-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Agliyorsun sonra `1 kisi dinliyor beni, hic populer degilim =[` diye. Dipnot : Unlu ve Taner iykh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 e unutamadım seni olsun madem:D AAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 camdan cama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tarkanın şu maymunlu şarkısını çalsana madem 8 15 ile küçüklüğümüze döndük:D kıl oldum abi miydi ne idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yonca Evcimik boyle liseli, eglenceli, cesur, kasar ama motor olmayan[oha bu ne] kizlarin dilinden konusuyor gibi gelirdi hep. Teyzeme benzetirdim.[Evet ben kucucukkene o gencti, aramiz 10 yas.] Keske o diziyi yapmasaydi =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 oktay vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Cizgifilm gibi diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hepimiz sürekli izledik çılgın bedişi evet ehehe. sen de o zamanlar 3e falan gidiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zaten karikatür uyarlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 küçükmüşüm işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mükü ile bediş çok konuşuyolardı telefonda bak aklıma o geldi. bi de motoru olan kız vardı zeynep diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 eet ona cok fena ozenirdim ben xD 30 yasinda karilari lise dizinse oynatip, bi de uzerine bunu sevdirebilmek buyuk basari ehu. simdi oyle bise gorunce gulup geciyorum belki kucuk oldugum icindi =/ ama yine versinler yine izliyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o zeynebe özendiğimizden metal sever kişiler olduk bence ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kasar ama motor olmayani aciklayalim. Simdi boyle begendigi erkeke hafiften yazan, hoslasmaca-flortlesmece oynayan ; ama o cocuk olmazsa takilip triplere girmek yerine hayatina devam edip, zamanla ilgisini ceken bir baska erkeke benzer sekilde yaklasan hatun. Turk ergenleri tarafindan hunharca kasar damgasi yerler, lise boyunca ve universitenin ilk yillarinda 4-5 sevgilileri olur. Daha sonra hem o cilginliklari yatisir hem doyarlar bazi seylere hem de artik tecrubeleri sayesinde ne istediklerini daha iyi bilirler ve uzun sureli boyle bir iliskiye baslarlar... Teehey! Canlarim benim =] Evet, cok seviyorum lan teyzemi, arkadas gibiyiz ve israrla kendisine benzeyen kadinlari tercih ediyorum. Off hepsi Yonca Evcimik yuzunden, cozuldum. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zeynep kanser olmuştu, motorcu sevdiceği de kaza geçirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kenan doğulu-kandırdım pls çok canım çekti bu topiği görmeyerekten ömde attım hatta galiba =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bedis degil o zaten. Bedis sucks. Oktay'a kitlenmisti Bedis. Yonca Evcimik'den bahsediyorum ben. Gerci o zamanlar dizi karakterlerinin gercekte de oynadiklari karakterler oldugunu saniyorduk mu? Boka sardi cok fena. Kitlensin. Inancima hakaret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 rofl xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet oydu dsfgdfshfgsd atilla taş'tan pembeli bide ham çökelek açabilirmisin? =D bide serdar ortaçın gamzelim vardı yanlış hatırlamıyosam eskilerden. onuda ekleyebilirmisin acep nası bişeydi hatırlayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 of şarkıların sesi yavaş yavaş kısılarak bitmesi modası =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 whisper me for your offers nasıl wowcu ama ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: of şarkıların sesi yavaş yavaş kısılarak bitmesi modası =/ lol +1 dikkat etmediydim ben. kandırdım bağırarak bitiyomuş ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yeni açtım ama süper program ahahah dory gz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dory radyo zaten 48kpbs kalitesiz olsa nolucak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben atilla taş konserine gitmiştim ya delicesine seviyodum. ham çökelek falan ahue. sanırım bileti duruyor hala da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar