irin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 böyle sivilce olmaz sıkılmıorda boyle,off oysa sıkılsa içinden ne guzel irinler akar onun off off keske,ee siz nabıonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oha korkunç iğrençlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 slkgjksdljlkds. ben de 5.kolu çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 haketen ne kötü bi nick bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Cleocin T mi ne varya onu sür eritio direk yok edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 irinlere olan sevginden bu nicki seçtiysen cidden korkutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mortis said: Cleocin T mi ne varya onu sür eritio direk yok ediosabaha kesin cok fena oldu zira kendisi.ya irin seviorm evet ayrıca,ama hiç aklınıza irin diince irin gelio mu mesela.irin boyle sevimli bir sozcuk aslında agzıdan cıkısı fln guzel.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nerde kullandığına bağlı. bu konudan sonra herkes sana iltihap gözüyle bakıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 benim aklıma ÜRin gelio irin diince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya benim beynimde kelimeler direk seslerle ortusuyor,anlamını cok sonra dusunuorm acıkcası,olsun dert değil ayrıca iltihapı da seviorz nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 konu nick uyumu sdfs sıkma bence , yara falan kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Limon sür tuzlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 irene(ayriin) falan olsaydı bi yere kadar. görür görmez yeşil sarı turuncu urlar tümörler geliyo aklıma. ayrıca bu başlık için ayrıca teşekkür ederim zira sabahın köründe midem yanıyodu üstüne bulanmaya başladı üstte söylediklerim gözlerimin önünde patladı. bunu bi dörtlükle açıklayayım. yapılır mı bu? alla belanı vermeye -ibo ühü ya les horribles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu ne iğrenç bi topiktir. midem bulandı sabah sabah. sadfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bana onun gibi büyük 3-4 tane çıkmıştı. 2 sene uğraştım yaw doktor doktor geçiricez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Baluu said: slkgjksdljlkds. ben de 5.kolu çıkarıyorum. doktor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Yaşam enerjim çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 +18 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 2pacAmaruShakur said: +18 :) iğrençsin ya. kınıyorum seni :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bende de bi kalça daha çıkıo sanırım doktor biraz haşin vurmuş da iğneyi sol tarafta kocaaa ve mor iki şişlik mevcut :( ölcek miyim aceba (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 2pacAmaruShakur said: +18 :) offf yaa naptın abi sen ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 öğhh. korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 öehöehşöşğğüğrğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 2pacAmaruShakur banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yaw bacağımda askerliği yaptığım sırada bir kist oldu böyle yumurta büyüklüğünde. aldırdım geçen sene çukur oluşmadı adam güzel halleti. dikişler eriyerek kaybolacak demişti. bi tanesi böyle siyah nokta gibi kaldı. sıktım sivilce gibi içinden banyoda keselenirken çıkan kir çıktı sivilce sıkar gibi ama acaip oldum. neden anlatıysam aasdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar