hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Aşk : 1 sesli, 2 sessiz ve 2 aptaldan oluşan sözcük. Baş ağrısı : Kadınlar tarafından en fazla kullanılan doğum kontrol yöntemi. Nanosaniye : Trafikte ışığın yeşile dönmesi ve arkadaki hayvanın korna çalması arasında geçen süre. (Göderenin Notu:HAYVANLAR asla böyle bir terbiyesizlik yapmaz. Bu tür İNSANLAR için kesinlikle başka bir tanım bulunmalı...) Futbol : Kadınların kocaları yerine bilmeden evlendikleri nesne. Hardware : Bilgisayarın software arızası nedeniyle bozulması durumunda yumruklanan kısmı. Entellektüel : 2 saat boyunca seksten başka birşey düşünmeyi becerebilen insanoğlu. Ekip çalışması : Bütün suçları ekibin geri kalanına yüklemeyi sağlayan çalışma biçimi. Doktor: Hastalığınızı ilaçlarla iyileştiren, sonra da sizi faturalarla öldüren kişi. Patron: Geç kaldığınızda işe erken gelen, erken geldiğinizde geç kalan kişi. Gözyaşı: Erkek gücünün, kadın gücü karşısında bozguna uğratılmasına yarayan hidrolik güç birimi. Söylenti: Ses hızından bile hızlı dağılan haberler. Sözlük: Boşanmanın, nikahtan önce geldiği tek yer. Evlilik: Erkeğin lisansını yitirip, kadının master (lisansüstü)olduğu bir sözleşme. Baba: Doğanın bize armağanı olan banka. Gülümseme: Pek çok şeyi bir doğruya çeviren eğri. iyimser: Kazayla nehre düştüğünde banyo yapmaya başlayan kişi. Diplomat: Size cehenneme gitmenizi öyle bir dille anlatır ki,bu yolculuk için can atarsınız. Ofis: Gergin bir ev hayatından sonra gevşediğiniz yer. Komite: Kendi başlarına hiçbir şey yapamayan ve birlikte hiçbir şeyin yapılamayacağına karar vermek için bir araya gelen anlar..[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Doğru... [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 10 February 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 gayet güzelmiş hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Güzelmiş[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 birşey anladıysam arap olayım :)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 eh dogru valla :p[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hoşmuş baya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ha anladım, normal türkçe sözlükte düzeltmeler.. ben de uotr sözlükten bahsediyorsun sandıydım.. jeton geç düşüyo tabi..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 güzel olmuş yazan ellere sağlık[signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ayrıca ankarada adamlar yeşil yanmadan kornaya abanıyorlar..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Bonecrusher, 10 February 2004 21:53 tarihinde demiş ki: ha anladım, normal türkçe sözlükte düzeltmeler.. ben de uotr sözlükten bahsediyorsun sandıydım.. jeton geç düşüyo tabi.. Konuyu açarken başlık bulamadım böyle yazayım dedim senin algıladığın gibi algılanabileceğini de düşündüm ama girince görürler demiştim. Ama sen girince de biraz geç görmüşsün :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 doktor ve baba hakkaten böle değiştirilebilir! euhehe[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bence ekip çalışması ve hardware'de gerçekte aynı orda yazdığı gibidir onları da değiştirebiliriz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 doktorlar sadece ilaç yazmıyor ama.. burda birçok doktor adayı var.. tepki çekebilirsiniz..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: hasansemre, 10 February 2004 15:31 tarihinde demiş ki: Futbol : Kadınların kocaları yerine bilmeden evlendikleri nesne. Benim karımın böyle bir sorunu olmayacak.. ne hoş =)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: hasansemre, 10 February 2004 15:31 tarihinde demiş ki: Gözyaşı: Erkek gücünün, kadın gücü karşısında bozguna uğratılmasına yarayan hidrolik güç birimi. and vice versa.. ;)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar