para vermem,indigo pahalı,belki dirty olabilir ama orayada gitmedim daha nasıl bi yer bilmiyorum öneri bekliyorum trance çalan bi yer olmasın ama.
Mesaj tarihi:
ben izmirde pi hasretiyle yanıp tutuşayım. sen bana çıkıp pi baydı de. nispet resmen :P

edit: asıl özlediğim yer thales. thales çok güzel olabilir karışık grupla. bilmiyosan yerini mac'in yanından girip sağa dönünce solda yukarıda kalıyo kafayı kaldırınca görünüyo
Mesaj tarihi:
oldies but goldies den hoşlanıyorsanız güzel de ortam var, monoya gidin. cuma da sakin olur biraz daha .. Geç hareketleiyor ama 1 den sonra gidersiniz, zaten demlencekmişsiniz biraz iyice için. mono da bira 8 ytl, güzel çalıyorlar..
Mesaj tarihi:
bencede öle de zaten oraya gidene kadar içiyorsun bi dünya, orda da bir bira alırsın olur biter..

o değilde diğer topicte sölediğin maç için toplanma fikri çok güzel, üsütne gidermisn bu planın..
Mesaj tarihi:
Dirty'ye de belli bi saatten sonra giriş paralı, erken gidersen ödemezsin ama o saatte mekan bomboş oluyo h.sonu olmasına rağmen. 8/6 iyidir 4/1 girmişliğim var :P
Mesaj tarihi:
Dun kucuk beyoglundaydik, adam benim sveta diye yalvardigimi gorunce (oncesinde Pi'deydik 2 tane indirmistim orda :) ) yapicam sana bi tane tamam dedi ama bilmemnesi eksikmis yapamadi. konsepti ayri tutmak icin farkli kokteyller var yani
  • Yeni Oluştur...