SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 http://www.sk-gaming.com/video/13571-SK_Gaming_vs_KilJaeden_World_First VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bi şöyle video yapamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Fraps açık, full detay 1600 e 1200 çözünürlükte adamlar 30 fps 60-100 ms le oynuyorlar. Ben 25 fps görüyorum frapssiz raidde. Adaletin bu mu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Sonra diosunuz ki "sadece tshirt veriolar" =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 E tamam da sağlam desktop alabilirsin gayet ucuza yurtdışında : ) Yurt ev arasında gidip gelince laptop'la oynamak zorunda kalıyorum. Ancak laptop alienware se yaparsın böyle movie : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Gangren said: Sonra diosunuz ki "sadece tshirt veriolar" =p ahaha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya bende video açılmıo neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tshirtun yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Şu linkten bak istersen bide. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=76991 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Hiş boşuna indirmeyin bizim video daha güzel olucak kotanıza yazık. Tek eksiği Ispen PoV yok. Ciddiye almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 NE DEMEK SİZİN Kİ DAHA GÜZEL OLUCAK BİK BİK BİK!!!11! ben izleyemiorum videoyu zaten filefront da açamadı bi türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 türkiye filefront kkthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 shippy said: türkiye filefront kkthxbb. Aynen -.- Alienwareler ne kadardan başlıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 1. lock'un altta hafif sağa doğru duran "Raid Dps" graph tarzı addon dikkatimi çeldi yahu, adam bakıp "Hmmm evet %8,7 lik bir düşüş var, 5dk ya kadar bu düşüş %12 lere kadar çıkarsa halimiz duman" falan mı diyor, nedir o kelimelerle ifade edemiyorum. 2. kalitesiz müzik için -rep, firstkill için +rep veriyoruz ve Sk yı ugurluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Video'yu daha izlemedim ama duyduguma gore exploit varmis. P2 ve P3 te addler gelmiyormus adamlara. Indiricem raidden sonra izleyecem, eger hakkaten oyleyse direk bug abuser sinifina yolculuklari baslar gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 izle bi bakalım gelio muymuş addler merak ettim. anlamadım bne izleidm de . sadece bi ejderhanın açtıı shieldın içine toplanıp aoeden kaçiolard bi de etrafa hellfire lar meteorlar düşüodu ondan kaçiolardı. Onun dışında add görmedim. Mavi şeyler gelio onlar ne bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 first kill first killdir. orda encounter buglanmış olabilir,ama buglanmasada keserlerdi. nihilium-lady vash olayı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hemo rogue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 debuffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Harika bir boss blizzard gerçektende sunwell ile ortada hiçbir sıradanlık bırakmadı pve adına bakalım wotlk ile bizleri neler bekliyor olacak. Muru bu hafta inerse bende tadına bakacağım ^^ Video için birkaç yorumum olacak.. Müzik seçimleri berbat yani bu kadar olur... Ayrıca dl etmedim siteleri üzerinden izledim. Sanırım yoğunluktan dolayı kaldırmışlar dl edilmiyor sknın sitesinden. Diğer linklerdeyse öylece bekliyor dl başlamıyor ya da başarısız oluyor. Kill sonrası kayıt warlock üzerinden yürümeye devam ediyor. Grafik ayarlarını düşürmüş anlaşılan görüntü o noktadan sonra berbat bir hal alıyor daha önceki videoları çok daha başarılıydı elde daha fazla malzeme varken yüzlerine gözlerine bulaştırmışlar. Bakalım Nihilum nasıl bir video hazırlayacak. Fight süresince Kalecgos ile Anveena arasında geçen diyaloglar... said: Kalecgos: You are not alone, the Blue dragonflight shall help you vanquish the Deceiver! Kalecgos: Anveena, you must awaken, this world needs you! Anveena: I serve only the master now. Kalecgos:You must let go, you must become what you were always meant to be! The time is now, Anveena! Anveena: But I'm... lost. I cannot find my way back! Kalecgos:Anveena, I love you! Focus on my voice, come back for me now! Only you can cleanse the Sunwell! Anveena: Kalec? Kalec! Kalecgos: Yes, Anveena, let fate embrace you now! Anveena: The nightmare is over! The spell is broken! Goodbye, Kalec, my love! Kalecgos: Strike now, heroes, while he is weakened! Vanquish the Deceiver!. Bu da Velen ile Lady Liadrin arasında geçen diyalog... said: Velen: Mortal heroes, your victory here today was foretold, long ago. My brother's anguished cries of defeat will echo across the universe bringing, renewed hope to all those who still stand against the Burning Crusade. As the Legion's final defeat draws ever nearer, stand proud in the knowledge that you have saved worlds without number from the flame! Just as this day marks an ending, so too does it herald a new beginning. The creature Entropius, whom you were forced to destroy, was once the noble Naaru, M'uru. In life, M'uru channeled vast energies of Light and hope. For a time, a misguided few sought to steal those energies. Lady Liadrin: Our arrogance was unpardonable. We damned one of the most noble beings of all. We may never atone for this sin. Velen: Then fortunate it is, that I have reclaimed the noble Naaru's spark from where it fell. Where faith dwells, hope is never lost, young blood elf. Lady Liadrin: Can it be? Velen: Gaze now mortals upon the heart of M'uru, unblemished, bathed by the light of creation, just as it was in the dawn. In time, the light and hope held within will rebirth more than just this mere fount of power. Mayhap, they will rebirth the soul of a nation. Lady Liadrin: Blessed ancestors! I can feel it! So much love... so much grace. There are... no words. Impossible to describe... ! Velen: Salvation, young one. It waits for us all. Farewell. Edit:ditdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Gangren said: Sonra diosunuz ki "sadece tshirt veriolar" =p /rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bune böle yaw. Wow alemindeki vael'den sonra en eziyet boss olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nihlathak said: Video'yu daha izlemedim ama duyduguma gore exploit varmis. P2 ve P3 te addler gelmiyormus adamlara. Indiricem raidden sonra izleyecem, eger hakkaten oyleyse direk bug abuser sinifina yolculuklari baslar gozumde. fightın yapısı gereği geliyo o addler, sıradan birini ejderha yapıyo raidi bublea alması için. yanlış bişey yok bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar