Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Git Güneşin ellerini bağladın bu sabah, Belkide buralar aydınlanmasın diye. Yüzüne vurmasın ışıklar, Kızartmasın yanaklarını. Görmesin aşkını, Sana kalsın düşüncelerinle. Hareketlerin parçalasın beni. Başka insanların isimleri arasında kaybolmuş bir aşk. Elimi daldırdım kalabalığın içine, Yakaladım bi an aşkımı Benimdi.. Çırpındı ellerimde, Kaçmaya çalıştı benden. Gitmesine izin vermedim. Sıktım. Fazla, Çok fazla. Parçalandı elimde. Ayın gözünü bağladım bu gece.. Beni görmesin diye. Çalıntı ışığı Gölgelerimi bozmasın. Tek boyutlu köşemde, Yalnızlığımı yüzüme vurmasın. Gözyaşlarım düşmesin ellere. Boğazımdaki düğüm açılmasın bu gece. İçimde yaşattığım Aslında sensin o hece. Benle kaldın Benle. Benden, Gidemezsin bu gece. Ellerim boş, Gözlerim yaşlı. Kalbim ise sarhoş.. Ama bırakamam. Ruhuma sakladım. Bidaha kıramam. Güneşin ellerini bağladın bu sabah, Belkide buralar aydınlanmasın diye. Yüzüne vurmasın ışıklar, Kızartmasın yanaklarını. Görmesin nefretini, Sana kalsın düşüncelerinle. Söylediklerin parçalasın beni. Git gidebildiğin yerlere, Bak her kuytu köşeye Sokaklara saldır kaldırımlara yalvar. Git gidebildiklerine. Kokuma yakar. İlk defa kaybet, Sahip olduklarını. Gerçeklerin toz pembe bulutundan Hayallerin hayatına yansımasını dile. Olmayanlardan nefret et. Ölmemi bekle. Hoşçakal de ve git. Git gidebildiğin yerlere. Ay görmüyor seni. Güneş zaten küsmüş Bakmıyor bize. Göremez nefretini. Tek kalan aşkımı, İçimde beslediğimi. Git gidebildiklerine Ama sadece git. İzin verme zarar vermeme. Hoşçakal de Ve Git... JJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bsg ne abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 battlestar galactica çok evrensel yazmışsın oradan çağrışım yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 battlestar galactica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ellerine sağlık baya beğendim.. level atlamışsın daha güzel yazıyosun artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sly-One said: bsg bence bildiğin küfr etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sesu said: ellerine sağlık baya beğendim.. level atlamışsın daha güzel yazıyosun artık :P cok tesekkur ederim sess =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ona git demişsin ama onun seni dinlemesi için bişeyler söylemişsin. demek istediğim şu: gitmesini gerçekten istememişsin. gitmesini istemiyorsan sahip çıkmalısın. hep söylüyorum quib. ama tabi çok uzak bi insanım olaylara. bilemiyorum hiçbir şey. yine de gitmesini istemediğin görülebiliyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gitmesini istemiyorum da diyebiliriz belkide. ama gitmesi gerekiyor. çünkü zarar vermek istemiyorum. benimde gitmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sesu said: ellerine sağlık baya beğendim.. level atlamışsın daha güzel yazıyosun artık :P yazması için sebebi var bence ondan oluyor o öyle @quib: o öyle olmuyor işte. vermeyeceksin zarar. bu kadar seviyorsan öğreneceksin. kendini yeneceksin. yapamayacak kadar güçsüz olduğuna inanmak istemiyorum. ben senin kendini yenebileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet çok sebebi var iyi bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 @ kabuk ben mi daha güçlüyüm yoksa ben mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sadece sen'in zayıfladığı anlarda ortaya çıkabilecek kadar aciz olan sana göre düşünürsek hangisinin daha güçlü olduğunu sorgulamana bile gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protestkemal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gidene git kalana kal denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Yaşanmışların hüznü boğazımda düğümlendi okurken..... Çok güzel yazmışsın........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kabuk said: sadece sen'in zayıfladığı anlarda ortaya çıkabilecek kadar aciz olan sana göre düşünürsek hangisinin daha güçlü olduğunu sorgulamana bile gerek yok bence ben benden daha güçlü olduğum anlarda aslında ben benden daha zayıf oluyorum. bu sadece zincirleme bi döngü. ve burdaki zincir ben değilim bu ilişkide. o. zinciri kırıp gittiği zaman. benim tekrar ben olma şansım olucak. ama onunla olmaz. her insan farklı düşünür. benim hatam benim gibi düşünmelerini istemem. bu yüzden kendimden güçsüzüm ben. aslında benden daha ağır bu beden. şimdi topluyorum kendimi.. hayatımı. kendi ağırlığıma gelicem. bu kadar basit mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 basit olduğuna inandığın sürece basit. hem bak ben de inanıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bizler inandık siz de inanın İNAN da BG çalıyor radyoda ne güzel follow the blind nihavent makamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 lehn yürü "git"! =) güzel olmuş eline sağlık emeğe saygı paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sly sabote etmesene olum:D çocuun yazılarına tırt tırt yorumlar yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 harbi ya ! edebi olun biraz arkadasım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar