fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ikinci ayrılık zor geldi bana sensiz olmadı anladım geç olsa da yalnız mısın sen de sensiz gecelerde hiç düşündün mü n'aparım diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk? yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? eski sevgili merak edilmez mi beş senelik aşk unutup silinmez ki korktum aramaktan başkası çıkar diye hep tanrıya sordum sen iyi misin diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk? nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin ısıttıya işte sinirle topladım tüm eşyalarını n'olur almaya gelmeye bırak izlerin kalsın bende kalpsiz... sen ağlama dedin hani dönecektin bir damla gözyaşımı silmeye bile gelmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çokmu efkarlısın arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şevval sam dinle lan. tsm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şarkının orjinali çok kötü akustiği çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 nasıl kötü ya. özlem tekin? daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 özlem tekine laf yok zaten :) şarkının orjinal versiyonunu beğenmedim ben sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sinir stres oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 özlem tekin tırt bi insan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lan ben 3 gündür aynı şarkıyı dinliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 okudum ve ağladım ya.. ya çok duygusalım yada gayim. gay olmadıma göre ben biraz daha ağlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 gizli gaylik vardır dikkat et yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 oğuz yılmazdan gelsin lan allahsız. sokak kadını gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 benden sana aduket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben ağladım sen de ağla yaptıkkarın günah lan aduketi geçtim foryuken sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dep dep hatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben bilmiordum bunu indirdim dinniorm çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 (tu):)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 canım tekila çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 :)-D uaalllaallalaallla.. yrn içiorx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fede said: sinirle topladım tüm eşyalarını n'olur almaya gelmeye bırak izlerin kalsın bende dedim de dinlemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 of ustumdeki mesajı okurken, aynı mısralara denk geldi şarkıda da. hoş bir enstantene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 niyeti kayip dardayim ask nefrete ne yakinsin. kim kırdı her oksamak istedigimde seni elimi gozlerimi gomdum. yalniz kendine inkarin sadece senden kacarsin halin ele verir,anlamazsin. yalan soyleme bana gozlerin anlatiyor her seyi zaten yoktur nedeni. athenadan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 düşündüm de aslında kısmen dinlemiş ya.. eşyalarını kendi almaya gelmedi ki :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sana mı göndertti fail şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar