malsahibi Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 142 MB ama değer. Mercinf bi oyuncunun oyun içi görüntüleri. Adamın spec i veya buff ı bilmemnesi için değil ne kadar rahat oynadığına bakın.ayrıntı isterseniz anlatırım. http://baf.mine.nu/movies/greydarkrvr.avi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 kaç dakikalık görüntü bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 7:41[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 valla adamın hep 1 e 1 görüntüleri var ben sianure'u (ageon) izlerken çok 2 ye 1 aldığını gördüm ve hata adam bi kere 5 kişi spam yapmıştı :) Türk asasinler birliği[hline]Is it safe?... [Bu mesaj kalima tarafından 11 Mart 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 walla Sianure ü hiç oynarken göremedim de bnm anlatmak istediğim adamın kamerayı nasıl kullandığı ve inanılmaz sakin pencere açıp kapıyor falan. müzikler de harika:) Benim spam imi görmedin mi hiç:P Bi gün Deamien le girip Sianure ü de izlemek istiyorum.Bişiler kaparım belki. Bu herif kamerayı mouse un sağ tuşuna bind etmiş. Alışması zor olabilir ama çok işe yarıyor gibi göründü bana.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 o kadar indirdim şimdide uygun açıcı karşıdan yüklenemiyord diyor siz bunu neyle izlediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 www.divx.com[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 saol indirip denim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 cok net degil ama izledim ne oldugunu cok anlayabilmiş degilim bu arkadas damage almiyor mage champ herkez dd kulandi herşey resistmi bide nasil bu kadar guclu vuruyor 4 5 vurus ne gelirse onune aliyor aranızda kulandıgı skıll i cozen varmı be hic trust kulanmadım da ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 hehe wall anasıl dmg almadığı hakkında bi fikrim yok. zerkerden bayaa bi alıyor ama. full dw full thrust ondan çabuk çabuk kesiyor. offhand weapon nerdeyse her turn vuruyor. 2 silah da çok hızlı ve proclu. habire proc yapıyor zaten. ilginç bi adam.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ben cozemedim bide nodrico shadowblade ile dovusmedi burda sanirim ona ne yapar onu da gormek lazim bu hib omralarin cogu da trust 50 zaten dex te fazla neden bu adamlar da stun edemiyor anlamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bu tip kayıtları hangi programla yapıyolar?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 stratics te yazıodu sanırım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 2 makina lazım bildiğim kadarıyla, ve ekran kartının TV out özelliği olması gerekiyor, dier taraftaki makina'nın ekran kartına takıyorsun ve bi programı vardı şu anda adını hatırlamıyorum ama o program ile capture ediyordun daoc oynadıın makinanın TV out'unu... Biraz kasan bi iş ama imkanların varsa zevkli olabilir..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 thalion bu arada bugun 4 skald oldurudum. 3 tanesi cok kolaydi bowla oldurdum ama bir tanesi hafif agir bir amca cikti... dibime geldiginde 1hp kalmisti sansina.. ip basti slam koydum ok attim purge atti basladik melee combat a :) amca nin DD lerini 3 round resist ettim :) bakti olacak gibi degil-okus gibi block attim bu ara toplam 2 kere vurabildi- hizli sword aldi eline ve kalkan cekti... hp si %30 a dustugu zaman bende %80 hp vardi.. ben %50 ye dustugumda arkadasi kisa yoldan midgard a teleport etmis oldum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Adam efsunludur Bonecum :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 herifi healleyen var arkadan ,solo degil grubu var![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben boyle adam gormedim... herif in crit blade i sadece backstab I ve 2 combosundan olusuyor :) ama adam etrafinda donup bir vuruyorki dragon fang le yere sabitledikten sonra... :) aman yarabbim :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 critleri kullanmıyor ki zaten etkili diil o lvl da. dual shadows kullanıyor. lvl 50 dw style[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 dragon fang de atiyor.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 arkadasin skilleri 32 stealth 50 dw 50 thrust 35 evenom 2 cs :) aynen aciyorum bende bir tane. deneyecegim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 stealth i 30 da olabilir... cunku cs de backstab combosu yaptigini gordum yesil effectli.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 evet evet stealth i 30 cs 10 :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unseen Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 nası ya[hline]`zegna the lvl34 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 zegnacim.... bu adam crit blade degil yani aha stealth oluyim adami buluyum onden pa vuruyuim diye bir olayi yok :) video da goruyorsun zten adam birini buldugu zaman stealthden cikip melee dalmaya basliyor.. evade den sonra dragon fang yapistiriyor, in front style olarakda dual shadows kullaniyor :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar