ivan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Başlıkta görüldüğü gibi US account aranıyor. İsteyenle EU account takas edilir. Özel mesaj atınız.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nedenkine??[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bence eu dan baydı diye bende italy de free oynamistim biraz baydı beni nedense cok hosuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya sen bi susamazmisin?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Son günlerde sinirler nedense çok gergin beyler. Azıcık daha sakin olalım şurda şu oyunu oynayan topu topu en fazla 50 Türküz. Diğer online oyunlardaki muhabbetlere dönmesin şu seviyeli forumlar lütfen. Azıcık daha gayret tek istediğim. Biliyorum sen kimsinde böyle yazıyorsun diyebilirsiniz. Böyle bir yazıyı gerçekten bu forumlarda böyle sürtüşmeleri görüp üzüntü duyduğum için yazıyorum. Tabi isteyen istediği gibi davranmakta serbest. Saygılar...[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Yok, katılıyorum son günlerde nedense forumun kalitesinde bir düşüş var, bişiler yapmamız gerekecek bi konuşayım bakayım urza ile ne çözüm üretebilicez..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar