resata Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 selam ferhan sensoy ile ilgili gerekli gereksiz tum materyallere ihtiyacim var... .mpeg / .wav ne olursa... yardimci olursaniz sevinirim :-D P.S hastayim adama....[hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... [Bu mesaj resata tarafından 03 January 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 git kitaplarını oku...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 kitaplarinin HEPSINI okudum =) (ayiptir sölemesi imzali hepside =))[hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 niye ayıp olsun ki.. olsa olsa terbiyesizlik olur o :-)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ne yapcan ? Niyeti söyle ki ona göre değnek çıkaralım..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hastası adamın arşiv yapacak[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hatta eskiden show tv'de "boş gezenin boş kalfası" diye bir dizisi vardı yanlış hatırlamıyorsam[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kizinin telini verebilirim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kız güzelse bana ver telefonunu :)[hline]benim hala umudum var. turktelekom'a kafam girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Bonecrusher, 05 January 2004 15:21 tarihinde demiş ki: hatta eskiden show tv'de "boş gezenin boş kalfası" diye bir dizisi vardı yanlış hatırlamıyorsam[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. oy oy o dizi çok aşmıştı adı da "varsayalım ismail"di sanırım... ben öyle kopuk bi türk dizisi daha görmedim :)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Şarkısı hala aklımda benim. Mi, Fa, Sol, Mi, Fa, Sol. Seyyar vatandaşım tam adresim yok benim! La, Si, Do, La, Si, Do. Gezerim hayatı! İsmaiiilll zamaaan zamaaan ismailinn yarısı... İsmail, ismailin kod adı falan.. lol[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben bu ne biçim imza! Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 konu disina cikilcak ama; bende hatirliyorum o diziyi cok severdim hatta surekli hiyar kilifi derdi o sisman adama(adini unuttum ya) aklimda kalmis o lafi.[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 rasim öztekini diyorsun galiba harbiden çok kopunç bir diziydi yawww :) ...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dizi guzeldi de, saga sola cok laf atio diye kaldirttilar !! kaldirdilar deigl... kaldirTTILAR... ayni muzur muzikal de oldugu gibi, dincilere cok laf atiolar diye, tiyatrosunu yakmislardi, saolsun itfayecilerde, SIGORTA dan yangin cikmis, dediler.. helal olsun, itfaiyeyi bile satin aliolar...[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar