Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekulak Skandalı, Tayyip kendi Derin Devlet'ini mi kuruyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
TİB'e resmi yazı belirtilen kurum ve şahısların telefonlarının 25 Mayıs 2008 gününe ilişkin kayıtlarını isteyen Savcının bu talebi çerçevesinde tüm kayıtlar çıkarıldı. Bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildiği öğrenilen kayıtlarda, Sav ve Serindağ'ın bir araya geldiği saatlerde Sav'ın 0532 3716522 numaralı cep telefonunun 42 dakika Vakit gazetesine ait bir telefonla görüştüğünün belirlendiği ifade edildi.

Vakitin Sav telefonu açık unuttu savunması gerçek çıkacak galiba :) Olay böyle kapanırsa CHP çok pis rezil olacak :)

Her ne kadar AKP karşıtı seçimlerde oyunu CHPye vermiş olsamda eğriye eğri doğruya doğru :)

Kaynak
Mesaj tarihi:
bana da bunu akp veya bir istihbarat birimi yaptıysa gazeteye vermesi saçma geliyor. Birinci olarak kendilerini bir nevi deşifre ediyorlar, insanları daha dikkatli olmaya itiyorlar, ikincisi AKP ise demokrasi deyip duruyor böyle bişeyi kendilerinin yaptığı ortaya çıkarsa en büyük dayanaklarının yalan olduğu ortaya çıkacak üçüncüsü ise ne akp'nin ne de bir istihbarat biriminin dikkate alacağı cinsten önemli bir konuşma değil bu. Anca magazin gazeteleri üstüne atlar bunların.
Mesaj tarihi:
Telefonun dinlenmesi mi size mantıklı geliyor 42 dakika boyunca yanlışlıkla açık unutulması mı? Hemde Vakit çilerin duyabilieceği şekilde açık unutlması? Yapmayın be kardeşim bu kadar olmaz ya.

edit: ayrıca faith altaylı gösterdi. bu dinleme yapılırken senin telefonunu arıyorlar, sen duymuyorsun ama telefon açılıyor. Yani o haber olayın yanlışlığını değil doğruluğunu kanıtlar. Bu başlığa galiba videoyu koymuştum. Oradan izleyin nasıl yapıldığını dinlemenin.
Mesaj tarihi:
Ehehe ben diyecektim şimdi, aranmış ama konuşulmuş mu diye. Ses kaydı olması lazım, yoksa adamların marstan canlı yayın yaptığı bir zamanda "efendim 42 dakika hatta kalınmış" denmesi sıyırtmak için yeterli olmaz.
Mesaj tarihi:
acık olsa ne fark eder o da yasak.

akp/derindevlet/osman abi/mahmut cavuş yapsa neden kendilerini deşifre etsinler vakite vererek gibi bi durum var evet. Ama bunu yaparak etrafa korku sacmak herkezin tedirgin olmasını sağlamak, işlerin yarın yamalak yürümesine sebep olmak gibi super debufflar veriyolar.

ha bide kim bu olayı aydınlatırsa kahraman olucak, olay sonunda "kızı etkilemek için dövücek adam tuttan delikanlı" formulunede dönebilir.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Telefonun dinlenmesi mi size mantıklı geliyor 42 dakika boyunca yanlışlıkla açık unutulması mı? Hemde Vakit çilerin duyabilieceği şekilde açık unutlması? Yapmayın be kardeşim bu kadar olmaz ya.

edit: ayrıca faith altaylı gösterdi. bu dinleme yapılırken senin telefonunu arıyorlar, sen duymuyorsun ama telefon açılıyor. Yani o haber olayın yanlışlığını değil doğruluğunu kanıtlar. Bu başlığa galiba videoyu koymuştum. Oradan izleyin nasıl yapıldığını dinlemenin.

Ben Önder Sav' dan beklerim , önceki teorimde yazdığım gibi adam yaşını almış biri. Telefonunu açık olarak unutmuş olabilir. Bidaha ekliyim buraya teorimi , cidden böyle ise fıkra gibi oluyor.

Horizon said:
Dün akşam haberlerinde önder sav ile NTV de canlı yayında konuşuldu. Bu ihtimali sordu Önder Sav'a sunucu , adam direk ihtimali zırva bunlar olurmu öyle şey , beni kimse aramadı vs. dedi. Hac muhabbeti ile ilgili soruyu sordu ona da bizim konumuz şimdi bu değil , bununla ilgili konuşmuyoruz deyip cevap vermedi.

Herneyse , Sav yaşını almış biri , telefonunu cidden açık unutması olası bir durum. Şöyle bir senayo aklıma geliyor;

Önder Sav cidden bu telefonun açık kalma olayının farkında olmadan , gazetede bu yayın yapıldıktan sonra hemen Baykal'a koşar ve durumu söyler. E Baykal zaten işi muhalefet aha işte açık bulduk dinleniyoruz hayda hobarey diye basın açıklaması vs. yapar. Ama en sonunda Önder Sav telefon muhabbetini kendi hatırlar ve , eeee bukadar ayağa kaldırdık milleti şimdi ne yapıcaz ? Bunun böyle olduğunu söylersek ne olucak gibi kitlenmiş olunabilir.

Ama şöyle birşey var , emniyet ve savcılık vakit gazetesinden bir arama yapıldığını tespit edebilir ve hemen olay ortaya çıkabilir. Ama sonunda eğerki öyle ise CHP nin resmen rezil olması gibi bir durum var. Çünkü çok büyük konuşuyorlar. Bence bu arkadan alttan bazı konular ile ilgili pazarlık konusu yapılıp kapanabilir. Yani AKP bunun ortaya çıkarılmamasını sağlayıp CHP den bazı konularda destek isteyebilir.

Biraz fantezi yaptım ama olsun , mümkün değil mi ? Bence mümkün , Türkiye burası.
Mesaj tarihi:
telefonun açık olmasıda özel bir konuşmanın konuşanların haberi olmadan dinlenmesi olmuyor mu?

kısaca vakit açık telefonları dinliyor ise youtube düşen ses kayıtlarınıda telefonu açık bırakan kişilerin hatası ile mi olmuştur.bunlara inanmak partizanlıktan başka bir şey değildir.hadi önder sav ın durumunu geçtim erdoğan teziç ve generallerin sesine nasıl ulaşıldı?.güneş harekatı olmadan 2 gün önce youtubetan harekatın olacağı tarihe ilişkin bant kaydı yayınlandı.hala mı dinleme yapılmıyor diyebiliyorsunuz.helal olsun size.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:

ombakkombaka katılıyorum.25 saniye süren bir program yüklemesi ile cep telefonun programı yükleyen kişinin eline geçiyor.sen istediğin yeri ara, seni arasınlar hatta boş boş telefon masanda dursun.çok rahat dinleme yapabiliyorsun.bilgisayar programı dinlenilen telefonun gps koordinatını bile veriyor.

partizan kafalara göre önder sav 42 dakika telefonu açık unutmuşa inanmak daha kolaydır herhalde.
Mesaj tarihi:
odiflame said:
telefonun açık olmasıda özel bir konuşmanın konuşanların haberi olmadan dinlenmesi olmuyor mu?

kısaca vakit açık telefonları dinliyor ise youtube düşen ses kayıtlarınıda telefonu açık bırakan kişilerin hatası ile mi olmuştur.bunlara inanmak partizanlıktan başka bir şey değildir.hadi önder sav ın durumunu geçtim erdoğan teziç ve generallerin sesine nasıl ulaşıldı?.güneş harekatı olmadan 2 gün önce youtubetan harekatın olacağı tarihe ilişkin bant kaydı yayınlandı.hala mı dinleme yapılmıyor diyebiliyorsunuz.helal olsun size.

Burada konuştuğumuz şeyi nasıl oluyorda , dinlemek mübahtır doğrudur , hiçkimse hiçbir zaman dinlenmiyodur şeklinde anladın. Tebrik ediyorum.

Dİkkat edersen burada bir iddiadan bahsediyoruz , genel dinlenme olayından değil. Bu ülkede dinlemeleri yaparsa devlet yapar. Siyasi partiler değil , sanki yeni çıkan birşeymiş de AKP çıkartmış. Asıl böyle düşünmek partizanlıktır.

Diğer kişilerin nasıl dinlendiğine gelince , 2 li görüşme değilde gurup görüşmesi olduğunu biliyorum onların. Nitekim içlerinden biri bunu yapabilir , gurupta bulunan.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
arkadaslar acık kalsa ne olucak telefon.

acık kalınca telfon dinlemek olmuyomu? hiç bi fakrı yok izinsiz dinlenmiş telefon bu kadar basit.

açık kalırsa kullanıcı hatası olur
Mesaj tarihi:
hayır olmaz.

ben telefonumu acık unutursam karsımdaki bunun fakrında ve hala benım baskaıyla yaptığım konusmalarımı dinliyorsa ve bunu yayınlarsa bu kullnıcı hatası değildir telefon dinlemektir.
Mesaj tarihi:
Ayrıyetten , bu şekilde telefon açıkken dinlendiyse , ki dinleyen gazetecidir. Gazeteciye de mübahtır illegal bir yöntem olmadığı sürece. Gazeteciler pencerenizden içeri zoomla video kayıtı yapıyor ona bakarsanız. Kısaca ev gözetliyor.
Mesaj tarihi:
Cidden saçmalanıyor şu meselede , bir Başbakan ve Genelkurmay başkanı özel olarak karşılıklı konuşuyorlar yanlarında kimse yok , ağızlarını kapayarak konuşuyorlar sebep ? Dudak okunmasın diye.

Bu dinleme değil mi ? Haberciler de suç işliyor ozaman dudakları okuyup iki kişi arasındaki özel konuşmayı afişe ettiği için. Boşverin ya. Yeni suçlar icat etmeyin.

Diyelimki suç , eğerki öyle ise öyle yada böyle gazetecilerin suçu.
Mesaj tarihi:
Kameraların olması doğal mı? Doğal.
Özel mülkiyet mi, kamu alanı mı? Kamu alanı.

E bu durumda çekilen görüntülerden dudak hareketlerini okumak, yorumlamak doğal birşeydir. Bundan sonra maçlardaki topçular da ağızlarını kapatıp da konuşsunlar hakemlerle, çok küfürlü oluyor, çoluk çocuk ailecek rahatsızız.

Adamın şahsi mülküne, doğal olmayan yöntemlerle, bilgi sızdırmak amacıyla girilmiş, daha ne olsun. Neredeyse tuvalette çekilen resmini basıp "ne olacak herkes s.çar" diyeceksiniz.
  • Yeni Oluştur...