Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki end game pve mantıgı nedir?

Kalten

Öne çıkan mesajlar

Selam bende wow u bırakıp aoc a baslmayı düşünüyorum fakat simdiye kadar oyunun end game pve si hakkında herhangi biş yazı göremedim hiç bi yerde(gerçi çok fazla arastırdıgımda söylenemez ama).Bana bu konu hakkında bilgi verebilmeniz mümkünmü.Yani oyun sadece pvp üzerine mi yolucak end gamede yoksa wow daki gibi bi raid sistemi olacak mı filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Absolut said:
Henğüz end game yapabilecek adam yok o yüzden bilmiyoruz :)

Sanırım bi çok kisi ulastı artık lvl sınırına.Mümkünse bi link atabilirmisiniz end game pve hakkında yada biraz açıklarsanız sevinirim.İngilizce türkçe link farkmaz yeterki bilgi olsun ben tatmin edici bişey bulamadımda.Saedce raid var denio bu kadar ama nası var kaç kişilik raidler kaç tane vs bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

wow çıktığında raid diye kakaladıkları tek şeyin ubrs olduğunu düşünürsek :D yeterince raid target var ve çok çok zorlar dolayısıyla eski eq1 mantığı ile önce hazırlanıp sonra raid e gidiyorsun 80 oldum hadi raid e gidelim diye bir kavram yok mevcut bosslar bizi bir süre idare eder zatren sırf hazırlanmak birkaç ay alır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...