matama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya akp savuncam diye bu kadar mantiksiz bir yorum olamaz yani. Sokakta tecavuz etseler adam akp li olsa, ama adam gunlerdir yatmiyormus onun acisindanda bakin diyeceksin. Horizon said: AKP li olması olay. Diyorum ya çıkıp savunucak dicekler diye. Adamın açıklamasını dinleyen veya okuyan varmı bilinmez tabi. Belediyeler size musluktan akan suyun her an nereden geleceğini rapormu ediyor ? Tam tersine belediyenin sorumluluğu size sağlığa aykırı olmayan temiz suyu getirmek. Tahlilini yaparak testlerini yaparak tabi. E yapılmış işte onda bi sorun yok. Niye 21 gün sonra oradan verildiği söylenmiş ? Yahu bu proje yapılırken tüm TÜrkiye duydu su sıkıntısı çekilmesin diye , sanki kimsenin haberi yoktu böyle bi projeden pat diye size bilmediğiniz suyu içiriyorlar. İçirdiği suda sanki kanalizasyondan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 "21 gundur bok iciyorsunuz,ozur dileraeaeahh vurmayin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Absolut said: Ordan gelen su hakkında birçok ağır metal sorunu bulunuyor diye rapor mevcut. Bunların hali hazırdaki arıtma tesisleri ile arındırılması mümkün değil. Sorun bunu halka temzilediğini kanıtlamadan kullanıma vermesi. Bildiğiniz gbi ağır metaller 20 günde rahatsız etmiyor yıllar içinde birikimle götürüyor. Kendisinin haber bülteninde söylediğine göre raporların hiçbirinde ağır metal sorunu yokmuş. Sülfat oranı fazlaymış , ha tabi milletin karşısına çıkıp komple yalandan böyle tahlil ettirdik sonuçları da böyle diyebilme cesaretini gösterdi ise birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya orda bunu dediydi şurda şunu sölemişti fln cokda inandırıcı gelmiyo gostersin tum halka alın test sonucları bunlar bunlar, nasıl aldıgın pet şişelerdeki suyun etiketinde suyun özellikleri yazıyosa bu kadar tartısılan bi konu içinde şüpheleri gidermek için test sonuclarını göstermesi lazım, hatta bunu direk testi yaptırdıgı kurumların söylemesi daha dogru olur. Çernobil faciasındada zamanın bakanı çıkıp bakın ben bu çayı içiyorum hiç bişey olmuyo demişti ama yıllar sonra hepsi çıktı tek tek. Buda aynı şey sonucta o ağır metaller vucutta birikiyo ve yıllar sonra çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Esasında su burda, laboratuarlar orda, merak eden gitsin testini yaptırsın. 1 senelik dilim içerisinde her ay test yaptırır, sonuçları karşılaştırırsın. Suda bi sakatlık var mı çıkar ortaya. İzafi konuşmaya gerek yok, bilimin aydınlığında ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Abi suyu içirdiğine göre testi de yaptırmıştır umarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 daha neler yapıcak bu adam da hala he diecek bu ankaralılar merak ediyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 "14 senedir cebe indirdiğim para milyar doları aştı, kimse birşey hissetmedi. Zaten hissetseniz bile şeyime kadar." İ. Melih Gökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 testleri yaptirmistir, saglama almistir kendini, yoksa cikip aciklamaz boyle sov tadinda. o sudan kisa vadede sorun cikma ihtimaline ben cok dusuk bakiyorum bu kadar sovun ustune, i.melih isini bilir. uzun vadede ne olur bilemem tabii, karsi cikanlar da ishal korkusuyla karsi cikmiyor olaya zaten yalniz 'Bu sabah Ankara’nın en büyük hastanelerinden birinin başhekimini arayarak ishal vakalarında geçen yıla oranla artış olup olmadığına ilişkin bilgi istediğini bildiren Gökçek, en ufak bir artış yaşanmadığını öğrendiklerini söyledi.' lol ama ya, lol ya hala hatirliyorum bu herifin ilk secildigi gunu, ben daha lisedeydim, gencecik cocuktum, sok olmustum nasil olur da ankarada bu adam secilebilir diye. neler oldu sonra sunun surasinda hepi topu 10 kusur sene icinde memlekette, vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ombakkombak said: "14 senedir cebe indirdiğim para milyar doları aştı, kimse birşey hissetmedi. Zaten hissetseniz bile şeyime kadar." İ. Melih Gökçek süperr olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kob3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya al ankarasporunuda git şu ülkeden allasen bıktık senin belediyenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 1 aydır iğrenç bi su akıyor musluklardan.Her sabah kendisine söverek güne başlıyorum o derece..Bi de çıkıp "boklu su içiyosunuz hehe" demesi de ayrı bir olay olmuş.Helal olsun i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 adma bildiğin ufak rte..gamsız ve seveni çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar