fatal_error Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi kafayı sıyırcam 50 kere reset attım girmiyor lanet oyuna. freedomla giriyoda raidler patlıyo o da yok mu cozum bulabilen reset atmaktan baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 en sonunda oldu nsını satim. 81 xxxxxx ip lerden girmiyodu ozellikle, simdi rasgele 78 li ip aldı ve girdi. belki sizede yararı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yaklaşık bi 250 kez resetledim modemi 78 almaya çalışıyorum ben de dünden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 of ne yapmak lazım çok sıkıldım ne bu bole ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bi kere resledim girdi :d ama ms berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 o 70 li aypi muhabbeti doğru dolayısıyla telekomdan dolayı sorunlarımız var arkadaşlar yine yeniden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence telekom değil, blizzard serverlari doğu avrupa ip aralığını blokluyor. Cyclone battlegroup hariç hepsine girdim ve 200 üstü ms görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi yourfreedom da kurtarmıyor beni, normal anlarda 200 - 250 ms ile takılıyorum, ne zaman heroice girsem, raide girsem combat başladığı anda 4000 - 5000e çıkıyor, 30 saniye delay yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ya yuh artik ama. Allah belalarini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ZaugnaKhaldun said: abi yourfreedom da kurtarmıyor beni, normal anlarda 200 - 250 ms ile takılıyorum, ne zaman heroice girsem, raide girsem combat başladığı anda 4000 - 5000e çıkıyor, 30 saniye delay yiyorum Abi o muabbet ücretsiz freedom kullandıın için. Combat a girince veri aktarımı 64kbps(ücretsiz freedom sınırı) yi geçio o yüzden hayvanı lag verio 15saniye falan delay e giriorm ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 düzeldi yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hahaha gitti gene şaka gibi ya, mesajı aldım ben biraz ara verelim bari = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ulan za kurduk tam pulluoz 6 kişi dc. senin ben ttnet kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Oturanboaa said: ZaugnaKhaldun said: abi yourfreedom da kurtarmıyor beni, normal anlarda 200 - 250 ms ile takılıyorum, ne zaman heroice girsem, raide girsem combat başladığı anda 4000 - 5000e çıkıyor, 30 saniye delay yiyorum Abi o muabbet ücretsiz freedom kullandıın için. Combat a girince veri aktarımı 64kbps(ücretsiz freedom sınırı) yi geçio o yüzden hayvanı lag verio 15saniye falan delay e giriorm ben şahsen. değil abi, paralı yf kullanıyorum şu anda ve yine oluyor:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ya ben hiçbir şekilde giremiyorum, connecting diyor en sonunda unable to connect ki server açık galiba bilmiyorum saçmalıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 gene gitti -_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ZaugnaKhaldun said: değil abi, paralı yf kullanıyorum şu anda ve yine oluyor:/ Abi bu your-freedom da main pencerede en alt da uplink downlink falan varya onlarn 256k ya(yada hangi paketi aldıysan) çekilmiş olduuna emin ol çünkü bazen (başka acc la falan girersen) 64k da takılmış kalıo paralı açık olsa bile. Hiç olmadı server deiştir dicem de muhtemelen denemişsindir... Allah Allah bu iş nasıl böle anlamadm valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bu kadar danlagak birşey olamaz 2 beyanname girmek için 15 dkk çıkdım gene patlamış bu ne rezillik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 harbi gitti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Abi bende de aynı sorun var.. Şimdi napıyoruz çözümler nedir? Modeme reset mi atayım? Yourfreedom'a para mı vereyim? YETER ULAN! diyip keleşlerle TTNET binasını basıp çalışanları rehin mi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Oturanboaa said: ZaugnaKhaldun said: değil abi, paralı yf kullanıyorum şu anda ve yine oluyor:/ Abi bu your-freedom da main pencerede en alt da uplink downlink falan varya onlarn 256k ya(yada hangi paketi aldıysan) çekilmiş olduuna emin ol çünkü bazen (başka acc la falan girersen) 64k da takılmış kalıo paralı açık olsa bile. Hiç olmadı server deiştir dicem de muhtemelen denemişsindir... Allah Allah bu iş nasıl böle anlamadm valla:D server değiştirdim de onları yükseltmemiştim ben, bugün deneyeceğim bakalım sorun cıkartacaklar mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4272267569&sid=1 Ben suçu blizz'e yığdım şimdilik.. Ama işte şu an RoS first kill'i kaçırıyorum, mail healing shoulderlar düşerse Dexter modunda dalıcam birine. Fransa uzak, TTNet'e girişirim artıkın edit: Açıldı hurraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bear düştü su an oyuna giremiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Uzun zamandır bu kadar içten küfür etmemişdim bune yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sextant düşmüştü dc olmuştum iyi sövmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar