aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kurek yokmuymus yanlarinda, kafaya kafaya gomselerdi.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 olay bizim için normal bişi.. o değilde bu gazetelerin sitelerini okumayalım diye yapıyorlar di mi? siyonistlerin oyunu bu ulan! 45tane yorum var, her sayfada 4yorum 10sayfa!! ileriye basmaktan anamız ağlasın da okumayalım diyorlar herhalde.. zaten kafam bozuk, tayt gitmiş kürekçileri döven köylülerin birbirinden seksi fotoğraflarını görememişim her neyse işte, bu gazete sitelerini düzenleyenleri köy meydanında döveceksin bak bakalım bir daha böyle salak siteler yapıyorlar mı?
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hakan kutlu said: sporcular şehrin içindemi taytla geziyorlarmış .BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM .ah ATAM ah artık sporcularda zekilik de çeviklikde ahlakda yok denecek kadar az. Ahuahahahahha, Ahlaklı değiller - Tayt giyiyorlar Çevik değiller - Dayak yemişler
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 mantıklı bi yaklaşım aslında. zeki bi adam sakaryada taytla gezmez :P
Afush Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sylian said: Ahlaklı değiller - Tayt giyiyorlar Çevik değiller - Dayak yemişler asdasadfasafasadadsaa
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ortalıkta bole dolasıyorlarsa bende dalarım ama
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yanii , taytı giymeseler de olurmuş lol
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sakaryanin yarisi rizeli ne bekliyosunuz.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yazık yaw durduk yere olay çıkarmışlar. ucuz atlattık diyor. bazı arkadaşlarını feci dövmüşler. tayt giyen milli kurekci kanocu ali kemal ' M3rT......: eet ' M3rT......: la ' M3rT......: dayak yedik amq 333: noldu olm 333: anlat bı baştan bana 333: onalrı ' M3rT......: 30 kisi cullandı 333: olay nasıl cıktı ' M3rT......: la simdi ' M3rT......: cuma günü ' M3rT......: antrenmandan cıktık ' M3rT......: okulun bahcesine ' M3rT......: arabayı park ettik ' M3rT......: sona bebler bizm arkadaslara ' M3rT......: arkadan gelenlere ' M3rT......: sort giyermi erkek adam fln die laf atmıslar ' M3rT......: liseli bebeler ' M3rT......: bizmkilerde ' M3rT......: siklemems beb belik die ' M3rT......: sona ' M3rT......: ertesi gün yine aynı bebeler ' M3rT......: yarstan geldigimizde ' M3rT......: dediler iste otopark parası fln die laf ettiler ' M3rT......: bende tmm siz hesabını kesin biz geline veririz dedik ' M3rT......: sona yemek yedik geldik ' M3rT......: arabanın 4 lastigide sislenmis ' M3rT......: sona bebeleri arıorduk ' M3rT......: 2 tane cocuk okln bahcesine girdi ' M3rT......: sordum cocuga ' M3rT......: gordunmu burda bi kac velet dedim ' M3rT......: cocuk birden parladı amq ' M3rT......: dior olsa nolcak lan ' M3rT......: sizin allahınızı sikerimö fln die ' M3rT......: bizi tehdit edior ' M3rT......: sona siz kimsiniz fln dedi ' M3rT......: o arada bizm antrenr geldi bunu karakola fln gotrcem dedi ' M3rT......: eleman o kadr kendine güveniorki ' M3rT......: bana polis biis yapamaz ' M3rT......: kimse iceri alamaz beni fln die ' M3rT......: etrafa kufrler sallıor ' M3rT......: sona geldk arabann yanına adam tel. ile adam cagrmıs ' M3rT......: 3 kisi yanımıza geldi ' M3rT......: bizim arkadasa vurp dısarı kactı ' M3rT......: meydana cekti yani anlıcan ' M3rT......: sona cıktık 3 kisi bebleri bi güzel dovuorduk ' M3rT......: sona etraftan pat pat pat sesler gelior noluor dedim amq ' M3rT......: millet elinde sopalarla gelio üstümüze ' M3rT......: bize girior ' M3rT......: sona bizm arkadasın kafa tasını catlatmıslar sopa ile ' M3rT......: ayrıldı kactı bebler ' M3rT......: esnaflar dükkanlara cekildi ' M3rT......: polsler ' M3rT......: cekilen esnaflara bisi demeden bizi iceri cekti ' M3rT......: sona suclu biz olduk resmen ' M3rT......: birz once hurriyetten milliyetten yormları okudum da ' M3rT......: yorumlarn % 30 u bizi sucluor ' M3rT......: wali bi başka zaten 333: yok olm ' M3rT......: muhtar adam ayagı kaymıs düsmüs dior ' M3rT......: olay bu M3rT......: ama sag kulagıma 30 yaslarnda bi adam bi kodu sopa ile ' M3rT......: kulagm hala uyusuk
alimert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 SELAM ARAKDASLAR... ben ank üni sporcusuyum ve olay anında ordaydım... o olay anında olmayan arkadaslar lütfen bilip bilmeden yok sapanca güzel bir yerdir yok oranın insanları boyle yapmaz soyle yapmaz die yorum yapmasın oneclikle. simdi olayı anlataym size. cuma günü oglen yarslarmz bittiginde lokantaya gittik arabamz ile park yeri bulamadıgımız icin lisenin bahcesine park ettik. cıkarken arkada kalan arkadaslara laf atmıslar sen erkekmisin neden sort giyiyorsun die laf ettikleri arkadaslar da üni. ogrencisi ve 3. snf oldugu icin cocuk die bir sey dmeyip gülp gecmisler . ertesi gün aksam antrenmandan geldigimizde bir grup cocuk sanrm yine lise orencileri bizden oto park parası istediler cıkısta verelim die soyledik. ve cocklar arkamzdan kufrler etmeye basladılar her neyse iceri girdik lokantaya yemegimzi yedik ve cıktık ki bi baktık arabanın 4 lastigide sislenmis ve okulun icersinde kimse yok dısarı cıkarken okulun icine 2 tane genc girdi 20 yaslarnda birisine sorduk burda 15 16 yaslarnda bir grup cocuk gordunuzmu dedik ve birden parladı cocuk bize tehditler savuruyor iste neymis sapancayı toplarsak hepinizi oldurttururuz fln die o sırada antrenorumuz geldi ve cocugu kolndan tutup karakola gotrmeye calstı ve cocuk birden gogsunu gere gere polis kimmis bana bir sey yapamaz kim beni iceri alıcakmıs die laf etti . hepimiz sasrdık cocuk birden dısarı cıktı ve elinde telefon ile arkadaslarını aradı siz grceksiniz fln die. aradan bir kac dk gecti cocuk iceri girdi ve bizi yavas yavas dısarı cekti meydana 3 kisiydiler kavgayı baslattılar antrenorumuze vurmaya calstılar ve kavga basladı 3 kisi cocuk esnaflarla birlikte 25 30 kisi oldu ( VE SİZE SUNU SORUYORUM ESNAFLAR 18 YASININ ALTINDA OLABİLİRMİ??? ) sonra bize saldırmaya basladılar sait alican ciftci adında milli sporcumuzun kafasına sopa veya sert bir cisim ile darp edip yerde tekmeliorlardı sonra kafasından kan geldigini gornce milletin arasından kacıp gittiler benim garibime giden is neden ordaki insanlar o cocukları tutmaya calsmadılar. ve neden mahalle muhtarı bize cocuk düstü yaralandı fln die laf etti lafı degistirmeye calıstı??? lütfen bunun icin düzgün düsünebilen ve karar verebilen hakkaten sadece iki tarafıda esit goren kisiler yorum yazsınlar olay tamamen bu emniyetin kameralarında ve okulun kameralrrında hersey oratada...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 olm yarın gel yanıma seni yükleyelim bundan sonra boş gezme sende. sdfsdfs
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Aranızda sakaryalılar varsa kusuruma bakmasın ama(yada asagıda listelenen baska bir yerde oyuranlar, internette tanıstıgım sakat insanlar %80 A) Trabzonlu - Rizeli B) Sakaryalı C) Dogulu D) Adana - Antalyalı E) İzmir in kenar mahallerinden F) İstanbulun kenar mahallelerinden oluyor. İstisnasız. Hiç şaşırmadım. Öte yandan bu saydıgım yerlerin dışında bir ankaranın göbegi, bir bursa, bir istanbul veya izmşirin daha medeni bir yerindede olsa şaşırmazdım. Umarım yaralanan arkadaşınız (ve milli sporcumuz yanlış anlamadıysam) en yakın zamanda iyileşir. Bu millet, adalet onlarda olmazsa Allah bu -aslında küfür etmek istiyorum ama edemiyorm- insan müsveddelerine cezalarını verir.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ben mi çok artniyetliyim bilmiyorum ama haberi okuyunca sporcuların suçlu olabileceği hakkında en ufak bir fikir oluşmadı zihnimde. Hatta olayın nasıl geliştiğini aşağı yukarı tahmin bile ettim. Üstteki arkaşın anlattıklarına da hiç şaşırmadım. Hele ki olayın cereyan ettiği yer göz önünde bulundurulursa. Suçu sporculara yüklemeye çalışan arkadaşlar herhalde şaka yapıyor olmalılar diye düşünüyorum. Şort giyiyor diye adam dövülmesinin herhangi bir mantığı olabilir mi? Bleda Bursalıları unutmuşsun :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sporcular sçlu falan değiller, ortada suçlu yok ki zaten. Ben insanları suçlarım sadece ama o sebeple öyle şeyler yapabilenler insan olamaz, dolayısıyla suçlayamam onları. Hayvanatbahçesinde bi kafese kapatırsın, yem verirsin önlerine yaşarlar. Öyle varlıklar yani..
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ombakombak, Bursalılar nasıl desem "fifty-fifty" ler, üstelik kötü olanları bile en azından bir derece tartışma ve konuşmaya açık olabiliyorlar direk tartışma/polemige girmezsen. O yüzden eklemedim :) (ama birde konyalılar var)
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ankaragüçlüler de var . sdfsdfs kızılay-sakaryada emo dövdüklerini duydum bir kaç kez. hatta geçenlerde sakaryalıları da dövmüşler 2 otobüs adam gidip.
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oha. topiğe olay yerinden müdahele :D
alimert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 arkadaslar sorunu anlamıorsunuz iste. orada dalga gectigniz adamın üzerindeki t-shirt milli takm malıdır ve onun icin bir cok kisi 4 gün boyunca terler doktu ve boyle kendini bilmezler ortaya atlayp boyle kavga cıkarır ve sizde boyle yorumlar yapar olayı dalgaya alırsanız nasıl spor yapabilcez. ve arkadasım tayt giymesek rüzgar tutar ve perfonmans ciddi sekilde engellenir cekecegimiz derecenin 3 te 1 i kaybolur ve sadecee türkiyede boyle olaylar oluyor yurt dısında adamlar bu sekilde alısveris merkezlerine giriyor ileride cocuklarınız da belki bu sporu yapıcak veya akrabalarınız siz bu sekilde mi davrancaksınız lütfen biraz mantıklı olun bu nasl bi zhiniyet ya boyle dolasırlarsa bende dowerim. ve orda bir arkadasda cevik olsalar dayak yemezler dior biz orda dayak yemedik 30 kisi arasına aldı ve kimden yumruk kimden sopa geldigini gormeden kendimizi savunduk kimseye zarar verme taraftarı degiliz ...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 olm sızın taytlarda efsane ama, mal direk ortaya çıkıyor. kızlar görüp boyutuyla ilgili şaka yapsa apışır kalır insan. birde sırtınızda kürek yazıyor.
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 taytla spor yapılması konusunda hiç bişey demiyecem. çok haklısınız. gerçekten. ama alışveriş merkezlerine taytla girilmesin lütfen
alimert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zaten o sadece bir ornek tabiki alısveris magzasına giremicek zaten girse emin ol güvenlikler sokmaz o kadar da degil fakat türkiyede bunun olayları feci bugün bize olmus sadec biz sesimizi duyurduk bundan once diger kluplere ve bisikletciler,voleybolcular,tenisciler hepsi aynı olaylarla karsılasmıs arkadaslar anlamıorsunuz spor türkiyede sadece basketbol ve futbol degil diger sporlarn gelismesi icin sizinde yardım etmenis lazm
Öne çıkan mesajlar