Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lise sonda gaza geldim, bir kere uzatıcam nasılsa uzatayım diye, gitmedim berebere de 10 aydır, uzadı falan filan. ama şöyle bir sorun var : yıkıyorum, kuruduktan 3-4 saat sonra kabarıyor, aoc daki keairanınki gibi , biraz da afro gibi oluyor (kıvırcık değil saçlarım). bayan saçı (wut) olsun demiyorum da , düz olmasını istiyorum en azından. var mı böyle şema resim vs ile tam nasıl uzatılması gerektiğini anlatan bir çalışma ? ona göre düzelttireyim saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Düzleştiriciler var piyasada bi ton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 takıl öyle kankülatör bonufs bonufs diye laf atarlar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Havluyla kuruttuktan sonra toplu tut, daha az kabarır. Fön makinesiyle bodoslama girersen kabarır, kaçışı yok ^^ Uzadıkça iner zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bereyle yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Git kuaföre de ki abi ARA MAKASI ile al saçımı de. ara makası çaksın sana kabarıklığı yoğunluğu alio. Tekrar eskisi gibi olduu zaman tekrar git . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sdfsdfsd benim öyle + bide kıvırcık.. uzadığı zaman yıkamıyorum bılerek pis kalsında kabarmasın die. korkunç oluo sonra. ayrıca bonus lafını da cok duydum. ki hiç bonusluk uzatmadım. bana daha cok koyun diolardı. kızlarda yerim seni ayağı yapıodu neyse. ben kendime gelemedim. cevap; prozzzzzzzzzzzak. dur o benim cevabım. cevap; loriel in krem jöle gibi bi oolayı var turuncu mor sısemsı tuplerde. onlar ıse yarıo galıba. sanırım delirdim. evet. deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nickin şirin ama böle deli konuşmalar yakışmıo sana ! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bana deli diyemezsin ! ban ban ban ! "silah efekti o" banlamayın mortits i. :P sdfsdf sanki beni dinlicekler akeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kız arkadaşlarıma soruyorum, yoo yıkayınca düz iştee falan diyolar da, fazla saçtan oluyor ara makası lazım sanırım öyleyse. baktım taraklı makasmış, ne ki olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bi de saç usturası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 O bildiğin ustura diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ulan saçla ilgili benimde çok ciddi sorunum var ama bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Uzatırken abartı bi dökülme yaşıyomusunuz sizde, yoksa benim sorunum mu bu sadece. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Kabarma bende de var hele otobüste filan rüzgar vurursa off hello bonussimo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 benim kabarmıyo da garip şekiller alıyo kıvrılıyo falan kıvırcıkta değil saçım böyle uçları kıvrılıyo bi garip oluyo. öyle paylaşmak istedim bende sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Saç maşası kullanın en güzeli elidor krem falan yalan sadece vıcık vıcık etmeye yarıyor bi de saçların cok kotu kokuyorsa ve banyo yapmaya vaktin yoksa sürüp cıkıyorsun onu bastırsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fön maşa saçı yıpratıyor + 4-5 saat sonra aynı tas aynı hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 saçlarını yıkadıktan sonra havluyla fazla suyu al kafandan ondan sonra kendi kendisine kurusun o. bak o zaman istediğin şekli de veriyorsun hem de kabarmıyo ;) benim öyle şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Saç maşası, saç kremi ve ilginç şampuanlarla saçları kıça kadar uzatmayı unutun, ne yanlar kalır ne tepe kalır. Devin Townsend'e dönersiniz demedi demeyin. Sırtı bulamadan kestirirsiniz anam saçlar gidiyor korkusundan ki gider söyleyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Benim de kabarıyor saçlarım, şöyle elimle düzeltince geçiyor ama, baya rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 banyodan çıktığımda dünyanın en şeksi saçlarına sahip olan ben 1 saat lvl70kaptanmaaraadamı olarak geziyorum malesef. ki benim kıvırcık falan diil saçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SKeLeToN said: Uzatırken abartı bi dökülme yaşıyomusunuz sizde, yoksa benim sorunum mu bu sadece. ? benimde aynı hacı, sanırım güçsüz kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 saçlarımı uzatınca boyum 10 ila 15 cm arasında uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 saçlarını çok iyi temizleme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar