DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 karakterimi başka bir accounta geçirecem. yalnız emin olamadığım birşey var. transfer sırasında eski accountun maili gerekiyor mu yoksa gerekmiyor mu? benim bildiğim sadece soyadlar aynı olacak ve gizli sorusunu bilmen lazım. ama mail konusunda emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 lan serkan bende dun telefonda dicektim unuttum patiye topic ac bilen vardır kesin die:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Gerekir tabiki, onay maili geliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Onay maili sadece karakterin ilk durduğu hesaba geliyor. Yani eski hesabın maili yoksa transfer tamamlanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 maildan onay gelme gibi bi durum yok. sadece transfer edicegin accountla soyadlarin ayni olmasi lazim vede diger accountun gizli sorusunu cevaplaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Benim bildiğim sadece iki hesapta da soyadının aynı olması gerek ve transfer yaptığın hesabın gizli sorusunu biliyor olman gerek. Onun dışında mailden onay verme gibi birşey yok, e-postanın bir işlevi yok transferde, öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Transferlerde epostanıza onay maili geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yeni konu açmaya gerek yok burdan soriyim bende sorumu WoW'da herhangi bi frozen süresi varmı? benim acc yaklaşık 4 aydır frozen eylülde açtırmayı düşünüyorum zaman aşımına uğrama diye birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 uğramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 eyvallah saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 BloodBane said: maildan onay gelme gibi bi durum yok. sadece transfer edicegin accountla soyadlarin ayni olmasi lazim vede diger accountun gizli sorusunu cevaplaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 3 mail gelmiyor mu? "Your character is ready to be transferred" "Your character is transferred" gibi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bildirim maili geliyor da hani transferi onaylıyorsanız bu linke tıklayın veya şu ekranda şu şifreyi girin falan diye bir onay maili gelmiyor benim bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 eet bencede migratede de aynı sey oluo ya sadece bilgilendirme amaclı mail geliodu en son fakat deistiyse o kadarını bilemicem Edit: o gelen mailde de link var fakat transaction pagee yonlendirio herhangi bir onaylama falan istemio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 BloodBane said: maildan onay gelme gibi bi durum yok. sadece transfer edicegin accountla soyadlarin ayni olmasi lazim vede diger accountun gizli sorusunu cevaplaman lazim. Valla bu güne kadar 6 kere falan hesaplar arası transfer yaptım. (insanın 3 farklı kişinin kullandığı 3 hesabı olunca böyle oluyor malesef) ve emin ol onay maili diye bişey geliyor. Hatta ilk transfer yaparken gelen maildeki linke tıklamam gerektiğini bilmediğim ve o maili sadece bilgilendirme amaçlı sandığım için 2 hafta beklemiştim mal gibi, sonra maillere bakarken jeton düştü linke tıklamamla charın ilk hesaptan silinip 2. hesapta aktif olması bir oldu. Yani ilk hesabın maili elinizde yoksa transfer tamamlanmaz, haftalarca beklersiniz, char iki hesaptada görünür ama ikiside oyuna giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 höö ? daha 4 gün önce arkadaşın acc sindeki rogue u başka bi acc ye aldım ilk acc nin mailini bilmiodum arkadaş onayı vermişti ama yurt dışına cıktı kontak kuramadım bende maili bilmememe karsılık yeni actığım hesaba tabiki onun soy adı ile transferi gercekleştirdim hehangi bir onay maili falan söz konusu deil chara girdim ve gayet te güzel oynuorum transfer işlemi 25 dk civarı tamamlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Valla önce bir mail geliyor her seferinde adı "World of Warcraft - Paid Character Transfer PENDING" oluyor ve sana beklemen gerektiğinden falan bahsediyor. sonra 2. mail geliyor ve iinde şu şekilde bir yazı ve link oluyor said: To finalize the transfer process and complete the charge to your credit card, please sign into the Paid Character Transfer Transactions page at this link, and follow the instructions there: www.wow-europe.com/character/falan fişman burdaki linke tıklıyorsun ve işlemi bitiriyorsun sonrada 3. mail geliyor ve işlemi bitirdiğini söylüyor. Bu ikinci maildeki linke girmenin mail harici bir yolu varsa, ancak o zaman maile gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 evet var manual olarak.transaction pageden ulasabiliosun iste.dogru anlamısım di mi 2. maddede bahsettigin sey kredi kartı son 3 sayısını tekrardan (ismini hatırlayamadım) istedigi bolum deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Evet aynen o kısım, kredi kartını girerken kartın arkasındaki 3 haneli kodu giriyorsun sonra bu mail geliyor senden tekrar gşrmeni istiyor o kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tamam dogru anlamısım o kısma kendinde manual olarak ulasabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 neyse alıyorum account karakter aktarmak için. umarım patlamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 mail falan istemiyor arkadaşlar. aklınızda bulunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 FreEmoon said: Valla bu güne kadar 6 kere falan hesaplar arası transfer yaptım. (insanın 3 farklı kişinin kullandığı 3 hesabı olunca böyle oluyor malesef) ve emin ol onay maili diye bişey geliyor. Hatta ilk transfer yaparken gelen maildeki linke tıklamam gerektiğini bilmediğim ve o maili sadece bilgilendirme amaçlı sandığım için 2 hafta beklemiştim mal gibi, sonra maillere bakarken jeton düştü linke tıklamamla charın ilk hesaptan silinip 2. hesapta aktif olması bir oldu. yuh artık.. 6 kere yaptın hala mail geliyor mu sanıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 @freemon : O mailler bilgilendirme amacli geliyor baska bi islevi yok. 6 transfer yapmissin ama hala tam kavrayamamissin demekki nasil oldugunu. Bende yaptim hatta 2 hafta bile olmadi daha. Hatta mail gelme olayini da transferden bir hafta sonra bu postu okuyunca farkettim. Hadi ya mailmi varmis bi girip bakayim derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bide acc transfer de soyadlarının aynı olması gerekmiyomu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar