Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanirim deliriyorum

venom

Öne çıkan mesajlar

Böyle sinir basınca iyi olduğun birşey yap ve birilerini yen.Manyak ego uçurup kendine gel,en kötüsü sadist olursun bu yöntemle.

Sorunu çözmek için uğraş,o uğraşı zaman geçirme aracı olarak dusun.Yani mesela torrent bozuksa başka tracker bak felan.

Yukarıdaki çözümleri beğenmediysen, bir kronun yöenttiği özel şirkete gir bir hafta sonra kendi haline şükredersin, sinir nedir bilmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:
Allah allah,sinirlenen bir insan kendini nasıl kontrol edemez anlamıyorum,asıl o duruma gelince özkontrolünü arttırmalı.
he oldu bu kadar kolay da yapamıyor kimse.. adam rahatsız ( arıza anlamında sölemiyorum) belki bir sinir hastalığı var, ve daha da ilerleyebilir. bekara karı boşmak kolay, adam bu kadar basit bir sorun yüzünden sinir krizi geçirmiş,buraya da durmunu anlatmış kolay olsa ilgi çekmeye çalışmıyor herlade buaraya yazmazdı, anlıyorum ve benimde başıma geliyordu çünkü anlatığı şeyler...

Yapabileceği en iyi şey bence doktora gözükmesi, ciddi zararlar görmeden vermeden çözmek en iyisi, hem dediğim gibi ilerlemesi de var iyi ce tahamülsüz bir insan haline gelebilir zamanla şahıs.Yada prof hayatta kimse kimseye istediği gibi bağıırıp çağıramaz, veya ortamın ahenkini bozacak davranışlarda bulunamaz, uymsuzlukların sonucu( başlangıcı) böle böle olur, ilerler vs
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durumu bende yaşıyorum.oraya buraya hoperlör sandalye fırlatıyorum filan etrafa istem dışı zarar veriyorum ama bunu geçircek bişey yok olay tamamen iradeye kontrolden geçiyo.şahsen ilaç beni sadece uyuttu ve ruh gibi ordan oraya dolaşmamı sağladı.
böyle durumlarda oturup kendimi dinlemeye çalışıyorum sakinleşmeye uğraşıyorum.başka türlü bi yol geliştiremedim ben kendime.kötü bişey.oldukça kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

kişi odaklıysa seni geren şey karşındakini sende normal olarak delirtebildiğini görmeye başlayınca, kendi kendin, evet bak işte bende yapabiliyorum demeye başalyıp, oyunu kuralına göre oynayabiliyorsun fakat sorun böle mekanik olursa yada sen nekadar doğrusunu yaparsan yap değişmz bir şekilde herşey yalış olunca insan çığrından çıkıyor, yapabileceğin bişey de yok burnun kanamaya başlıyor..

Bende aslında söleyecektim sen sölemişsin ilaç çok da fazla işe yaramıyor, ya uutuyor yada böle pelte pelte gezdiriyor, kişinin uzaman yardım alması lazım. işleri kolaylaştırmak isitoyorsa..

böle olum sakin ol biraz, ondan geriye doğru say bişeyin kalmaz falan şekinde gelenlere kıl oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

byzasz said:
böle olum sakin ol biraz, ondan geriye doğru say bişeyin kalmaz falan şekinde gelenlere kıl oluyorum.
Doğru insana saçma geliyor da bu 10'a kadar sayma ile kastedilen, nsanın yaptıklarını-yapabileceklerini değerlendirmesi için geçen süre.10'a kadar sayarken insan "napıyorum ben" diyor,eğer altında ciddi anlamda biyolojik bir problemi yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Eledhwen said:
aynı durumu bende yaşıyorum.oraya buraya hoperlör sandalye fırlatıyorum filan etrafa istem dışı zarar veriyorum ama bunu geçircek bişey yok olay tamamen iradeye kontrolden geçiyo.şahsen ilaç beni sadece uyuttu ve ruh gibi ordan oraya dolaşmamı sağladı.
böyle durumlarda oturup kendimi dinlemeye çalışıyorum sakinleşmeye uğraşıyorum.başka türlü bi yol geliştiremedim ben kendime.kötü bişey.oldukça kötü.

size temizinden bi dayak lazım .. Kuzu gibi olursunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...