MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 büyük olasılıklar, grafikleri karşılaştırırsak bu sonuç gözüküo, kafadan directx 10 desteği yok bi kere (yanılmıyorumdur umarım) conan grafikleri combat sistemi fln bayaa hoşuma gitti, lowda bile grafikler gerçekten güzel, gerçi view distance minimumda bende haliyle ama yine de NASA bilgisayarlarında oynamak son derece keyiflidir diye düsünüyorum. Ama tabii sistemi iyi olanlar disinda almasin kimse, önermiyorum, iyi ve orta üzeri diye düşündüğünüz makineniz varsa kasıp da almayın, pvp yapamiosunuz (ortalama 25-20 fps ile oynuyorum, pvpye bakiyim dedim, necromancer mi demonologist mi ne haltsa petlerini cikarmis 2-3 tane, 2 kisi büyü yapti, 2 balta salladık fps 0 landı direk ,toplamda 8 kisi ya vardık ya yoktuk) 45 vs 45 savaşlar, end game hayalleri daha oyunun ilk günü tükendi bende, 1 seneden önce oynayamicam sanırım aoc, ztn o zmna kadar warhammer cikacak, onu denerim, daha sistem dostuysa buna hiç geri dönmem. Adamlar MMO yapiolar, istenilen sisteme bak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 P4 2.4 1gb ram atı radeon 9000pro çalışmaz dimi :p puff =( upgrade pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bugün bir yerden duyduğum bilgiler ışığında gidip lg flatron l1960tr aldım ve çözünürlüğü en üst seviyeye çıkarttım.aa8x,enable bloom,3.0 shader ve diğer her şeyi en yüksek seviyeye getirerek low da aldığımın dört katı performans aldım. günün ipucu:hd3870 kartınız varsa high da alacağınız performans,medium ve low ayarlarından "çok" daha yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 demekki ati'de hala sorun var .. Bok atmayın kartlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Apache said: ...,ancak büyük ihtimalle bu ay içerisinde amd bazlı ve oyunun patchi ile birlikte yamalarla optimizasyon sağlanacak ve nvidia kartlardan çok daha yüksek performans alınacak. Ağzın bal yesin, hayır amd 5600, 8800GT var ama tam istediğim gibi oynayamıyorum. Low yapıyorum, daha da beter oluyor. Bi de şöyle bi problem var, bilmiyorum başkasına da oluyo mu; Her Exit yaptığımda, AOC error raporu veriyo saçma bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Murtaza said: Apache said: ...,ancak büyük ihtimalle bu ay içerisinde amd bazlı ve oyunun patchi ile birlikte yamalarla optimizasyon sağlanacak ve nvidia kartlardan çok daha yüksek performans alınacak. Ağzın bal yesin, hayır amd 5600, 8800GT var ama tam istediğim gibi oynayamıyorum. Low yapıyorum, daha da beter oluyor. Bi de şöyle bi problem var, bilmiyorum başkasına da oluyo mu; Her Exit yaptığımda, AOC error raporu veriyo saçma bi şekilde. aynısı bende de oluyor ama sistemim intel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 conanda grafikler kadar combat sistemide kasıyodur makineyi diye duşunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 amd dual core 3800 2 gb 667 mhz ram 256mb 7600GT ekran kartı bu pc ile low da gayet ii oynuorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Murtaza said: Apache said: ...,ancak büyük ihtimalle bu ay içerisinde amd bazlı ve oyunun patchi ile birlikte yamalarla optimizasyon sağlanacak ve nvidia kartlardan çok daha yüksek performans alınacak. Ağzın bal yesin, hayır amd 5600, 8800GT var ama tam istediğim gibi oynayamıyorum. Low yapıyorum, daha da beter oluyor. Bi de şöyle bi problem var, bilmiyorum başkasına da oluyo mu; Her Exit yaptığımda, AOC error raporu veriyo saçma bi şekilde. işlemci nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cuce said: conanda grafikler kadar combat sistemide kasıyodur makineyi diye duşunuyorum o işlemci ve ram'e bakar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dEaThMooN said: ] işlemci nedir? AMD dualcore 5600 2.81GHz 2gb Ram Sparkle 8800gt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 amd x2 4200+ ati 1950GT 512 mb g. kart 2gb ram kasıyor lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 q6600 9800gtx 4gb ram vista 32bit sp1 1400x900 çözünütlükte bütün detaylar açık aa kapalı 50-60 fps de oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gerçi ortam boş gibi görünse de tortage'de 90 fps alıyorum. ( sol üst köşe de fps görünüyor ) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 feci bir optimizasyon sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kaptan sikerks intel core solo 1.86 mhz 1.5 gb ram ati x1300 ekran kartı ehehe ben (((o) oynarım bu oyunu.. ne biçim oyun üstüne bir de bilmem kaç para makina masrafı yaptırıyor.. sktrsin amk bak çok kızdım gidip kendime 9" eeepc alıp oyun hayatımı bitireceğim sanırsam (yalan lan yalan wow oynarım sınavlarım bitince ehueh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ha unutmadan, laptop kullanıcısıyım ben dell inspiron 6400 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kimi anlar etrafta 20 tane eleman oluyor fps 30-40 arası. Kimi zaman ormanda dolanıyorum feci takılmalar var. Dendiği gibi optimizasyon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 30 fps den 3 fpsyi düşebiliyor. optimizasyon mu bilmiyorum ama böyle olursa wts aoc account :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 amd dualcore 4200+ 2gb kingston ddr2 ram ekran karti: 8500gt bu sistemde ekran kartını deiştirip, palit 9600gt sonic alırsam bir sorun yaşarmıyım sizce? bu kart ile ilgili yazıları okudum gerçekten bayaa iyi gibi gözüküyor. oyun içinde gözle görülür bir performans artışı yaşar mıyım? bu karta sahip kimse var mı? (su anki sistemde pve yaparken low ayarlarda 20fps~ görüyorum, pvp hiç sormayın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Pied Piper said: q6600 9800gtx 4gb ram vista 32bit sp1 1400x900 çözünütlükte bütün detaylar açık aa kapalı 50-60 fps de oynuyorum. o sistem oynatsın artk uaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben 4gb ddr3 800mhz ram (ama sistem xp mecburiyetten) amd 64 x2 6000+ ve radeon xt 2600 hd ile low da 20 küsü fps alıyorum ve takılmada oluyo normalmi bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: ben 4gb ddr3 800mhz ram (ama sistem xp mecburiyetten) amd 64 x2 6000+ ve radeon xt 2600 hd ile low da 20 küsü fps alıyorum ve takılmada oluyo normalmi bu durum? Funcom nVidia ekran kartlarini öneriyor belki ondandir,normal degil yani. Ekran karti disinda sistemin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 MadOrca said: amd dualcore 4200+ 2gb kingston ddr2 ram ekran karti: 8500gt bu sistemde ekran kartını deiştirip, palit 9600gt sonic alırsam bir sorun yaşarmıyım sizce? bu kart ile ilgili yazıları okudum gerçekten bayaa iyi gibi gözüküyor. oyun içinde gözle görülür bir performans artışı yaşar mıyım? bu karta sahip kimse var mı? (su anki sistemde pve yaparken low ayarlarda 20fps~ görüyorum, pvp hiç sormayın :)) aha işlemci ve ram aynı, ekran kartım ATI X 1950gt 512 lik. ama gel gör ki combatlarda saçmalayabiliyor :(:( tamam full oynayıp 70 fps almayım ama 4-5 fps nedir ya :( edit: typ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 MadOrca said: amd dualcore 4200+ 2gb kingston ddr2 ram ekran karti: 8500gt bu sistemde ekran kartını deiştirip, palit 9600gt sonic alırsam bir sorun yaşarmıyım sizce? bu kart ile ilgili yazıları okudum gerçekten bayaa iyi gibi gözüküyor. oyun içinde gözle görülür bir performans artışı yaşar mıyım? bu karta sahip kimse var mı? (su anki sistemde pve yaparken low ayarlarda 20fps~ görüyorum, pvp hiç sormayın :)) ben de beta sırasında almıştım palit 9600, daha önce palit 8600 sonic+ vardi, medium oynarken high'a terfi ettim. "gözle görülür bir performans artışı" yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar