ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mehmet Ali Erbil: said: Tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil'in oğlu olan sanatçı, ilk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir 'de yaptı. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal 'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç 'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV’de dizi, Show TV ’ de de program yaptı. Eğitimsiz dediğin adam bu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Acun gayet eğitimli biri arkadaşım KAL mezunu bi kere :) Zeki de bi adam, bu başarısı şans değil. Mehmet Ali Erbil'in eğitimini bilemem de zeki olduğu da bir gerçek yani. Halkı iyi gözlemlemek ve onlara istediklerini vererek devamlı rating almak. Kolay bir iş değil deneyin isterseniz..
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 +1 diyorum tersten led zeppelin e.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Jedi said: acundaki akıl ve egitim ileri duzeyde. gayet basarılı ve gecmisi ile saygıyı hak eden biri. begenirsin ya da begenmezsin. Saygı duymak için insanların statülerine değil, ideolojilerine bakmak gerekir. Allahın fetocusuna ne saygı duyacaksın.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bence Acun bala bu kadar meşhur oldu. Benim lisemden mezun, sevmem kendisini.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Tarikatçılığıı fln sevmem de bizim okuldan mezun olduğu için sempati var. Okulun adını lekeliyıo o da ayrı. ama eğitimsiz ve salak bi adam değil yani
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nileppezdel said: Acun gayet eğitimli biri arkadaşım KAL mezunu bi kere :) Zeki de bi adam, bu başarısı şans değil. Mehmet Ali Erbil'in eğitimini bilemem de zeki olduğu da bir gerçek yani. Halkı iyi gözlemlemek ve onlara istediklerini vererek devamlı rating almak. Kolay bir iş değil deneyin isterseniz.. ledzeppelin, eger mehmet ali erbil zekiyse... ÖL. başka bişi demiyorum. Yanlız Acun Ilıcalıyı hep takip etmesemde severim, hiç öyle "fetocu" oldugu gibi bir izlenime kapılmamıştım. O tip bir ideolojiye sahip oldugunu nerden cıkardınız?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zeki olmasa bu kadar başarılı olamazdı. Yakından tanımıyorsan, aptallığını direk görmediysen bişey deme bence. Yan, aptal taklidi yaparak parayı kıran bir sürü zeki kadın da var. TV'deki halleri gerçek kişilikleri değildir çoğu zaman kaldı ki Türk halkının nabzını bu kadar iyi tutup bu kadar başarılı olmak zeka ister. Acun içki içmiyo onu biliyorum, programına da 23 Nisan'da bi sırf böyle malezyalı çocukları mı ne çıkarmıştı öyle bişeyler olmuştu. Ama genel bi bilgim yok
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ledzeppelin, eger zeki olmak kazandıgın paraları kıbrısa kumarhananelerde harcamak, bir çarkıfelek sunayım die resmen canlı yayın ortasında o hostes ılıklı kızlara sarkmak/traciz etmek veyahut yapabildigin tüm espriler belaltı olmak, ve bu adamın nasıl cocugu oldu dedirten ibnelik boyutuna varan tavırlarda bulunmaksa paticikteki herkezin zeki ve ünlü olma şansı vardır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Adam yapması gerekenleri doğru zamanlarda yapıyor. Dünaynın en zeki adamı da kumarbaz olabilir kumar hastalıktır ayrı konu. Ajdar niye başarılı olamadı aynı şeyleri yapmaya çalışarak? Mesela yani.. Doğru anda doğru şeyleri yapıp rating alıyor, doğru anda doğru kişiyle doğru şekilde polemiğe giriyor. Bunları aptal olsa yapamaz. Ajdar gibi dayak yer polemik çıkartınca :D
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 led zeppelin, çikita muzdur, nane nane di,r cinsi şarklar söylersen seni apartmana kapıcı bile yapmazlar. Üstelik ibnelik boyutuna varan davranışlar farklı artık türk milleti olarak ibne davranışlar dedigimiz sınırı bile aşmak ayrı bir şey. Üstelik Mehmet Ali Erbil bile dandik sesiyle şarkı söylerken en azından mantıklı şarkılar seçiyor. Ama açıkçası mehmet ali erbilin zeki olduguna inanmıyorum, en fazla fırsatçı ve kurnaz biri kabul edilebilir
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Tamam işte o özellikler de zeka belirtisi zaten :) Yani bence o kadar başarılı ve kalıcı olmak için, özel bir yeteneğin yokken. Sesin güzel değilken, espri yapamıyorken falan, zeki olmak gerekir. Çoook parlak bir adam değil tabii ki ama çok da salak biri olduğuna inanmıyorum
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 said: Yanlız Acun Ilıcalıyı hep takip etmesemde severim, hiç öyle "fetocu" oldugu gibi bir izlenime kapılmamıştım. O tip bir ideolojiye sahip oldugunu nerden cıkardınız? roket adam said: he bi de, ben adamın arkasında ek bir güç olduğunu düşünmekteyim son zamanlarda. tv de bi programda bu herifin ofisine gitmişlerdi, yayın yapılan yere, orada elinde zaman gazetesi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :) yalan olmasın, iftira olmasın tabii. kesin bir şey değil, bazen benim de elime geçer açar okurum. ama çekim yapılırken okumak :)
Voys Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ananı yünan sahillerinde acun ılıcalı ile görmüşler diye bi küfür vardırki o da ayrı efsane.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Llama said: salak olsa adam bu kadar sağlam programlar çıkarırmı ortaya salak değil, evet salak. acunu böyle anlatabilirim, insanları zeyneeeeeeeeeep ahmeeeeeet diye bağırtım gaza getiren programmı istersin, güzel kızları kameraya çekip röpörtaj mı istersin, yok türk yok yunan gibi zıt tarafların birbirlerine comak sokmalarınımı; bu yarışmalar daha önce başkaları tarafından da yapıldı, türk halkını nasıl etkileyebileceği konusunda uzmanlaştı ve başarıya ulaştı salak değil, böyle başarıları elde etmek için salak olamaz EVET SALAK ÇÜNKÜ TELEVİZYONDA YAPTIĞI PROGRAMLARLA BENİ APTAL KUTUSANA KİTLİYOR...
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Acun fetocu değil yalaka. Devir feto devri olduğu için o yönde açıklamalar falan yaptı bir iki sefer. Plajlarda göt baş çekmeyi bıraktı kutu açmaya yöneldi vs. Yarın öbür gün devir değişir o da değişir.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bir Videosu vardı anlatıyorum olayı sahilde gezerken üstü acık bir arabada, içinde 3 tane erkek var acun yaklaşıyor; selamlaşıyor ardından acun niye üç erkek dolaşıyorsunuz niye bayan yok diyor adamlarda bizler GAY iz peki senin niye yanında yok diyor...
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Spacecake said: ooo what a beatiful t short that occurs to you how much it cost ? muhaha
Öne çıkan mesajlar