Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hemde çok... biraz once mouse işaretini kaybettim ekranda. yaklaşık 10 dakika onu aradım. bulamayınca kalktım bi sigara içiim dedim. sigarayı tersten yaktım. sinirlendim düzden söndürmeye çalıştım. bi kahve içiim dedim. gittim kahvenin suyunu "ketıl"a koydum. odama geldim. yaklaşık 5 dakika sonra gittim baktım ki "ketıl" ı çalıştırmamışım. tabi ben bunu suyu bardağa koyduktan sonra anladım. tabiki bardakta kahve vardı ! ve soguk bi kahve oldu ! geri geldim pc basına mouse u buldum. "imgeç" mi deniodu lan? hayır bu seferde klavye yi kaybetmedim. ama sanırım gerçekten beynimi yiorrm ! devamlı dalıyorum bi yerlere.. bakıyorum bakıyorum. sonra ya gülüyorum ya ağlıyorum. sonra hiç bişi olmamış gibi devam ediyorum. tutuldum yine.. yes ! hehe. hiç komik değil. napıcam ben ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hava güzel. çık gez dışarılarda. kendine gel biraz çok sıkılmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 leng senin bi beyin mi var evde ? ne zaman evlendin ? bi cinayet felan işledin sandım o derece typo lol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hızla koşup duvara kafa at k3nk. Geçer o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hareketler komikmiş cidden :D çık biraz dışarı hava al gez toz. mümkünse yeni karşı cinslerle tanış onlar düzeltirler durumunu bi müddet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 uyku al.. alkolu azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 23 gündür aynı durumdayım hatta daha da fena halisünasyon fln görüorum yapcak bişey yok en azından benim için atlatmaya çalışıorum düşünmemeye çalışıorum paticik okuyorum oyun oynuyorum dans ediyorum sonra bayılıp yere düşüyorum :D ağlıyorum sızlıyorum ama geçmiyo bi şekilde atlatmak lazım bazı şeyleri kendine zarardan başka bişey değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 olm evet ya bende bayılıp yere dusuyorum.. wc ye gıttım odama gerı geldım. *tak* bildiğin taş gibi yere bıraktım kendimi 1 saat orda kalmısım. hayır böle sanki ayık olan küçük bi kısmım var içimde bu beynini yemiş yiiti izlio zavallım. sıkılmadım ben walla. çok sosyalim bu günlerde. 1 haftadır ilk defa eve geldim dün gece o derece. yada 2 kere falan geldim. yada geldim. ben geldim. sdfsdfsd ya şokala takala ya mouse u bulamıyorum yine..sinirendim geçti mouze da "mesajı gönder" de duruyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 normal bi durum değil yalnız öyle tak diye düşüyorsan, gogo doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ılk once temızlık sonra doktor o dusmenın nedeni belli yani =) heheh ehe ehe heh. sinir içinde psikologa başlıcam. tamamdırrr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protestkemal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kara dul musun evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kara dut um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Canım dut çekti şimdi sen diyince, nerden bulcam ben dutu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çok yanlış şeyler solıebılırdım =) ama solemicem. arkadaşımsın. sdfsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 beyimi yedim ahahah güldüm lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aşıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oladabülür olmayadabülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sen aşıksın arkadaş. ben de aşık olmak istiyorum ama olamıyorum. çnkü olmak istediğim de aşık ve hatta bana kalsa evlencem ama işte kısmet diilmiş diyoruz biz bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yüksek dozda garbage öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yalçın abi beyimi yedim. bi de ctrlye basınca cursor'ın yerini gösteren özelliği aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 olm sen o ozelligi soledin yemin ediyorum butun gece onu aradim bulamadim artik dahada beynimi yedim. nerde lan yok ole bi ozellik !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 rakı çok kesin bir çözüm olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Haceli naptın sen ya. Neye takıldın sen böle, valla bi konuş içini dök arkadaşlarına. Rahatlarsın belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Quibble said: olm sen o ozelligi soledin yemin ediyorum butun gece onu aradim bulamadim artik dahada beynimi yedim. nerde lan yok ole bi ozellik !? harbi öyle bi özellik mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar