Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12-13 Şubat İstanbul'da Eğitime ara verildi

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Zurrrrrrhahahahahahhahah zırrrrrrrrr hahahahahahahahah nı hahahahahahahhaah...İnAnIlMaZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

vALİ bEYİN kAFASINA s AKSI dÜŞTÜÜÜ zUHHHhHhH!!!!!!!!!!! :tebrikz:[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 10 February 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
Çok özürdilerim forumda böyle kelimeler kullanmak zorunda bırakılıyorum, ama sinirleniyorum napayım..

Allahın Gerizekalı, Mongol valisi nihayet akıllandı salak şey kafası geri neandarthel man, goril soyu pislik akıllandı ve okulları tatil etmeyi düşünebildi..

nasıl böyle konuşabiliosun?? sadece okulları tatil etmedi diye nasıl bu kadar ağır konuşabilirsin? çok başarılı bir vali bence.. Gerizekalı olduğunu nerden biliyosun? senden zeki olmadığı ne malum? mongol olması nerden kaynaklanıo? tatil etmediğinden mi? tamam ben de isterdim tatil olmasını çok önceden ama sonuçta adam herkes çalışsın tarzı bi fikre sahip olabilir ve doğudan geldi burdaki kar seviyesini az görmüş olabilir. Goril soyu ne ya?!? o ne kadar benziosa eminim sen de o kadar benziyosundur gorile. Pislik demek ise bambaşka bir gaf. adamın pis olduğunu nerden çıkarttın?
sinir oluyorum böyle bilmeden konuşan tiplere ya bilmeden laf eden hakaret eden tiplere.. hala küfür ettiriyomuş.. peh![signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 10 February 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
uniler çatlasın ehü:)
Biz tatil yapıoz siz 2 günü kaçırıosunuz ehüü

ahaha ünilerin çou tatil ztn ayrıca siz 2 hafta yaparken biz bi ay yapıoruz tatili =)
benim okulum 23 ocaktan beri tatil bu arada 23 şubatta açılıo =P[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...