Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hakında bişeyler yazmak lazım böle topic acınca, ama toparlayıp ne yazıcağımı bilemedim ben. Tavsiye ediyorum izleyin izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bi tane mesaj daha atıım filmi cok sevdiğim daha belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 heh. imdb linki vereyim ben bari konusu ilgi çekici geldi bana, ilk fırsatta izlerim bu filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 wes anderson kavanoza bokunu koyup çekse seyrederimi bana söyleten film oldu bu. ayrıca önceki kısa filmi seyret derim cüce seyretmediysen. natalie portmanda var küçük kardeşin sevgilisi olarak. fransada geçiyo. hatta önce o seyredilmeli filme verdiğim notta 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 konusu ne mesela? konu açmışınız film hakkında gram bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya yazınca bişiler cok yüzeyse kalıcak filme göre, o yüzden dediğim gibi butur şeyleri toparlayıp yazma konusunda özürlüyümdür biraz, o yüzden yazmamayı tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Imdb'de yazan plot a göre egzantrik bir konuya sahipte. Sarar mı bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 life aquatic seven bunu da sevdi, sevdim, sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sevilmeyecek film değil yaw. akıl dolu dialoglar falan gerçekten öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çok eğlenceli, orjinal..izleyin izlettirin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aa natalie mi varr :) ee nerden nasıl temin edeceğiz kaçıncı bölüm ya da sezon 2 ye geçti mi.. biri pm den yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kara mizahin en nadide orneklerinden. Merkalisina Super film kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bunun 10 dakikalık olaya giriş versiyonu var natalie abla herşeyi gösteriyor, onu izlemden buna geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Nasıl yani filmden ayrı birde intro film mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ayrıca bir kısa film var intro diyemeyiz heralde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hotel Chevalier diye geçiyo itunes da parasızdı bir ara ama sadece amerika için olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 güzel bi film ama böyle sıkıcı bi günün sonunda izliyim derseniz daha çok sıkılırsınız öyle bi film. ama enerjik bi günde izlenirse tadı alınır. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar