Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabaran saçlar ;_;

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lise sonda gaza geldim, bir kere uzatıcam nasılsa uzatayım diye, gitmedim berebere de 10 aydır, uzadı falan filan. ama şöyle bir sorun var :

yıkıyorum, kuruduktan 3-4 saat sonra kabarıyor, aoc daki keairanınki gibi , biraz da afro gibi oluyor (kıvırcık değil saçlarım). bayan saçı (wut) olsun demiyorum da , düz olmasını istiyorum en azından.

var mı böyle şema resim vs ile tam nasıl uzatılması gerektiğini anlatan bir çalışma ? ona göre düzelttireyim saçları.
Mesaj tarihi:
sdfsdfsd benim öyle + bide kıvırcık..

uzadığı zaman yıkamıyorum bılerek pis kalsında kabarmasın die.
korkunç oluo sonra.

ayrıca bonus lafını da cok duydum. ki hiç bonusluk uzatmadım.

bana daha cok koyun diolardı.
kızlarda yerim seni ayağı yapıodu neyse. ben kendime gelemedim.

cevap;

prozzzzzzzzzzzak.

dur o benim cevabım.

cevap;

loriel in krem jöle gibi bi oolayı var turuncu mor sısemsı tuplerde. onlar ıse yarıo galıba.

sanırım delirdim.
evet.
deli.
Mesaj tarihi:
kız arkadaşlarıma soruyorum, yoo yıkayınca düz iştee falan diyolar da, fazla saçtan oluyor ara makası lazım sanırım öyleyse.

baktım taraklı makasmış, ne ki olayı ?
Mesaj tarihi:
saçlarını yıkadıktan sonra havluyla fazla suyu al kafandan ondan sonra kendi kendisine kurusun o. bak o zaman istediğin şekli de veriyorsun hem de kabarmıyo ;) benim öyle şahsen.
Mesaj tarihi:
Saç maşası, saç kremi ve ilginç şampuanlarla saçları kıça kadar uzatmayı unutun, ne yanlar kalır ne tepe kalır. Devin Townsend'e dönersiniz demedi demeyin. Sırtı bulamadan kestirirsiniz anam saçlar gidiyor korkusundan ki gider söyleyeyim yani.
  • Yeni Oluştur...