asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Karadenizli bir ev kadini "Life TV Show " adli yarisma programina katilir. Odul: 1.000.000.000.000 TL (1 Trilyon) Sunucu asagidaki sorulari sorar: 1. Tarihteki Yuzyil Savaslari ne kadar surmustur? · 116 Yil · 99 Yil · 100 Yil · 150 Yil * Karadenizli ev kadini bu soruda pas gecme hakkini kullanir... 2. Panama Sapkasi hangi ulkede kesfedilmistir? · Brezilya · Sili · Panama · Ekvador * Karadenizli hanim seyircilerin yardimini istemistir... 3. Ruslarin Bayrami olan Ekim direnisini hangi aydadir? · Ocak · Eylül · Ekim · Kasim * Karadenizli hanim telefon hakkini kullaniyor ve baska bir Karadenizli ev kadinini ariyor... 4. Kral Georg IV doğru adi nedir? · Albert · Georg · Manuell · Jonas * Karadenizli ev hanimi, iki yanlisi goturme hakkini kullaniyor... 5. Kanarya Adalari 'nin ismi, hangi hayvandan gelmistir? · Kanarya · Kanguru · Fare · Fobbaligi * Karadenizli ev kadini, oyundan cekiliyor. -- --- ---- ----- ------ ------- -------- ---------- ------------ Not: Okurken gulduyseniz dogru cevaplara da bir goz atin: --------------------------------------------------------- 1. Yuzyillik savas 116 Yil surdu (1337 ile 1453 arasi) 2. Panama sapkasi Ekvadorda kesfedilmistir 3. Rus bayrami "Ekim direnisi" 7 Kasim'da kutlanir 4. Kral Georg IV 'un asil adi Albert. Kral 1936 yilinda ismini degistirmistir 5. Kanarya adalarinin Latince adi "Foblarin" adasidir ve bu isim "Fobbaligi" 'ndan gelmistir. Ne oldu...? Bir an kendinizi Karadenizli ev hanimlarindan daha mi zeki sanmistiniz...? :o))) Benim çok hoşuma gitti :) HoRoZz.Net Forumlarından alıntıdır...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yoo hiç aşağılamadım ben zaten biliyodum hepsinin cevabını :-)[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 1 ve 3'ü biliyordumda valla diğerleri hakkında zerre bilgim yoktu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 1. sini biliyodum bide o kanaryayi bi yerde duymustum onuda bildim :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende bılmıyorum bunları :-P ama karadenızlı degılım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bunun zekayla alakası yok ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 zaten 1.yi bilen dierlerinin de cevaplarını tahmin ederken sıkış yapmamak gerektiini anlar! evt dönem ödevim nedeniyle (geçen sene) 100 yıl sürmediini biliodum.. aferim teyzeye valla sallamamış[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende tam bunun neresi komik bunun gibi bi sürü sorunun cevabı umulmadık bişey çıkabilir die post atıcaktım ama aşaada tamda düşündüğüm gibi olduğunu okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar