Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue poison q yardım


hozceri

Öne çıkan mesajlar

wetlansda adamdan alıyorum q i anahtar lvl 23-24 bi patrol var onda gösteriyor wowhead lvl 20 yim 543 hp var adam 2 koydumu yerdeyim ilk dmg i kendin verip arka kestiriyorum loot yok yukarıdan lvl 23 mob var onu saplayıp sandıktan kitabı alıyorum debuff alıyoru poison ama anahtar yok ne yapmam lazım debuffın baska bi olayı varmı butun gece onla uğrastım deli oldum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama o adam sanırım 22'den önce pick pocket yemiyordu. O adamdan pickpocket yapıp anahtarı aldıktan sonra en üst kattaki adamı kesmenlazım sanırım. Ondan bir kutu düşüyor, kutuyu da o anahtarla açıyordun galiba. Tam emin değilim rogueu açalı 2 yıl oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lockpickle ilgili bişi sorayım bende =p
su an pickpocketladıgım npclerden cıkan boxları açmaya lp yetmiyor 22 skill flm eksik low lvlları pickpocketla ugrasmak istemiyorum drop rate kasış ztn dogru duzgunde gain gelmiyor cıkanlardan Lakeshire'daki gibi baska yerlerde chestler varmıdır acaba vardırda kesin onlara nerden bakabilirim =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

katliamci said:
Rogue trainer size lp skillinize gore nerde kasmanız gerektigini soyluyor diye hatirliyorum.yamuluyo da olabilirim.

söylediği yere gittim badlands fortress 170lp skilli vardı chestler kırmızı duruyordu orda bi kaç npc ppladım cıkan boxlar yesil req 70 lvl 10tane flm açtım skill gelmedi.
wowwiki'de cokzel anlatmıslar neyse baktım oradan yaptım =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...