Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 frf forumuna yazdım, paticikliler de yararlansın diye buraya da kopyaliyim. resource pointlerin normalde zone maplerinde görünmesi gerekiyor ama şu an bug var görünmöüyor. bazen kazara göründüğü oluyor. düzeltilene kadar işi waypoint dosyalarını paylaşarak çözmek mümkün. http://waypoints.tman.be/ buradan zip dosyasını indiriyoruz. bütün mapler için xml dosyaları hazırlanmış durumda. dosyayı indirdikten sonra işletim sistemimize göre waypoint klasörümüzü açıyoruz. vista için örnek: C:UsersSufiAppDataLocalFuncomConanPrefs*aoc-accountname*Waypoints xp için örnek: C:Documents and Settings*myname*Local SettingsApplication DataFuncomConanPrefs*myaccount*Waypoints zip içindeki dosyaları buraya boşaltıyoruz. tabi mevcutların yerine replace etmek gerekiyor. eğer halihazırda waypointleriniz varsa xml dosyalarını text editörle editleyerek sorunu çözebilirsiniz. yapmanız gereken kendi xml dosyanızdaki satırları uygun sıra numarasıyla yenisine eklemek. eski waypointlerinizi önemsemiyorsanız sadece yenileriyle replace edin, buradan sonrasını da okumayın xml dosyasının yapısı: ... ... kendi waypoint satırlarınızı /root komutundan hemen önceki satıra kopyalayıp sıradaki instance numarasını vermek yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 saolasın sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cidden süpersin Sufi, madenleri bulacağım diye parmaklarıma kramp giriyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hobaa cok makbule gectı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 replace dersem eskıler gıder ama onun yerıne hepsı mevcut olurmu bı arkadas Screen shot atarsa super olur :D kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 eski waypointlerinin silinmesini önemsemiyorsan basitçe: -waypoints klasörünün içindeki herşeyi sil (oyun kapalıyken), -zipin içindeki herşeyi waypoints klasörüne boşalt, -oyunu çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bunu yapmayı beceremedim.dediğin waypoints dosyasını aoc nin içinde var onları sildim ve linkteki dosyanın içeriğini oraya aktardım.fakat oyunu açtığımda resource pointleri göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Aslında oyunun içinde bütün resourcelar haritada gözükmesi lazım ama bug olduğu için (hayret!) göremiyorsunuz, arada şansa relog , crash felan olursanız haritada beliriveriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eski waypoint dediklerimiz ne oluyor =), yani ben mesela hic custom mark koymadım haritaya, o zaman silsem eskileri, bir sey kaybetmem mi ? yoksa mesela normalde buldugum res point'ler falan gozukmeyebilir mi haritada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 res pointler falan kaybolmaz rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gatherer yapmışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar