Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bende ACC transfer yapmak istiyorum charı birisinden aldım şu anda hacklenmiş durumda form doldurup blizzard'a yolladım. Charım geldiğinde paid char yapmak istiyorum başka acc ye.bir kaç sorum olacak. 1 - Acc ismi değişik olmasında bi sakınca varmı ? (Mesela şu anki ID 123456 yeni alacağım WOW acc'sinin ID 654321 gibi ) 2 - Gizli soru ve cevabının değişik olmasında bir sakınca varmı ? Yani şu anda ki ACC'nin gizli sorusu ile transfer edeceğim ACC'nin gizli sorusunun aynı mı olması lazım. 3 - Yeni WOW paketi alıp charı yeni pakete aktarabiliyoruz mu ? 4 - CD key'ler deişmiş oluyormu ? Hacklenmeye karşı. yani eski sahibi örneğin tekrar charı almaya kalkarsa eski CD key'i yazıp geri alabilirmi charı ? 5 - Mesela blizzard'dan acc yi açarken isim soyisim gibi bilgiler istiyor. Bu bilgilerde sadece soyadı mı deişik olması lazım yoksa isimle beraber mi değişik olması gerekiyor.? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 soy ismin tutması gerekiyor. ama gm e "soyismi dediğin sevişince gider" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben yaptım soyisim aynı olcak birde aktarıcağın aconut un gizli sorusunun cevabını istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tamam anladım aktaracağım charın gizli sorusunu biliyorum da. Benim öğrenmek istediğim şu. yeni acc'nin gizli soru cevabının farklı olması farkedermi ? Birde CD keyleri deişmiş oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 farketmez farklı soru/cevap olabilir. cd-key de değişir yani denemedim ama mantıklı olan değişmesi 2 farklı account sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Şimdi yapmaya çalıştımda "This character still has mail in its inbox. Please pick up all pending mail and try again" bişey çıktı karşıma. yardımcı olabilecek varmı ve ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan bi arkadaşımız. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 E mail box ı doluymuş karakterin, onu boşalt, ganimeti al öyle gel diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Onu nasıl yapcam ? E-mail box'um dolu felan deil ki yani ne yapmam gerekiyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hallettim sanırım."Approval Pending" bi yazı var status'de.. Şimdi ek bir işlem yapmam gerekiyormu? Bildiğim kadarı ile Now Move gibi bişey yazıyor ödemeyi onaylıyorsun artık charın eski ACC ile bir bağlantısı kalmıyor. Yalnız gelen mail'de 5 gün felan yzıyor. Bu kadar sürüyormu yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Karakterinin mail box ına baktın değil mi? Yani yahoo, hotmail vs. değil, oyun içindeki mailbox. not: Muhtemelen şu anda karakterin kitlidir, transferi iptal edip, mailbox ı boşaltıp, tekrar başlatacaksın işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 omg! kimsenin ingilizcesi yokmu ?? meyil baks ne demek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 posta kutusu demişler işte , milletin ingilizcesi yok ama sende de türkce yokmus arkadas :P ii oku forumları heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dreagloth said: Karakterinin mail box ına baktın değil mi? Yani yahoo, hotmail vs. değil, oyun içindeki mailbox. not: Muhtemelen şu anda karakterin kitlidir, transferi iptal edip, mailbox ı boşaltıp, tekrar başlatacaksın işlemi. yok yok hallettim chara girdim mail gelmişti oyunda :) Boşalttım maili aktarımı tamamladım. teşekkür ederim. Yani şu anda charım yeni acc de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar