Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 küçüklüğünden beri bir suikastçi olarak yetiştirilen glass heart kod adlı suikastçi ellinci hedefini de başarıyla öldürmüştür. ancak 14 yaşındaki bu genç kız canını aldığı her insanla biraz daha öldüğünü hissetmektedir. kendini bir binanın tepesinden boşluğa bırakır, ancak emrinde çalıştığı örgüt çaldıkları bir kalbi naklederek onu tekrar yaşama döndürecektir. ne var ki döneceği yaşam kalbin sahibinin kimliği nedeniyle bambaşka bir yaşam olacaktır. city hunter'ın yazarından, paralel bir evrende ancak eski hikayenin devamı şeklinde hazırlanan bir mangadan uyarlanmış angel heart. oradaki eski karakterleri yeni ve bence mükemmel (karakter tasarımları olarak) çizimlerle ve dram ağırlıklı bir hikayede görmek mümkün. çizimlerle seri 50 bölümden oluşuyor ve ani-kraze halihazırda 47 bölümü yayınladı, devam ediyor. (halihazırda 30'a kadar izleyebildim, age of conan yükledim ama oynayasım gelmiyor bunu seyretmek için yani) city hunter'ın aldığı övgüler üzerine onu nereden indirebilirim diye bakınırken gözüme takılmıştı, özellikle dediğim gibi çizimleri çok beğendiğim ve rahat kaynak bulabildiğim için önce bunu denemeye karar verdim. ve hiç pişman olmadım. her ne kadar hayli dram ağırlıklı olsa da hafif polisiye ve komedi de katılan, benzer temaları biraz fazla tekrarladığı zamanlar olsa da (buna rağmen baydı diyemem kesinlikle benzerini gördüğüm hikayeler olsa da zira başka ve yeterince etkileyici bir açıdan işleniyor aynı tema denebilir) etkileyici bir seri. beni göz yaşartma moduna sokabilen çok sayılı (aklıma şu anda sadece iki tane geldi, belki üç olabilir bu hariç) anime'den biri oldu. ağırbaşlı, ciddi ve etkileyici bir dramın aksiyon ve komediyle bezenmiş hali angel heart. kakkoi jön mokkori ryo B)- ve sütekiii glass heart :o (gördüğüm en güzel çizilmiş anime karakteri olup olmadığını düşünüyorum şu ara) bana beraber bulundukları hayli karede gerçek bir film izliyormuşum hissini verdiler doğrusu. tavsiye ederim. (tu) ayrıca bölümlerden birinde çalan kanon'dan gloria isimli şarkı da çok feci etkisi altına aldı beni, hangi bölümde çaldığını bulmaya çalışıyorum bir saattir. :( hala yayınlanan mangasına da onemanga gibi sitelerden ulaşmanız mümkün, 123 chapter ve devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Off ilk bölümü izledim konusu çok güzel.BAkalım devamı nasıl.Teşekkürler tavsiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 http://www.watchanimeonline.com/Watch-Angel%20Heart-Online-226.phtml burdan uye olup izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mangası çok daha güzel, animesi biraz tırt kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ani-kraze 50. ve son bölümü de çevirdi, seyretmek için tamamlanmasını bekleyen ya da önceki bölümleri izleyip de haberi olmayanlara duyurulur. :) 50 yüzük kısmında gloria çok damardan girdi ha, güzel sahneydi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hem güldürüp hem ağlatan animelerden biri. City Hunter'dan sonra izlediğim için ekrana kitledi beni resmen. Müzikleri için ayrıca arama yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Dregoth said: Nereden bulabilirim? demiştim ama Buldum buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar