sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ferrero said: bu arada sahafta güzeldir. söylemeyi unutmuşum. nargilesi var, birası var. sessiz sakin, elit mekan. shaft'da nargile?! ben yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 shaftta nargile yok yaw. geçen sene shafttan çıkmadım görürdüm heralde nargile falan (: sahaf'ta demek istemiş direk. ama shafta elit mekandır hakketen. hanzosu yoktur kısacası. hemde özellikle blue saint hergece gece çıksa seyredilesi bir gruptur. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 shaft'da perşembe geceleri gür akad'ı tavsiye etmek görevimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dimi (: seviyorum shaft insanını. yalnız diğer barlara göre biraz tuzludur kendisi. giriş ücretli ayrıca birada en son 9 milyondu galiba. doğum günümde gitmiştim en son 22 aralıkta hatta forum simalarından gris ve spidee'de vardı o zamandan beri gitmedim dahada artmış olması lazım fiyatın ama güzel vakit isteyene değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben en son gittiğimde (nisandı sanırsam) giriş ücreti yoktu ama bira 10 gibi bişeydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet sahaf yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sesu said: güzel tabi :D ben çok seviyorum orayı. yakışıklı çalışanları var aksjdhaskdjhasd ahahahh koptum ya çok çirkinim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çalışanları mı çalışanı mı. Çoğul eki artık rahatsızlık verebilr, malum paticik büyük. sfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 screwy said: hakuna matata die bi mekan var tavsiye ederim ;) SAKIN !! uzak dur.. o ne ya. aman diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çalışan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BonePART said: tek oneri karin daha fazla katılamam. artı carsamba 6 gibi fln gitmeye bak kısa filmler gösteriliyor. bide arka oda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yazıcıoğlu var benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dunia üst kat güzeldir. barlar sokağı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 barış manço kültür merkezinin arkasında #trip var orasıda güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 adı #trip mi? vay anasını irc odası demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 süperhıyar said: yazıcıoğlu var benim bildiğim bi nick bu kadar uyumlu olur atılan postla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mr_Hand said: süperhıyar said: yazıcıoğlu var benim bildiğim bi nick bu kadar uyumlu olur atılan postla. :) gözlemine kurban :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sahaflar sokağının yakınında "Çinili" var. Barlar sokağında Isis var,kahvebahane(sessiz sakin değil sanırım) var. Sonracığıma rıhtıma yakın olan değil de yukarıdaki starbucks olabilir. Yine barlar sokağında Hint çayı var. Karga'ya da gidilebilir belki. Liman Kahvesi güzel diyorlar gitmedim hiç. Antikacılar sokağının ucunda Kızılderili Kafe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şükrü saraçoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Liman hoş biryerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hoş bir yerdir ama sessiz değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bütün mekanlar aynı ya kadıköyde farketmio . gir barlar sokağına seç birini otur ama hiç biri sessiz sakin deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 arka oda lütfen benim için giden olursa bi bira lama için diyip kaşındırsın beni çokk özledim orayı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 arkaodadan hoşlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o yer kesinlikle izmirde olmalı kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar