Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Radyo [Haziran 2008]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yonca Evcimik boyle liseli, eglenceli, cesur, kasar ama motor olmayan[oha bu ne] kizlarin dilinden konusuyor gibi gelirdi hep. Teyzeme benzetirdim.[Evet ben kucucukkene o gencti, aramiz 10 yas.]
Keske o diziyi yapmasaydi =[
Mesaj tarihi:
eet ona cok fena ozenirdim ben xD
30 yasinda karilari lise dizinse oynatip, bi de uzerine bunu sevdirebilmek buyuk basari ehu.
simdi oyle bise gorunce gulup geciyorum
belki kucuk oldugum icindi =/
ama yine versinler yine izliyim!
Mesaj tarihi:
Kasar ama motor olmayani aciklayalim.
Simdi boyle begendigi erkeke hafiften yazan, hoslasmaca-flortlesmece oynayan ; ama o cocuk olmazsa takilip triplere girmek yerine hayatina devam edip, zamanla ilgisini ceken bir baska erkeke benzer sekilde yaklasan hatun.
Turk ergenleri tarafindan hunharca kasar damgasi yerler, lise boyunca ve universitenin ilk yillarinda 4-5 sevgilileri olur. Daha sonra hem o cilginliklari yatisir hem doyarlar bazi seylere hem de artik tecrubeleri sayesinde ne istediklerini daha iyi bilirler ve uzun sureli boyle bir iliskiye baslarlar...
Teehey!
Canlarim benim =]
Evet, cok seviyorum lan teyzemi, arkadas gibiyiz ve israrla kendisine benzeyen kadinlari tercih ediyorum.
Off hepsi Yonca Evcimik yuzunden, cozuldum. =[
Mesaj tarihi:
Bedis degil o zaten.
Bedis sucks.
Oktay'a kitlenmisti Bedis.
Yonca Evcimik'den bahsediyorum ben. Gerci o zamanlar dizi karakterlerinin gercekte de oynadiklari karakterler oldugunu saniyorduk mu?
Boka sardi cok fena. Kitlensin. Inancima hakaret var.
Mesaj tarihi:
evet oydu
dsfgdfshfgsd

atilla taş'tan pembeli bide ham çökelek açabilirmisin? =D

bide serdar ortaçın gamzelim vardı yanlış hatırlamıyosam eskilerden. onuda ekleyebilirmisin acep nası bişeydi hatırlayalım =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...