kitana Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 uçak ile yargıladım battlefield ı. hele vietnamda olsaydınız Xunn feat kitana - kobra voltranının tadına bakıcaktınız emmee yoktunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Battlefield 1942'de kim uçakla yargıladı lol Xunn'la Sly dışında pek uçan görmedim zaten de, beni ya AA'yle ya da bir iki kez tankla indirebildi Ally'lar. Çifter çifter gelince bile yeri öpen Spitfire'lar oluyordu. Bir keresinde Sly'ı iyi yamulttum, arkadan gelirken manevra kabiliyetime yetişemeyip dağla kucaklaştı kendisi, Xunn'u zaten ağır yargıladım. Onun dışında defalarca da daha kalkamadan öldünüz. BF 42 için özet budur, Vietnam'a oyunun en sonlarında geldiğimden pek birşey yapamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 vietnamda cok potansiyel varda sayımız az oynadık hep.. ben 42 de bindim ucağa ama unutmuşum oyunu cok pek verimli ucamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sen axis'tin, fasülye kontenjanından olduğundan sayılmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kitana said: uçak ile yargıladım battlefield ı. hele vietnamda olsaydınız Xunn feat kitana - kobra voltranının tadına bakıcaktınız emmee yoktunuz işte lolol bi iki kere senin kullandığın araca binme gafletine düştüm; hepsinin sonu hüsran oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aslında bf de oynayamayan tayfa da bi sekilde eglendi..mesela ilkerle ben surekli bi arac alıp saga sola gittik beraber yardırdık tank kullandık falan..cok da basarılı olamamıza ragmen hemen onumuze duran tank patlatırken bizim tankıda patlatmam ve kac ulan kac patlıycak edalarında e tusuna basıp havalara ucarak olmem falan eglenceliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fenris said: kitana said: uçak ile yargıladım battlefield ı. hele vietnamda olsaydınız Xunn feat kitana - kobra voltranının tadına bakıcaktınız emmee yoktunuz işte lolol bi iki kere senin kullandığın araca binme gafletine düştüm; hepsinin sonu hüsran oldu. MAZAUHZAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 screwy said: aslında bf de oynayamayan tayfa da bi sekilde eglendi..mesela ilkerle ben surekli bi arac alıp saga sola gittik beraber yardırdık tank kullandık falan..cok da basarılı olamamıza ragmen hemen onumuze duran tank patlatırken bizim tankıda patlatmam ve kac ulan kac patlıycak edalarında e tusuna basıp havalara ucarak olmem falan eglenceliydi.. bi de o eli almadınızmı o yarıldım ben , biz uçağa binemiyoruz neden sıra kavgası yapıyoruz. sıra benim diye adam kalkan uçağı indiriyor friendly fire adhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 neyse ya en azından jedi academy de verdim elinize dfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 jedi academy de elimize verdin de hırs yaptın be yanımda :D adam gaza gelmişti geçicem ulayn diye dfgdg tf2 de ben verdim elinize laf ediyo muyum ona? :D bi ara yine yapalım bulusma neyin lan parti peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yörünge dışı olduğumdan yazamadıydım. cod4'te yargıladım diyenler atlasınlar aşşağa bi kişi yazmamış vingthor öptü diye. 20'şer streaklerle bitirdim her oyunu ayıp ulan ayıp! spetnatz'a oyun kazandıran bendim be (genelde biz kazandık ha bide xunn yargıı heöö falan yapıyodu bi ara gittim noldu lan siz yargıladınız bizim lvllar daha yüksek oldu alala falan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lan resim çekip koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Resim çekici alet getiren yoktu dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sen getirseydin o zaman zırtapoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Aletim yok benim. Olsa getirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 axedice said: Aletim yok benim. Olsa getirirdim. Out of context çok sakat laf Hatta imza yapmak lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 biliyoz axedice'ı biz zaten söylemesine gerek yok onu öyle kabul ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yaz bizim valla en yakın zamanda bir daha yapalım lan party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 edit: yalnış TOPİK (fail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar