Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bugün sabah annemle pazara çıktık bi elme tezgahında aynen şöyle yazıyodu ya bu kadar olur arkadaşları bile düzelttirmemiş :) TADLI SERİT ve SULI BUZANHE ALMA 1 Lira fotograf makinem olsaydı şip çekip dumur detaylarına gonderirdim.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Adam ne sattığını belli ediyor gerisi hikaye :) Sonuçta yazan fiyatlar her zaman doğrudur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Pazarları sevmem eve gelipde arkadan koyduğu çürükleri görünce o kadar pazara gittiğime lanet okuyorum ehe Ayrıca süpermiş kendisi , ilkokul 3 terk :=) ama napsın şartlar zorlamıştır adamıda
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ya nefret ediyorum çar-pa'dan evimiz onun diminde geceden uyanıyorum araba sesleri bağrışlar. köpeğimi dışarı tuvaletine çıkartırken millet kaçışıo bağrı kafayı yiyecem burda offf gıcık oluyom[signature][hline]die die my darling.... geber galtak :p
555 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 buzanhe yada neyse bi de serit diyerek ne kastetmiş?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 "köpeğimi dışarı tuvaletine çıkartırken millet kaçışıo bağrı" *!domuz sesi gibi bir güler* ehe bizim mahallede de öyle.. çok köpek var ama insanlar alışamamış..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 serit sert yani:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Öne çıkan mesajlar