kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 infiltrator topic'inde arkadaş alttaki soruyu sormuş onları ayrı bunları ayrı tartışalım dedim cevap az sonra Miguel demiş ki: Bize daha gelmemiş bir kavram ama Stealth Lore Convoker abilities list deki Prescience Node mu? Kısa açıklamasında Summon a crystal globe that can reveal nearby stealthers (without popping it) yazıyor. Daha gelmeden nerf geliceğini öğreniyoruz Bu soruma ek olarak, ben Animist'im ile convoker seçmeyi düşünüyorum. Bir mage için Stormlord mu yoksa convoker mi tavsiye ediyorsunuz. Gerçi bu da normal spec seçimi gibi kişinin oynayış tarzına bağlı bir şey ama pratik tecrübe olmadan seçim yapmak zor oluyor. Stormlord daha offensive bir seçim ama convoker'da da yararlı araçlar var gibi. Wood summon etmek çok çekici değil gerçi ama -------------------------------------------------------------------------------- Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl50 Valewalker[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 stealth lore artifact ability. master ability den gelen presence node farklı bişey. ml ler hakkında pek bilgim yok. çoğu gereksiz saçma sapan şeyler zaten.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 artifactlerden gelen stealth abilitynin adı stealth lore temel olarak yavru true sight gibi çalışıyor ama sağlam bi nerf yemek sureti ile aktif olma süresi 10 dakikadan 30-60 saniye seviyelerine indirilmek üzere presidence node da şu anda casterın etraftaki stealtherları görmesini sağlayan (sadece görebiliyor saldıramıyor) convoker ml2 abilitysi şirketteyim convoker ve stormlord la ilgili şehsi görüşümü de yazıcam şimdi :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Prescience Node ML ability. Kurulduğu anda yakınındaki (sanırım 800 veya 900 range) stealtherları node u kuran kişinin görmesini sağlıyor. Fakat şöyle çalışmakta stealtherın altında 2-3 saniyede bir flaşör gibi bir efekt oluşuyor, node sahibide o anda görebiliyor stealtherı sadece. O flaşör gibi efektin olmadığı anlarda göremiyor. Stealtherı sadece node u kuranın görüp görmediğinden emin değilim ama bir keresinde aum dan geçerken node a yakalandım, etrafta 1fg+ mid olmasına rağmen beni sadece 1 tanesi farketti ama vuramadı, sanıyorum node u da o kurmuştu. Bu nedenle sadece node sahibinin stealtherları görebilme şansı olduğunu düşünmekteyim. Node 2-3 vuruşta yok edilebilmekte bu arada.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Stealth lore un süresi Kalima'nın dediği gibi itemın levelına göre 30-60 saniyeye çekilecek fakat duyduğum kadarı ile range i arttırılacakmış.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 galiba true sight ı hepten kaldıracaklar yeni RA larda lore itemlar daha iyi çalışıyo nasılsa :) sana da gerek kalmıyo artık sungur :P[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 node u kuran realmdaki herkes görüyor ama ranged attack yapamıyor. yanına gelip vurması lzm.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 nie böle gereksiz şeyler eklerler ya anlamiyorum toa yi satmak için yapmicaklari şey yok bu adamların adam sced setini yapmiş takilio paşa paşa çat tao gelio o questi yap şu artifact i al saatlerce dağ tepe gez şu mobu kes bida yazik ya [signature][hline]|| [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 10 February 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ben de aynen oyle dusunuyorum..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: kalima, 10 February 2004 16:42 tarihinde demiş ki: galiba true sight ı hepten kaldıracaklar yeni RA larda lore itemlar daha iyi çalışıyo nasılsa :) sana da gerek kalmıyo artık sungur :P Kalbimi kırdın çok fena :)[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu arada node un efektine resist etme şansın da var, nadir de olsa sıyırabiliyosun arada :)[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 mert sen benim sorc u al ben senin reaver ı. takas edelim:)[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kalima, Covoker Stormlord konusunda düşüncelerini hala bekliyorum ;)[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar