Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 BulletRide said: Geçen fotoğraf stüdyosundaydım,arkın pasaport işleri vardı.Türbancıl 2 kız olay çıkardı fotoğraf konusunda,fotomuzu çeken bayandı(başka stüdyodan getirmişler bayan fotoğrafçı istek üzerine,onu da söyledi adam sonra millete) ama burdaki tüm photoshopçılar erkek niye bize söylemediniz diye. Ilımlı olamıyor insan,bir süre sonra. Üzgünüm ama kafayı yemiş onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şiir gerçekden harika. dokunaklı... gerçi herkeze farklı dokunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hala türban olayına değiniliyor konuda. ''Zavallı genç kızlarımızın eğitim-öğretim hakkı engelleniyor'' tarzında. Üniversiteye kadar gelebildiklerine göre, eğitim hakları engellenmemiş demek ki..Aynı şekilde üniversitede de okuyabilirler. Kimse kimseyi engellemiyor, onlar sansasyon amaçlı bizzat kendilerini engelliyorlar. Üniversiteye gelene kadar dinsizlermiş de, aniden üniversite de mi müslüman olmuşlar? Başları açık biçimde liseye gidebildiklerine göre, üniversiteye de gidebilirler değil mi? Olayın dinle minle ilgisi olmadığını hala nasıl göremiyorsunuz? Hizmet verilen kamu alanları ve okullar; bu kadar basit. Onun dışında tak türbanını, yap makyajını, giy daracık yırtmaçlı eteklerini (ki göbeği açık olan bile gördüm), kimse karışmıyor zaten, eğleniyoruz aramızda biraz, o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rahan said: ayrıca sir efendi sen hala bana türkiye cumhuriyeti devletinin kendi topraklarını savunmak için operasyon yapmasını nasıl baskı olarak gördüğünü ya da baskı da demeyelim, nasıl "karşı olduğunu" anlat ben onu merak ediyorum. ya da öm falan at. Kayıtsız şartsız liboşluğun kitabında öyle yazıyor. İşine geldiğinde sınırsız özgürlük, işine geldiğinde baskı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 öm'den verdim o sorunun cevabını, sen endişe etme prawlercığım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar