Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 olsun hepimiz bur-sa-lı-yız. ayrıca aramızda 1.5 iskendere bursalı olabilcekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 resimin altına şöyle bir şey yazıyordu galiba "insan lan bunlar"(bir kız bir erkek var resimde onlar kastediliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben olurum evet ben olurum ama iskender iskenderoğlundan olcak yoksa olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adamınbiri said: ben olurum evet ben olurum ama iskender iskenderoğlundan olcak yoksa olmam. sie pls. 20 küsür ytl 1.5 batırcan mı lan beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Adam söyledi ya benim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 slickers said: resimin altına şöyle bir şey yazıyordu galiba "insan lan bunlar"(bir kız bir erkek var resimde onlar kastediliyor) Hacı benim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 banane banane.HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben ısmarlarım gel sen bursaya. yaptırdığım tshirtlede gez 3-5 gün tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 demise koysana resmini göresim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 demise666 said: slickers said: resimin altına şöyle bir şey yazıyordu galiba "insan lan bunlar"(bir kız bir erkek var resimde onlar kastediliyor) Hacı benim o. demise666 said: Aaa bu benim lan. birisi demişti daha önce ama olsun; HACI SEN BAMBAŞKAYMIŞSIN YA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Xo said: ben ısmarlarım gel sen bursaya. yaptırdığım tshirtlede gez 3-5 gün tamamdır. I'm proud of being a GAY yada yemyeşil timsahlar bembeyaz oğlanlar 1.5 iskender içim yapmayacağım şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 burdan bakabilirsiniz ama artık öyle değil adamınbiri kilo verme topicleri ile oda fazla kilolarından kurtuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bursada o tshirtle gezer zaten olm bi mantığı yok. baska bi yerde gezsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 SKeLeToN said: Bursada o tshirtle gezer zaten olm bi mantığı yok. baska bi yerde gezsin. :D OHHHHF ne dedi lahn bu? Xo ne dior bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 SKeLeToN said: Bursada o tshirtle gezer zaten olm bi mantığı yok. baska bi yerde gezsin. :D diyorum !!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya basit aslında. zorla açtırcaklar ağzımı. bursada erkek cok. hepsı sapına kadar. butun i.neler travestiler de erkege ac olduklarından buraya gelıyorlar , burda barınıyorlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 xo bu kıyaımıda unutma lan raatlandmı asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Al bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 screw you gays, i'm going bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Nileppezdel'in imzasından said: Cartman you're so god damn stupid it's unbelievable! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hehe sağol ayaklar kaç numaraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Nüfusuna mı alcan sdf 46 numara ayaklar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha ilk 4 cevap efsane olmuş yalnız aklıma bile gelmemişti yazarken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 arkadaş çok abartı iri değil yalnız yanındakiler minik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ne bilim resimde öyle duruyor boy kilo kaçtı demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar