Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ehehe istanbul da ne nazlı yermiş ya.. yok bomba saldırısı yok kar fırtınası yok deniz kabardı yok ay tutuldu yok enflasyon yükseldi.. her birşeyde hemen gastelerde "İstanbul felaketle tanıştı" gibi abartı manşetler ve ardından okul tatili ehehe.. ohh bulmuşsunuz kolayı.. Biz de (ankara) kıyamet kopsa okul tatil olmaz..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Tamam dediklerine katılıyorum arkadaş biraz kaba konuşmuş. Ama şu konuda valinin zekasından değilde düşünce tarzından şüphe duyuyorum (ne demekse ? ) adam kadıköyde oturuyormuş bildiğim kadarı ile , kar yağıyor, adam camdan bakıyor , baktı çimler tutmuş yollar açık, okullara devam diyor. Şimdi istanbul yedi tepe 13 milyonluk bir metropolis , ucu bucağı yok , yüksek kesimleri var alçak kesimleri var , sen böyle bir kararı diğer merkezlerden bilgi almadan nası verirsin ? nası perişan edersin bunca insanı. Ben bahçeşehirde oturuyorum, bu adamın kar tatili vermediği zamanlarda evimden 700 bilemedin 800 m uzaktaki okuluma zor yürüyorum , ki burası yüksek ve rüzgar çoğu panelide söküp götürüyor ve paneller bir gün insanların başına bela olacka. Bu işin bir başka boyutu herneyse, bu sayın valimiz , neden tatil yapmadığı sorusuna gelincede Erzurumda insanlar -30 derecede okula gidiyor diyor. Bu cümlede mantık varmı sana göre ? Orada okula giden öğrencilerin sayısı 30 . burada kaç ? Herkezin okulu benim okulum gibi 700 m değil. 20 30 km giden insanlar trafikte arabalarında ne olacaklar ? Valinin bu tatil kararlarını doğru verdiğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 vali bi ara çocuklarımız zorluklara alışsın ayaklarında yollarsa karlı günde milleti kayarsa servisler misket gibi bende geri zekalı derim tabiki[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Pardon ama hava şartlarına göre tedbirsiz yola çıkan sücürüleri yani trafiğin tıkanmasına yol açıp insanların saatlerce yollarda kalmasının asıl nedenlerini de unutmamak lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 10 February 2004 19:01 tarihinde demiş ki: said: Siamon, 10 February 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Çok özürdilerim forumda böyle kelimeler kullanmak zorunda bırakılıyorum, ama sinirleniyorum napayım.. Allahın Gerizekalı, Mongol valisi nihayet akıllandı salak şey kafası geri neandarthel man, goril soyu pislik akıllandı ve okulları tatil etmeyi düşünebildi.. nasıl böyle konuşabiliosun?? sadece okulları tatil etmedi diye nasıl bu kadar ağır konuşabilirsin? çok başarılı bir vali bence.. Gerizekalı olduğunu nerden biliyosun? senden zeki olmadığı ne malum? mongol olması nerden kaynaklanıo? tatil etmediğinden mi? tamam ben de isterdim tatil olmasını çok önceden ama sonuçta adam herkes çalışsın tarzı bi fikre sahip olabilir ve doğudan geldi burdaki kar seviyesini az görmüş olabilir. Goril soyu ne ya?!? o ne kadar benziosa eminim sen de o kadar benziyosundur gorile. Pislik demek ise bambaşka bir gaf. adamın pis olduğunu nerden çıkarttın? sinir oluyorum böyle bilmeden konuşan tiplere ya bilmeden laf eden hakaret eden tiplere.. hala küfür ettiriyomuş.. peh! Arkadaşım öncelikle mesajın başında özürdilemişim okumadın galiba.. Bende senin gibi kendine bi b.k sanan tiplere acaip sinir oluyorum, hatta böyle tiplere kafayı takıyorum ben, sonra kötü şeyler geliyo başlarına.. Seni takmıcam bile ve artık hiç mesajına yanıt vermicem çünkü imzandaki şeylerden belli ne olduğun Quann da lmr bi char ismi.. daha fazla takmıyorum seni konuş deşarj ol ez beni kendini tatmin et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Absolut, 10 February 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Pardon ama hava şartlarına göre tedbirsiz yola çıkan sücürüleri yani trafiğin tıkanmasına yol açıp insanların saatlerce yollarda kalmasının asıl nedenlerini de unutmamak lazım. Ha ayrıca bunuda belirtmek isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 oha 1 önceden tatil ettiler vay anasını (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ulan yarında tatil etselermiş ya *!zorlar*[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Absolut, 10 February 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Pardon ama hava şartlarına göre tedbirsiz yola çıkan sücürüleri yani trafiğin tıkanmasına yol açıp insanların saatlerce yollarda kalmasının asıl nedenlerini de unutmamak lazım. Tamam haklısın herkezin zinciri olması lazım da , zaten üşengeç bir toplumuz ve vurdum duymaz bir toplumuz. Burası canada , isveç veya almanya değil , herkezin yaz kış lastiği yok. Yaz lastikleriyle çıkıyorlar yollara , ondan sonra bu kazalar oluyor. Şimdi diyeceksin neden kış lastiği almıyorlar o zaman. Onlar almak istiyorlar ama herkezin ekonomik durumu belli , eğer paralı olsa neden almasınlar ? Herkezin canı tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hmm ben demiştim inanmamışlardı :p fena gelecek çünkü i can smell it. cumartesi günkü sewgililer günü denememe güzelcene çalışmam için altın fırsat :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Oha ilk kez bir gün önceden tatil edildiğini görüyorum. Ağzım açık kaldı bea. (Keşke yarın tatil olsaydı ya, benim borçlu geçtiğim dersimden sınavım var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 aquila +1 Özür dilesen de bu küfür etmeni geçerli kılmaz.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Abi dediğime geldi salak yuzunden bir ogrenci donarak oldu istanbul'da..Şimdi paşa paşa tatil ediyor daha ne şekil yağacağını bilmeden..Olan çocuğa oldu.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Oh be ne güzel İstanbul...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ben de uyumanın değerini yeni ynei anlıyordum. Tüm öğrencilere hayırlı olsun. Fakat şimdiden böyle büyük bir fırtına gelecek, tatil ediyoruz diyebildiklerine göre buzul çağına falan girebiliriz.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 cok anlamsiz bir karar huehue daha kar ortada yok 2 gun onceden tatil yaptilar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: MeSh, 10 February 2004 19:27 tarihinde demiş ki: Abi dediğime geldi salak yuzunden bir ogrenci donarak oldu istanbul'da..Şimdi paşa paşa tatil ediyor daha ne şekil yağacağını bilmeden..Olan çocuğa oldu. ewt doru yusuf yusuf korkusu bu walinin yok öle erzurumun hawasına alışık olup ist gibi bi metropolde aynı politikayı uygulamak[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: HellHound, 10 February 2004 19:31 tarihinde demiş ki: cok anlamsiz bir karar huehue daha kar ortada yok 2 gun onceden tatil yaptilar lol +1 belki yağmayacak dimi.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 nasil yani? nedeni neymi$ peki?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Heh yağsın yağmasın tatil ... TATIL TATIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 e oldu olacak yarını da tatil edip birleştirselerdi :p inşallah yağmaz da patlar valide :D[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hmm.. e iyi güzel de.. bari o kadar felç olmasa hayat.. yani elektrikler kalsın yeter :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Arkansis, 10 February 2004 19:19 tarihinde demiş ki: Tamam haklısın herkezin zinciri olması lazım da , zaten üşengeç bir toplumuz ve vurdum duymaz bir toplumuz. Burası canada , isveç veya almanya değil , herkezin yaz kış lastiği yok. Yaz lastikleriyle çıkıyorlar yollara , ondan sonra bu kazalar oluyor. Şimdi diyeceksin neden kış lastiği almıyorlar o zaman. Onlar almak istiyorlar ama herkezin ekonomik durumu belli , eğer paralı olsa neden almasınlar ? Herkezin canı tatlıdır. üzgünüm ama yanlışsın bu konuda.. her gün yeni cep telefonu alabilen bir toplumuz. Krizi bahane ediyoruz ki kriz üzerine kaç yıllar geçti.. Amalede, dilencide bile cep telefonu var. Araba aldıysan bazı kurallara dikkat etçeksin.. Egzoz kontrolunden geçmemiş, 10 yıllık her yeri yamalı lastikler kullanırsan, suç senindir.. "biz üşengeç bir toplumuz odur budur o yüzden olacak şeylerdir bunlar" kabul edilemez. kar lastiği buz lastiği almassan, zincir takmassan, buzlu yolda nasıl gidilceğini bilmessen habire patinaj çekersen, üstüne üstlük kaza yaparsan, bu senin suçundur. Yanılıyor muyum?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 niye patlasın ki valide ? "yanlış tatil ettin, kovduk" mu diicekler :p[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bana bişey deil. arakadşlarımla plan yaptım 4 gün tatil eğlenicez diye allaın salağı gerizekalı lanet olası matematik hocam perşembe geleceği için bi POK yapamıyorum şimdi[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar