Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper bi video

malsahibi

Öne çıkan mesajlar

valla adamın hep 1 e 1 görüntüleri var
ben sianure'u (ageon) izlerken çok 2 ye 1 aldığını gördüm
ve hata adam bi kere 5 kişi spam yapmıştı :)

Türk asasinler birliği[hline]Is it safe?...

[Bu mesaj kalima tarafından 11 Mart 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla Sianure ü hiç oynarken göremedim de bnm anlatmak istediğim adamın kamerayı nasıl kullandığı ve inanılmaz sakin pencere açıp kapıyor falan. müzikler de harika:)

Benim spam imi görmedin mi hiç:P
Bi gün Deamien le girip Sianure ü de izlemek istiyorum.Bişiler kaparım belki.

Bu herif kamerayı mouse un sağ tuşuna bind etmiş. Alışması zor olabilir ama çok işe yarıyor gibi göründü bana.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

hehe wall anasıl dmg almadığı hakkında bi fikrim yok. zerkerden bayaa bi alıyor ama.
full dw full thrust ondan çabuk çabuk kesiyor. offhand weapon nerdeyse her turn vuruyor. 2 silah da çok hızlı ve proclu. habire proc yapıyor zaten. ilginç bi adam.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

2 makina lazım bildiğim kadarıyla, ve ekran kartının TV out özelliği olması gerekiyor, dier taraftaki makina'nın ekran kartına takıyorsun ve bi programı vardı şu anda adını hatırlamıyorum ama o program ile capture ediyordun daoc oynadıın makinanın TV out'unu...

Biraz kasan bi iş ama imkanların varsa zevkli olabilir..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L9
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

thalion bu arada bugun 4 skald oldurudum.
3 tanesi cok kolaydi bowla oldurdum ama bir tanesi hafif agir bir amca cikti...
dibime geldiginde 1hp kalmisti sansina.. ip basti slam koydum ok attim purge atti basladik melee combat a :)
amca nin DD lerini 3 round resist ettim :) bakti olacak gibi degil-okus gibi block attim bu ara toplam 2 kere vurabildi- hizli sword aldi eline ve kalkan cekti... hp si %30 a dustugu zaman bende %80 hp vardi..
ben %50 ye dustugumda arkadasi kisa yoldan midgard a teleport etmis oldum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

ben boyle adam gormedim...
herif in crit blade i sadece backstab I ve 2 combosundan olusuyor :) ama adam etrafinda donup bir vuruyorki dragon fang le yere sabitledikten sonra... :)
aman yarabbim :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

zegnacim....
bu adam crit blade degil yani aha stealth oluyim adami buluyum onden pa vuruyuim diye bir olayi yok :)
video da goruyorsun zten adam birini buldugu zaman stealthden cikip melee dalmaya basliyor.. evade den sonra dragon fang yapistiriyor, in front style olarakda dual shadows kullaniyor :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...