GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet arkadaşlar yawru Golden Retrieverı olupta yuwa arayan vermak isteyen varsa benim ile irtibata gecebilir. pm atabilir şehir fark etmez detayları pm de konuşabiliriz ilginze teşşekürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sevgili pati kullanıcıları ve pati bağımlıları, Alana açılan kedi/köpek ve diğer evcil hayvan arayan pati kullanıcılarının konuları ne yazık ki çoğunlukla bir sonuca ulaşamıyor. Benzeri şekilde kedi veya köpek yavrularına birer yuva bulmak isteyen diğer pati kullanıcılarınında konuları bazen başarıya ulaşamıyor. Bu sebeple Eloise bu konuda bir öneride bulundu ve bu tarz konuların tek başlık altından yürütülmesinin çok daha mantıklı ve çok daha iyi olacağı konusundaki fikir ve görüşlerini bizle paylaştı. Ona bu konudaki değerli görüşleri ve fikirlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz :) Bundan sonra patipet bölümüne kedi/köpek ve diğer evcil hayvan yavruları için yuva arayanlar veya kedi/köpek ve gene aynı şekilde diğer evcil hayvan evlat edinmek isteyen pati kullanıcıları gerekli bilgileri bu konuya atacaktır. Konu başlığı içerisinde kedi/köpek veya diğer evcil hayvanlarına yavru arayan pati kullanıcıları mümkünse yavruların fotoğrafları veya videoları ile birlikte bilgilerini (ırk, yaş, secere, iletişim vb.) mesaj olarak atmaları yeterlidir. Konu başlığı içerisinde kedi/köpek veya diğer evcil hayvanları evlat edinmek isteyen pati kullanıcılarıda aradıkları evcil hayvan ile birlikte iletişim bilgilerini yazarak mesaj olarak atmaları yeterlidir. Bundan sonra alan içerisine açılacak olan bu tarzdaki yeni konuların içerisindeki gerekli olan mesajlar seçilerek bu konu içerisine aktarılacaktır. Acil olarak kedi/köpek ve diğer evcil hayvanlarına yuva arayan pati kullanıcılarımız alan yetkililerinden izin alarak konu açabilirler. İzin alınarak açılan bu konular belirli bir zaman aralığı için sticky olarak kalacak, daha sonra gerekli mesajlar seçilerek bu konu içerisine aktarılacaktır. İlginize teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hadi hayirli izdivaclar o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 elimde 2 tane yavru sayılabilecek tekir var.. pet shoptan evlat edindim resmen :) bütün eşyaları var.. hatta vitaminlerinden ıvır zıvırlarına kadar herşey açılmamış durumda kutuları. herşeyiyle vericem =) isteyen varsa ankarada ha belki bi iyilik yapıp o kadar malzemenin yarısını karşılarsanız çok iyi olru bana XD bütçemi sarstı çünkü.. oda 100 ytl gibi bişi yapar (indirim bilem yaptım) :P vermezsenizde canınız saolsun isteyen ses etsin bana pm den yada burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 3 tane lepistesim var atsan atılmaz satsan satılmaz ankarada isteyen varsa verebilirim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ben yaz sonu ankaraya donuyorum eger o zamana kadar, başlarina bi iş gelmezse :P ya da birilerine vermezsen, ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 tamam dory sevinirim yalnız nasıl getireceğimi bilmiyorum , birde fanusda besliyorum muhtemelen kısırlaşmış olabilirler yinede sen bilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 arkadaşlar antalyada tanıdığı yada yeni yavrulamış köpeği falan olan varsa öm ile ulaşırsa sevinirim. hayvan müstakil bir evde bahçede bakılacak. aşıları falan tam olarak yaptırılacaktır. barınaklara bakacaktım ama daha gitmedim antalyaya elinde olan verebilecek durumda olan varsa yormayın beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Cinsi farketmez eğer varsa ben bi yavru köpecik edinmek istiyorum yardım edebilecek pati arkadaşımız varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Alman kurt köpeği veya Haski yavru köpek evlat edinmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Merhaba arkadaşlar, ilgilenemediğim için kuşumu vermeyi düşünüyorum. Satmayı denedim pet shoplar para vermedi sdf Şimdi dişi bir Muhabbet kuşu kendisi, sarı renkte. Ayrıca arada bir kafasına göre yumurtluyor. Yanında erkek olmadığı için boş çıkıyor tabi yumurtalar. Ama yanına erkek koyarsanız iyide anlaşırlarsa yavru sahibi olabilirsiniz. İsteyene kafesiyle birlikte vericem ama kafes kötü durumda küf içinde filan. Birde kuş bayadır yem yemiyor çelimsiz biraz. Yani biran önce kuşla ilgilenicek birini bulamazsam ölücek sdf Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kusu gördm alırdm ama bende bakabilecek durumda degilim. ok iyi bir kuş alacak arkadaşlara tavsiye ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Tamam sağol, bir hafta içinde gönüllü bulamazsam salıcam sokağa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ÇOK ACİL 6 aylık kestane rengi, çok tatlı bir American Cocker yeni sahibini arıyor. Sahibi yurt dışına gittiği için bu yavruyu köpek eğitmenine bırakmışlar. Eğitmen bir an önce ona bir ev bulmak istiyor. Tuvalet eğitimi almış. Kabaca "Hayır" , "Git" ,"Gel" eğitimi var. Ev içinde bakılmış, ev ortamına alışkın çok tatlı bir yavru. Eğitmen şu ana kadar yaptığı harcamalar için 400YTL istiyor. Daha sonra fotoğrafını da eklemeye çalışacağım. Ben bu cinse bayılıyorum,dünya tatlısı oluyorlar. Benim kızım Yumak olmasa hiç düşünmez ben alırdım. Umarım buradan bir aile bulabiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hüzünlü yavrucagin fotografi da bu. Evinde sevgiye çok alışmış olan bu yavrucak acil olarak yuva arıyor. Geçen hafta sahibi yurt dışına çıkmış. Çıkarken yavrucağı iyi bakacağına inandığı birisine vermiş. O kişi de evde yaşadığı problemlerden dolayı (eşi) bırakması gerekmiş. Bütün aşıları tam olan bu yavrucak daha fazla telef olmadan sevgi göreceği bir eve gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kaç yasında fedaykin? sehir ne birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 izmirse talibim bu şirin şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 antalyaysada ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 6 aylık ve ne yazık ki istanbul-izmit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ankarada dört tane yavru kedicik yuva arıyor.iki tanesi erken sütten kesildiği için birazcık ufak ama diğerleri aslan gibii şu anda bir pet shopta en lüks mamalar eşliğinde besleniyorlar ve kışın başlarını sokacakları bir yuva arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrmak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 merhaba ben iki aylıkdan büyük olmayan iran kedi yavrusu arıyorum bana yardım edebilirseniz çok sevinirim çok iyi bakılcağından hiç şüpeniz olmasın [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Acil Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 3 aydır İstanbul Tuzla Rehabilitasyon Merkezinden aldığım (neden bunu yazdım? çünkü köpek bakmak isterseniz İstanbul'da gideceğiniz ilk yer burası olmalı) köpeğimle çok mutlu bir hayat sürüyorum. Geçenlerde Zeta'yla (adı Zeta kendisinin) gezerken, boynuna naylon ip bağlanmış süpersonik bir yavru Zeta'dan süt emmeye çalıştı. Üstelik hava çok kötüydü ve ufak köpeğin üstü başı çamur içindeydi. E böyle bir durumda sokakta bırakamayacağım için yavruyu aldım besledim, aşılarını yaptırdım, yıkadım vs. Yavrucuk böyle kurt köpeği karakterli (okudum ettim hep onları, mesela su kabını deviriyor sürekli ki bunu kurtlar çok yaparmış), şirin fakat iri, ileride süper bir bekçi olabilecek bir hayvan. (Aaa dur fotoğrafını ekleyeyim daha iyi olur) Aslında onu aldığım günden beri bir yuva arıyorum fakat neredeyse bir aydır benimle beraber yaşıyor. O kadar güzel ve akıllı bir hayvan ki, bağlanmak istemediğim için isim bile koymadım. Şimdi kendisine bakabilecek, mümkünse bahçeli, olmadı geniiiişçe bir eve sahip birini arıyorum. Ben bu güzelim hayvanı sokağa bırakmak istemiyorum, fakat ne yazık ki artık ona bakamayacağım. Maddi olarak çok ağır bir külfeti yok fakat küçük olduğu için ( bak ne kadarlık olduğunu da yazmamışım. Yaklaşık olarak 2 buçuk aylık) aşırı ilgi istiyor. Ne yazık ki önümüzdeki 1-2 sene ikinci bir köpeğe bakacak enerjiye sahip olamayacağım. Kısacası, siz olmasanız da (olsanız ne güzel olur ya) böyle bir köpek isteyebilecek bir tanıdığınız çıkabilir. Önemli not: Tuvaletini bulunduğu odanın balkonuna serdiğimiz gazetelere yapıyor, kızınca anlıyor ve siz ona yemek verirken oturup bekliyor. (2. Not: Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 merhaba arkadaslar ben de yakın zamanda yavru bir sibirya kurdu(husky) almayı düşünüyorum, elinizde olan olabilir, istanbul içi bildiğiniz iyi köpek çiftliklerinin telefonları olabilir, her türlü yardıma açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 (Kedi bulundu sağolun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar