urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bende büyüyünce cumhurbaşkanı karısı olup tüm tarihi eserleri yüzsüz bi şekilde köşküme getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Benimle evlenmen lazım o zaman. Resim ve özgeçmişini gönder bir kontrol edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Atatürk yine resimde aşırı karizma cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 İstenilen cumhurbaskanı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ahmet Necdet Sezer ne parası harcıycakki zaten fotosentezle yaşıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 @horizon @masticore adam kimi bulsa çağırıyor o köşkün bir ağırlığı olmalı gelen geçen giriyor tabiki halkın sorunlarını bilmeli ama bence öyle kapı kapı gezip esnafa varmı bir şikayetiniz dememeli atatürk bambaşka birisi onunla mukayese etmeyin benim söylediklerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Kimi olsa dediklerin yıllarca bu ülkede sanatçılık yapmış insanlar misal. Oraya çıkmaya layık olmayan kim çıktı söylermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Hayrünnisa ile Abdullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Horizon said: Kimi olsa dediklerin yıllarca bu ülkede sanatçılık yapmış insanlar misal. Oraya çıkmaya layık olmayan kim çıktı söylermisin. Hacı, çıkıyorlarda ne oluyor,ne faydası dokundu halka, cidden merak ediyorum anlatır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Geçenlerde Orhangencebay , Zara , Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrasının müdürümü nedir tam hatırlamıyorum onlar çağrıldı mesela. Misal benim okuduğum Orhangencebay bu korsan kaset cd lerden vs. yakınmış bazı dertlerini iletmişler. Kötü birşeymi , yani millete zararlımı bu tarz toplanmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Beni de çağırsın, anlatacaklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 o sizin cumhurbaşkanınız değil üleynnn! dfsşdlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 cok afedersiniz ama ataturk safiye aylayi cikartip raki sofrasi yapinca iyi, nesat ertas gibi safiye aylanin onlarca kati buyuk bir muzisyen cikinca kotu. bende ataturkcuyum akpye en karsi benim ama sacmalamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Eyvallah herşey tamam da neşet ertaş-safiye ayla kıyaslamasını nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 walla yakinda istedigin cumhurba$kani yerini cumhurba$kaninin istedigi halk'a birakacak gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 benim istediğim cumhurbaşkanı bu cumhuriyeti kurup vefat etti.. dierleri sadece bekçilik yaptı (bikaç istisna dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben kendimce ismail cem'i çok yakiştirirdim cumhurbaşkanliğina. üzüldüm şimdi yine kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 İsmail Cem cuhmurbaşkanı olmamalıydı, çünkü bu halk onun gibi değerli insanları haketmiyordu. Şair ruhlu, gerçek bir aydındı. Ne yazık ki değerini yaşamında anlamadık. Çok ileri bir tarihte Çok yaşlı olarak Sessizce ayrılmalıyım Kimseye pek gözükmeden Ve kimseyi rahatsız etmeden. Masamın üzerinde Dünden kalan işler Tamamlanmamış yazılar Okunmayı bekleyen kitaplar Ve anılar ve umutlar. Filleri kuyruğundan çekerek Tepeleri aşırtmaktı görevim Günler bitti filler tükenmedi Ben elimden geleni yaptım Gerisini siz tamamlayın. Boşa geçmedi hayatım Daha fazlası olabilirdi ama ’Buna da şükür’ demeliyim İşte sevgili dostlar Ben böyle veda etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kazayla memleketin idaresi elime geçse; Zülfü Livaneli'ni Cumhurbaşkanı yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 matama said: abdullah gul un halk adamligi, insan iliskileri. . isim benzerliği olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar