Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yazdıklarınıza dikkat lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gangren said: Yazdıklarınıza dikkat lütfen. Arkadaşım sansürliyip yazmıştım zaten ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Küfür olduğu açıkça belli olan kısaltmaların da yazılması yasaktır Paticik'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Karag8z said: DeathLord said: valla bende orjinal norton vardı full update o şekilde hacklenmiştim sonra 2. hackten sonra avast kurdum birsürü trojan bulmuştu... Aynen, vatandaşın birisi hesabıma girmiş. Allahtan 3rd bir program çalıştırmış, speedhack olduğunu düşünmüş GM ler hesabı kapatmış. Bende duacıyım kendilerine. Hesabım kapandığı için eternium rod hariç hiç bir şeye dokunamamışlar. O rod ta umarım kötlerine girmiştir. BTW AVG nortonun bulamadığı 9 tane trojan bulmuştu. şu an sadece Kaspersky kullanıyorum ve halimden memnunum. Oyunu bıraktım ama olsun. Öyleyse burdaki kötlerine girmiştir yazısı neden aynı sansüre tabi tutulmamış ?! Edit:Neyse zaten burnumdan soluyorum bu hack yüzünden dahada polemiğe girimiyicem.Şirkete geçiyorum hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ya ne kadar uzatmaya meyillisiniz konuları. Tamam demek bu kadarmı zor Sen hiç balık tutmaya gittin mi? Peki gittiysen bütün balıkları tuttun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Her mesajı okuma şansım(ız) yok maalesef, özellikle de WoW gibi popüler bir bölümde. Bu şekilde hesap soracağına, yandaki ünlem mesajına tıklarsın ve biz de gördüğümüzde gereken uyarıyı/düzeltmeyi yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sansürleyip yazdığım küfürle uğraşacağana (üstelik birinin şahsınada yazmadım) mesajıma yapıcı bir cevap yaz. Forumlardaki küfürleri takip etmeyi becerip beceremediğinizi geçtim hadi. Not:O balık zımbırtısını yazana söylüyorum: Konuya yanlış açıdan bakıyosun örneği alışveriş merkezindeki güvenlik görevlisi olarak vermeliydin. Edit:Polemiğe girmiyicem diyorum ama yazdığınız mesajlardan dolayı esas yazdığım konudan uzaklaşıyoruz.Gizli soruyuda değiştiricem şimdi accdeki umarım bu lanet olası olay bir daha başıma gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Senin örneğin gibi olması için, bütün postaları forum yöneticilerine atmamız lazım. Onlarda uygun olanları foruma eklemeliler. Sen güvenlik aramasından geçmeden içeri girebiliyormusun. Ama burda güvenlik olmadan yazı yazıyorsun, uyarı,edit vs sonradan geliyor. Örneğim bence cuk oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bidakika! Forum yöneticilerinin forumu takip etmekten başka görevleri mi var? YEmek yemicekler, işemeyecekler, oyun oynamayacaklar, film izlemicekler. Hre yeni postu TDK ile ortak bir çatı altında incelemeleri gerekiyor. Lanet olsun adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hey allahımya konuyu bıraktık neleri tartışıyoruz.Kardeşim forumlardaki denetçiler küfürleri görüp ayıklıyosa bu da bir nevi güvenlik görevlisi işi gibidir.Ha kapıda bulup ayıklamışsın ha içerde.Bu senin görevindir zaten gözden kaçırmıyıcaksın. Balıkçı zaten göldeki her balığı tutmak gibi bir derdi olmadığı için gözden kaçırsa bile uğraşmaz.Aradaki fark bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hesabının hacklenmesi dolayısıyla şu anda sinirini burdan çıkarmaya çalışıyorsun. Bu bir yere kadar tahammül edilir, herşeyin bir sınırı var. Zaten karakter hırsızlığı, hack ile ilgili onlarca başlık var, arama yaptığında rahatlıkla görürsün. Bence daha fazla konunu saptırma, kilitlenmesine de neden olma; açıkça anlatıldı sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Rock said: Bilinmez iye birşey yok. Zamanında hatırlıyorum nebulanın dandik ultima online serverıdna bile ip takibi yapılabiliyordu. mIRC'ta gmlere küfredipte banlanan adamlar vardı. IP takibi yapmıoduk 1: edik: (Ex-Nebula GM Astral) 2. edik: yok artık yahu daha neler lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sinirimi burdan çıkarmaya çalışmıyorum.Burdan medet ummak için bir soru yazdım ama bana tavsiye verecek adam kimsenin umrunda bile olmayacak kimsenin şahsına edilmemiş ve sansürle yazılmış bir küfürün peşine düştü.Neyse istersen kitle istersen banla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 WoW'da her transaksiyon kayıt altına alınıyor ve kontrol edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Farkındasın dimi, "opss pardon" diyip devam etsen senin konun hakkında yazılar yazıyor olurduk. Yani sanki konuyu başkaları dağıtıyormuş gibi yazılar yazıyorsunda o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gangren said: WoW'da her transaksiyon kayıt altına alınıyor ve kontrol edilebilir. ama 10milyon küsur hesaptan kaçı her gün hacklenio ve kaç hesap arası transaction yapılıo da bunu kaç gm denetlicek gibi bi sorun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ben sorumu yazdım cevabımı bekledim.Gereksiz sansür yerine cevap gelseydi bu kadar uzamazdı konu.Şimdi forum denetçisi bir yazı yazıp kitler ; kitli olduğu içinde yazısına bir cevap yazamam böylece konu kapanır merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Geçmiş olsun öncelikle. Sadece 20 nw cloth'la kurtardıysan çok şanslısın zaten. Önerim 24 saat dolar dolmaz temiz olduğunu bildiğin bir makinadan (arkadaşının makinası falan) girip oradan gizli soruyu ve şifreni değiştirmen. Yani "hackleyen"lerden önce ulaşman hesabına. Sonra da kendi bilgisayarını temizle işte. Artık virus scan mi yaparsın yoksa direk format mı basarsın orası senin bileceğin iş. Sansür konusuna gelince, Gangren'i boşa suçlama derim. Ben de başka bir bölümde (ve en belalılardan birinde) mod olduğumdan biliyorum. Bize özellikle belirtiliyor. Bu tür küfürler yasak. Sansür olup olmaması hiçbir şeyi deiştirmez. Sansürlüsü de yasak, sansürsüzü de yasak. Uymayan kişinin de öncelikli olarak mesajı silinip sonra uyarılıyor ki yapılan da o olmuş. 2 harf değiştirdim 1 nokta koydum sansür oldu küfür gitti gibi kandırmacalara gelmiyoruz, gelmememiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bence mailinin şifresinide degiştir temiz oldugunu bildigin bi makinadan mailini kaybetmedigin sürece pek sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hacklendim bende 3 ay önce geri almam 5 hafta sürdü ilk başta 10 kutu 20x item yolladılar 200 den fazla item ench malz veya mat gitmişti karakterde 5k gold vardi herşeyi aldım gold ve t5 gloves vermemişlerdi onlar için bi daha ticket attim ve geri aldım ve trojandan hacklenmiştim addondan değil. Geçmiş olsun herşeyini verirler mrk etme bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bende hacklendiydim badgeler dahil herşeyi geri veriyolar...neticede adam senin söylediğin miktarı geri vermiyo kayıtlara bakıyo neyin var neyin yok geri veriyo sana... ben greater planar essencelar-primal water-badgeler bide goldların peşine düşmüştüm diğer itemları enchant malzemelerini söylememiştim bile...bide baktım adamlar istisnasız herşeyi geri yollamışlar dedim helali hoş olsun verdiğim para size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu durumun gm insiyatifine göre değişmesi çok saçma. madem herşey verilebilio, herkese vermeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 GM insiyatifinde değil zaten. Eğer adam eşyalarınızı vendora sattıysa veya sildiyse herşeyi geri alabilirsiniz. Ama adam hiçbirşeyi atmayıp AH'den sattıysa, başka chara gönderdi ise yani gold ve itemler hala oyun içinde duruyorsa sana geri veremeyor. Çünkü o zaman resmen dupe yapmış oluyor. Bu sebeple soulbond olan herşeyi alabiliyorsunuz genelde. Ama onlarıda disench ettiyse adam gene alma ihtimaliniz kalmıyor çünkü o itemin ench malzemeleri oyun ekonimisine girmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 e goldu nasl geri veriolar peki verdiklerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Heralde alan adam elinde çıkaramadan olaya el koyarlarsa geri veriyorlardır ondan alıp. Yada başka detay vardır, ancak "goldunuz oyun ekonomisine katılmış geri veremeyiz" dedikleri kişi sayısı epey fazla. Bir ara offical forumlarda da bu tarz çok şikayet vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar