hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 wetlansda adamdan alıyorum q i anahtar lvl 23-24 bi patrol var onda gösteriyor wowhead lvl 20 yim 543 hp var adam 2 koydumu yerdeyim ilk dmg i kendin verip arka kestiriyorum loot yok yukarıdan lvl 23 mob var onu saplayıp sandıktan kitabı alıyorum debuff alıyoru poison ama anahtar yok ne yapmam lazım debuffın baska bi olayı varmı butun gece onla uğrastım deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ambush at, 50% gitsin HP'sinin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav kesmek sorun degil ki yani sorunda loot dusmedi adamdan o q icin izlenmesi gereken yol nedir biri yardımcı olsun gnome female rogue cok sevinirim yardımcı olursanız dip not: kasıp inek kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 O undead den pick pocket yaparak alıcan o q itemini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 alliance için poison q sunda görünmez haldeyken adama distract at , sonra arkadasından kesinlikle fazla yaklaşmadan "pick pocket " skillini kullanarak ondan quest itemini çalıyosun..öldürmene gerek yok, benim bildiğim bu yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ok sagolun aksam yapayım bakalım kac kere olucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Distract lvl 22 de geliyor :) Saplayip öyle pickpocket yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yanlış hatırlıyor olabilirim ama o adam sanırım 22'den önce pick pocket yemiyordu. O adamdan pickpocket yapıp anahtarı aldıktan sonra en üst kattaki adamı kesmenlazım sanırım. Ondan bir kutu düşüyor, kutuyu da o anahtarla açıyordun galiba. Tam emin değilim rogueu açalı 2 yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Regalya said: Distract lvl 22 de geliyor :) Saplayip öyle pickpocket yap. adam undeadse saplayamaz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Gizlice alamıyorsa gasp etsin darp etsin >:D< Şaka bi yana deniyicek işte yapana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 adam 20 yarddan görüyor cart diye koyuyor comabattayken alabilirmiyim söyle arkın charı getiricem lvl 70 o arada ben calabilirmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hozceri said: adam 20 yarddan görüyor cart diye koyuyor comabattayken alabilirmiyim söyle arkın charı getiricem lvl 70 o arada ben calabilirmiyim :D evet eskiden olmuyordu ama artık combattaki targeti soyabiliosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 pickpocketla alınıyor bende aldım geçen bide 100lp lazım yukarı flm cıkıyosun sonra chest var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 82 falan bende gidip biraz daha kasayım bari sandıktaki itemı aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Lockpickle ilgili bişi sorayım bende =p su an pickpocketladıgım npclerden cıkan boxları açmaya lp yetmiyor 22 skill flm eksik low lvlları pickpocketla ugrasmak istemiyorum drop rate kasış ztn dogru duzgunde gain gelmiyor cıkanlardan Lakeshire'daki gibi baska yerlerde chestler varmıdır acaba vardırda kesin onlara nerden bakabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Rogue trainer size lp skillinize gore nerde kasmanız gerektigini soyluyor diye hatirliyorum.yamuluyo da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Blizz.'in rogue forumlarında koordinatlarıyla beraber vardı hepsi. 2-3 saat içerisinde 0-300 yarım saatte de 300-350 kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ya bundan 6 ay önce bi çıkarmışlardı mechanar chest run günde 20 kere yapıyordum mavi itemler gem ler şimdi char değiştim noldu o hala sürüyor mu mechanar chest run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mana tombs yapiliyor artik galiba fix geldi mechaya, emin deilim ama pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 katliamci said: Rogue trainer size lp skillinize gore nerde kasmanız gerektigini soyluyor diye hatirliyorum.yamuluyo da olabilirim. söylediği yere gittim badlands fortress 170lp skilli vardı chestler kırmızı duruyordu orda bi kaç npc ppladım cıkan boxlar yesil req 70 lvl 10tane flm açtım skill gelmedi. wowwiki'de cokzel anlatmıslar neyse baktım oradan yaptım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar