diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 adamlar şu anda ne yapıor acaba haga-huga dansı falan tanrılar için oynamışlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi sende gecenin bilmem kacında oturmuş internete yazı yazıyosun yanı.. adamlar dans ediyosa yine egzersiz olur, ayrıca ruhani olarak dinlenmiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi hiç sorma kimya finali 10 da hala çalışmaktayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 siyah olan elite boss, kırmızı olanlar minonları adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 e adamın kimya sınavı yok! bi düşün nasıl bi huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yok bişey sabaha karşı halüsülasyonları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Keşke elemanlar hiç geçmeseydi ordan. Şimdi triplere girecek kabile o neydi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 E napıcaklarmış bu yerlileri. Öyle bırakcaklar mı? Yoldan ne geçse ok atar bunlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 demokrasi götürüceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Oy birliğiyle ok atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 portakal diye yiyeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 işte bilim adamları gider. hmm biz insanız derler, şu değişik deneylere sokarlar. bu kare bu daire filan. onlarda ungada bungada der intihar eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Iyide niye bunlar domalik duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ora yerlilerinin okcularinin vucut sekli ole. o yayi ceke ceke yamulmus garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi düşünsene bunu gerçek sanıolar iniolar yanlarına falan konuşmaya çalışıolar derkeen millet şakaaaa diye bağırıo falan bizim şakacı ekibi daha sonra ingilizce röportaj veriolar falan dünya gündemine bomba gibi düşüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cons said: dalga geçmeyin o kırmızı adamlar 20 wood 10 gold lol gerçekten ilginc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 diablotg said: abi düşünsene bunu gerçek sanıolar iniolar yanlarına falan konuşmaya çalışıolar derkeen millet şakaaaa diye bağırıo falan bizim şakacı ekibi daha sonra ingilizce röportaj veriolar falan dünya gündemine bomba gibi düşüo :D öyle bi durumsa hiç çaktırmazdım ben olsam, sonra beni eğitmeye çalışırlarken ingilizceyi falan 10sn'de söker konuşmaya başlardım her şeyi lap diye öğrenmiş gibi yapardım sdfjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ok atınca haber oluyor, rpg atsalardı olur muydu sustum peki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ne saçma bi hayal prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 UÇAĞIN PENCERESİNE OK ATMIŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oraya bi mc donalds şart oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kingpin said: oha diablo 2 deki fallenlara benziyor. lol. Lol, siyah olan resleyen shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 adamların diyalogları merak ettim. -olm var ya nah böyle 5 adam boyunda böcek geldi dün ben kovaladım köyden -hade len atma -harbi lan sor bak naci'ye! bi de nasıl oluyor da bütün medeniyetler kabileler falan "ok" u keşfediyor? mesela uzaylılar da helikopter yapmış mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Rahan said: adamların diyalogları merak ettim. bi de nasıl oluyor da bütün medeniyetler kabileler falan "ok" u keşfediyor? Bende ayni seyi merak ettim ilk gordugumde bu haberi. Beni salsan ole ormana, dunyadan bi haber falan, alirim elime bi sopa onla dalarim, helikopter gecerse tas atarim falan. Nasil icad edecem yaymis,okmus vs. Saygi duydum adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sopayla aslana kaplana jaguara dalanlar ölmüş zaten, ok yay apanlar hayatta kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar